kachna28 13.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ale Kasia nigdy nie slucha, w tym sek... słucham słucham -odpusciłam sobie np mikro nad lodówką i zamrażarkę osobno a co do kolorków to fakt -"bardziej" posłuchałam Ani niż Ciebie No i dobrze, bo ja sie na kolorkach przeciez nie znam. Nie wiesz jeszcze ile to Twoje cudo bedzie wynosic? pojecia nie mam... "zwykły" MDF to u niego około 1tys za 1mb (góra+dół). U mnie mb jest 7 -ale Góry+dół tylko 3,5m.. więc nie wiem jak to policzy. Poza tym są wynalazki typu: wysuwany kosz na śmieci, Magic corner, 2 carga "15", obicie blatu listwą aluminiową, itp... Poza tym meble będą wyższe niz standard -zamiast 85 będzie ok 94cm. Jeśli chodzi o fronty naturalnie fornirowane -to sprawa ma się jeszcze inaczej -bo to koszt około 1,5tys za mb ("gołych" mebli...). Dlatego kazałam mu wycenić obie wersje -wtedy ROR zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No wlasnie, to wyposazenie to czasami drozsze niz same meble. No i ilosc szuflad tez wplywa na cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Znalazlam swoj ideal toaletki. Zgadnijcie, ile kosztuje? 1658.90 funtow... http://images33.fotosik.pl/423/c35492e4fcec1873.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Gorne szafki w wyzszym rozmiarze liczone sa +30% - przynajmniej u mnie tak bylo .... tz metr bierzacy na pol - bo dol zostaje ten sam i od tej polowy +30 procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam nowa twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam nowa twarz. jaka tam nowa, ja stara jestem i wdeptuje do Ciebie regularnie tylko geby mi sie nie chce otworzyc leniwa z natury jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam nowa twarz. jaka tam nowa, ja stara jestem i wdeptuje do Ciebie regularnie tylko geby mi sie nie chce otworzyc leniwa z natury jestem No tutaj to nie ma, ze boli. Jak juz sie odezwiesz, to Cie zameczymy. Fajnie, ze sie jednak zdecydowalas i wpadaj czesciej. Moze juz niedlugo dziennik tez zyska na atrakcyjnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Gorne szafki w wyzszym rozmiarze liczone sa +30% - przynajmniej u mnie tak bylo .... tz metr bierzacy na pol - bo dol zostaje ten sam i od tej polowy +30 procent. nie dobijaj mnie.... ja sadzę że on tylko cokolik podwyższy Malgos -znajdź Ty se kobito jakiegoś dobrego stolarza -to będziesz mieć toaletkę za 1tys zł, a nie za jakieś tysiące funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Gorne szafki w wyzszym rozmiarze liczone sa +30% - przynajmniej u mnie tak bylo .... tz metr bierzacy na pol - bo dol zostaje ten sam i od tej polowy +30 procent. nie dobijaj mnie.... ja sadzę że on tylko cokolik podwyższy Malgos -znajdź Ty se kobito jakiegoś dobrego stolarza -to będziesz mieć toaletkę za 1tys zł, a nie za jakieś tysiące funtów No jeszcze mi tak nie odbilo, zeby 7,5 tysiaca na toaletke wydac. Sciagnelam zdjecia w roznych ukladach tego mebla i mam nadzieje rzeczywiscie znalezc stolarza, ktory mi zrobi cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 nie dobijaj mnie.... ja sadzę że on tylko cokolik podwyższy a to co innego, myslalam poprostu ze chcesz wyzsze szafki same w sobie... tz nie standardowe.. a Ty chcesz standardowe tylko cokol wyzszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam nowa twarz. jaka tam nowa, ja stara jestem i wdeptuje do Ciebie regularnie tylko geby mi sie nie chce otworzyc leniwa z natury jestem nawet u siebie koleżanka gębusi coś ostatnio nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Hej, hej wszystkim....jade jeszcze zaraz po zakupy gwiazdkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Kup mi cos tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 i mi... ja też się muszę przejechać normalnie... ale to po niedzieli już monsz ma 19 grudnia imieniny, toż to jeszcze przed gwiazdką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Monsz mi sie ciagle pyta, co chce na gwiazdke. Co mu powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Monsz mi sie ciagle pyta, co chce na gwiazdke. Co mu powiedziec? Toaletkę ... tę powyżej .... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Brazunia dobrze to ujęła... a ja sobie zażyczyłam palmptopa sudoku i książkę o różach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 E tam, na toaletke go nie stac... Ksiazki sama sobie kupuje, jakie potrzebuje, mam swoje wtyki, co by tanio kupowac. Sudoku uwielbiam, ale wystarczy mi na papierze (wole zreszta, bo sobie moge zapisac ewentualne cyfry z boku). Kosmetykow mam nadmiar, nie mam pojecia, co mu odpowiedziec. A tak w ogole to postanowilam na gwiazdke zaryzykowac i zrobic ciasto marchewkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.12.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 o, dawno mnie tu nie było, a taka piękna toaletka... Ja też kcę. DAlej w tył już za późno zaglądać więc się powstrzymam.. Małgoś, no poiwiedz mu po prostu co chcesz. Niemożliwe żebyś nic nie chciala a co do ciasta marchewkowego to żadne ryzyko. Moj mąż go piecze bez specjalnego przeszkolenia... Nawet gdzieś w wątku jest zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No widzisz, to ja tez sprobuje. Znalazlam przepis, w ktorym nie daje sie az tak duzo oleju - zamiast tego jest polowa jogurtu. Mysle, ze ten wybiore, bo nie bede rodziny az tak bardzo tuczyc. Toaletka jest swietna, bo jak sie ja zlozy to nie zajmuje duzo miejsca, a jest bardzo pakowna. Ale jest to lekkie wyzwanie dla stolarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts