malgos2 14.12.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No nie wiem, co z tego wyjdzie, ale na watku efilo kobitki sie zmawiaja na nastepna sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 łok zaros posukom co tam bazgrajom heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.12.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A co porabiasz w Wawie, ze slowa na E tylko ci w glowie ? ! ! ! Widzice jak Warszawa dziala na ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Bo w Wawie nie ma sie gdzie piwa napic, to hormony buzuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 heloł jestem i pytam gdzie to spotkanie w przyszla sobote?a co z tym styczniem Malgos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No ja nie wiem, laski u efilki sie umawiaja. Ja tam jestem za jedna knajpa, bo tam przynajmniej zawsze jest miejsce, ale nie wiem, co one kombinuja i czy w ogole ktos przyjedzie... A ze styczniem to nie wiem. Ja na 100% bede jechala do Poznania w niedziele 18-ego i bede wracac w poniedzialek 19-ego. Pociagi mi PKP pozmienialo i ten, ktory jezdzil przez Wroclaw jezdzi teraz przez Ostrow, ale gdybym miala sie pojawic we Wroclawiu to moge cos tam znalezc z Poznania chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Zgadzam sie w zupelnosci - centrum Wawki to porazka total Najfajniejsza jest ta smolowka na glownej ulicy !! smierdzacy Dworzec Centralny no po prostu - kanal. I zabudowywanie wszystkiego w i e z o w c a mi gdy na swiecie wlasnie sie od tego odchodzi i walczy o kazdy stary domi i kamienice - zawsze poprzecznie ..... Ale Angolom zaczyna sie Warszawa podobac - ma taki podskorny, ukryty , ciezkawy urok - cos jak ja - jak sie tu mieszka to sie wsiaka nie wiadomo kiedy :D : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No ja nie wiem, laski u efilki sie umawiaja. Ja tam jestem za jedna knajpa, bo tam przynajmniej zawsze jest miejsce, ale nie wiem, co one kombinuja i czy w ogole ktos przyjedzie... A ze styczniem to nie wiem. Ja na 100% bede jechala do Poznania w niedziele 18-ego i bede wracac w poniedzialek 19-ego. Pociagi mi PKP pozmienialo i ten, ktory jezdzil przez Wroclaw jezdzi teraz przez Ostrow, ale gdybym miala sie pojawic we Wroclawiu to moge cos tam znalezc z Poznania chyba. byloby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Nie wiem, ktorym Angolom Warszawa sie podoba, bo wszyscy, z ktorymi rozmawiam kreca nosami. Wyrzucaja ich z knajp jak w Szkocji o 11, to po co maja tam jezdzic... Prohibicje u siebie maja. Anja, bedziemy sie starac... A co, chcialabys na urlop do Krakowa przyjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 W nocy to sie spi albo dzieci robi a nie pije - nic dziwnego, ze im Imperium upadlo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Oni sie bronia tym, ze maja zimno w domach... Z lozka rano ciezko wstac i wtedy rozne rzeczy do glowy przychodza. Normalnie dzieci od zarabania wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Jjak maja zimno w domach to zupelnie zmienai postac rzeczy ...... Ale i tak bedziemy ich wywalac z knajp o 10ej w Warszaweie, niech sobie za duzo nie wyobrazaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Hmmmm... ale i tak beda woleli przyjezdzac do Krakowa - tanie burdele sa... Bo piwo to juz wcale takie tanie nie jest. A ja jade do Pragi na sylwestra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Swietnej zabawy ! Walne sie chyba spac bo jestem skonana - na dodatek mam wyrzuty sumienia bo wczoraj kupilam sobie nowa pare butow - uzaleznienie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Mam nadzieje, ze sie pogoda nie spieprzy, zebysmy tam mogli jakos dojechac. Bardzo sie ciesze, bo to moj pierwszy raz w Pradze i mamy nocleg za "flaszke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzień dobryGdzie taki tani nocleg jest, Małgoś? ja też chcęeeeeęęęęęw tym roku, to chyba dziecko teściowej zawiozę i wrócimy do Rzeszowa na plac główny no bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 eeeeeee u nas to nawet plac główny nie wchodzi w grę... buuuu będziemy razem z dzieckami pewnie u rodziców któryś tam... czyli tak jak rok temu i dwa i jak dobrze pamiętam to trzy też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam milych Panstwa. Taki tani nocleg mam dzieki bratu mojej kolezanki, ktory odstepuje nam swoj pokoj w akademiku. Podobno warunki spartanskie, ale co mi tam.... Przetrwalam Londyn, to przetrwam i Prage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Kasia, dzieci zostaw dziadkom a sama z mężem fruuuu Mój wczoraj wymyślił wziąć na wakacje rowery, w pociąg i nad morze. A tam wszędzie rowerami oszalał!! choć przyznam się że nęcący pomysł, bo na dowód to i do Danii moglibyśmy podjechac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.12.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 malgos ale ci fajnie. no ja niestety spędzę sylwestra na domowej imprezce u znajomych a miałam ochotę wynająć chatkę od abb4 ale nie udało nam się zgrać urlopów itd. wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts