Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja nie wiem, laski u efilki sie umawiaja. Ja tam jestem za jedna knajpa, bo tam przynajmniej zawsze jest miejsce, ale nie wiem, co one kombinuja i czy w ogole ktos przyjedzie...

A ze styczniem to nie wiem. Ja na 100% bede jechala do Poznania w niedziele 18-ego i bede wracac w poniedzialek 19-ego. Pociagi mi PKP pozmienialo i ten, ktory jezdzil przez Wroclaw jezdzi teraz przez Ostrow, ale gdybym miala sie pojawic we Wroclawiu to moge cos tam znalezc z Poznania chyba. :roll:

Zgadzam sie w zupelnosci - centrum Wawki to porazka total :D :D :D :D Najfajniejsza jest ta smolowka na glownej ulicy !! :roll: :roll: :roll: :roll: smierdzacy Dworzec Centralny no po prostu - kanal. I zabudowywanie wszystkiego w i e z o w c a mi gdy na swiecie wlasnie sie od tego odchodzi i walczy o kazdy stary domi i kamienice - zawsze poprzecznie .....

Ale Angolom zaczyna sie Warszawa podobac - ma taki podskorny, ukryty , ciezkawy urok - cos jak ja :D - jak sie tu mieszka to sie wsiaka nie wiadomo kiedy :D :D :D :

No ja nie wiem, laski u efilki sie umawiaja. Ja tam jestem za jedna knajpa, bo tam przynajmniej zawsze jest miejsce, ale nie wiem, co one kombinuja i czy w ogole ktos przyjedzie...

A ze styczniem to nie wiem. Ja na 100% bede jechala do Poznania w niedziele 18-ego i bede wracac w poniedzialek 19-ego. Pociagi mi PKP pozmienialo i ten, ktory jezdzil przez Wroclaw jezdzi teraz przez Ostrow, ale gdybym miala sie pojawic we Wroclawiu to moge cos tam znalezc z Poznania chyba. :roll:

byloby git ;)