malgos2 15.12.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Editta, zawsze mozesz isc na Rynek, ja tak co roku robilam, ze szlam na 12, a potem dopiero do Pieknego Psa. W tym roku postawilismy fajerwerki gdzie inadziej zobaczyc (w Krakowie byly strasznie cienkie ostatnio - z placu Szczepanskiego, nic nie bylo widac... ). Tylko nie wiem, czy w Twoim stanie to bylby dobry pomysl. Wiola, pomysl dobry, nawet bardzo. Cholera, moj tez wszedzie na rowerze jezdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wiola, pomysl dobry, nawet bardzo. Cholera, moj tez wszedzie na rowerze jezdzi... ??? to jednak ten sam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wiola, pomysl dobry, nawet bardzo. Cholera, moj tez wszedzie na rowerze jezdzi... ??? to jednak ten sam!!!! U Ciebie teraz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie, podobno w pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie, podobno w pracy.. Taaa... Jasne. Moze jest jakas trzecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Nie no, moze faktycznie do jakiejs roboty poszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Nie no, moze faktycznie do jakiejs roboty poszedl. odpocząć od sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Nie no, moze faktycznie do jakiejs roboty poszedl. odpocząć od sexu Najwidoczniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Nie no, moze faktycznie do jakiejs roboty poszedl. odpocząć od sexu Najwidoczniej... trzebaby mu pracę zmienić na jakąś wyczerpującą fizycznie. może kamieniołomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Nie no, moze faktycznie do jakiejs roboty poszedl. odpocząć od sexu Najwidoczniej... trzebaby mu pracę zmienić na jakąś wyczerpującą fizycznie. może kamieniołomy? Oj, chyba sie nie nadaje. Raczki za delikatne... Trzeba by go jakos porzadnie wyczerpac samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No i wlasnie sie dowiedzialam, ze deski debowe by mnie kosztowaly 280 za m2. Czyli... chyba zaoszczedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.12.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 To co to za deski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No deski... To jest cena z ulozeniem i lakierem. Taka cene od Kurdziela dostalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No tak bo ty musisz miec wielkie dechy zeby cena byla wyzsza nic beton i zebys mogla z czystym sumieniem beton zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wlasnie tak. A jeszcze bardziej tego argumentu moj malz potrzebowal, bo to on mnie tym betonem zarazil i mial wyrzuty sumienia gorsze ode mnie mimo, ze to moja kasa (a moze wlasnie dlatego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 jeszcze trzecia???? no coś Ty!! przecież by mu zwiędł chyba od takiej ilosci kobiet... chociaż, pamietasz film polski "och Karol!" ? tamten miał ich 5, to nasz pewnie taki sam może być... Nie no, moze faktycznie do jakiejs roboty poszedl. odpocząć od sexu Najwidoczniej... trzebaby mu pracę zmienić na jakąś wyczerpującą fizycznie. może kamieniołomy? Oj, chyba sie nie nadaje. Raczki za delikatne... Trzeba by go jakos porzadnie wyczerpac samemu. ooo to chyba jednak nie nasz wspólny. Mój ma rączki już nie tak delikatne. Widać i zgrubienia i jakieś zadrapania. Jak prawdziwy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wlasnie tak. A jeszcze bardziej tego argumentu moj malz potrzebowal, bo to on mnie tym betonem zarazil i mial wyrzuty sumienia gorsze ode mnie mimo, ze to moja kasa (a moze wlasnie dlatego). Powiedz mi, czy Twój mąż zamierza kiedyś do Ciebie przyjechać na stałe i zostać w Krakowie? Czy to mieszkanie jest tak -dla Ciebie bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wlasnie tak. A jeszcze bardziej tego argumentu moj malz potrzebowal, bo to on mnie tym betonem zarazil i mial wyrzuty sumienia gorsze ode mnie mimo, ze to moja kasa (a moze wlasnie dlatego). Powiedz mi, czy Twój mąż zamierza kiedyś do Ciebie przyjechać na stałe i zostać w Krakowie? Czy to mieszkanie jest tak -dla Ciebie bardziej? Sytuacja jest ze tak powiem mobilna... Jest kwestia czasu, kiedy straci mieszkanie w NY. Ono tez sporo kosztuje, wiec w tej chwili dzielimy sie tak, ze on tam placi, ja tu splacam kredyt. I teraz kombinacja polega na tym, ze przeprowadzka ze Stanow bedzie kosztowala sporo kasy - trzeba ja miec w rezerwie. Tak wiec ja na razie probuje sobie radzic, bo w pewnym momencie dojdzie do kryzysu i trzeba bedzie pakowac manele, ladowac w kontener i zwalac graty w Krakowie. Mam cicha nadzieje, ze to nastapi w miare szybko i wtedy wszystko zacznie wygladac normalniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Editta, zawsze mozesz isc na Rynek, ja tak co roku robilam, ze szlam na 12, a potem dopiero do Pieknego Psa. W tym roku postawilismy fajerwerki gdzie inadziej zobaczyc (w Krakowie byly strasznie cienkie ostatnio - z placu Szczepanskiego, nic nie bylo widac... ). Tylko nie wiem, czy w Twoim stanie to bylby dobry pomysl. czekaj, czekaj, bo coś mi umkło... w jakim stanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts