malgos2 15.12.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Editta, zawsze mozesz isc na Rynek, ja tak co roku robilam, ze szlam na 12, a potem dopiero do Pieknego Psa. W tym roku postawilismy fajerwerki gdzie inadziej zobaczyc (w Krakowie byly strasznie cienkie ostatnio - z placu Szczepanskiego, nic nie bylo widac... ). Tylko nie wiem, czy w Twoim stanie to bylby dobry pomysl. czekaj, czekaj, bo coś mi umkło... w jakim stanie??? Odmiennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 dzień dobry.... ja to nie wiem czy umiałabym się spakowacx w kontener... ja cienko widzę tę przeprowadzkę, a będzie jedyne 11 km... a nie tak przez ocean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No latwo nie bedzie, bo trzeba wiele rzeczy, szczegolnie obrazy, solidnie zabezpieczyc przed uszkodzeniami. Kontener jest gigantyczny, ale nie ma go jak podstawic, bo kolo nas nie wolno nigdzie parkowac w dzien powszedni. Wiec tak mysle, ze najbardziej by sie oplacalo kupic jeepa jakiegos dla kogos na zamowienie i tym autem jechac zapakowac wszystko do kontenera razem ze samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ... wszystko do kontenera razem ze samochodem... i to jest myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Kurna, denerwuje sie, bo malz targuje z Betonem... Beton sciemnia, ze ma zapchane terminy, malz sciemnia, ze mamy mniej kasy. I co z tego wyniknie? Ma dzwonic w srode, chyba do tego czasu zawalu dostane. Aaaaaaaa, i w srode z okazji rocznicy poznania sie jedziemy do Zakopanego. Mam lazic po gorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 łoooooo gdyby to było latem to bym Ci bardzo zazdrościła, ale zimą.... brrr... weź ciepłe fatałaszki bo coś czuję że ci tyłek może zmarznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Mam krolika na szczescie. I malz mowi, ze jak sie idzie, to sie cieplo robi. To ja mam sie az tak meczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 to może to z nim uzgodnij, co? i najlepiej przed wyjazdem by się oczekiwania pokryły.... ale na Krópówkach to bym se posiedziała... w jakies knajpeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No nie, pojde, najwyzej w trakcie zaczne sie drzec, ze juz nie moge. A w ogole to malzon zaczal cos kombinowac w kwestii prezentu dla mnie. Mowi, ze musi w internecie poszukac, bo to nie tak latwo znalezc... A ja umieram z ciekawosci oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Editta, zawsze mozesz isc na Rynek, ja tak co roku robilam, ze szlam na 12, a potem dopiero do Pieknego Psa. W tym roku postawilismy fajerwerki gdzie inadziej zobaczyc (w Krakowie byly strasznie cienkie ostatnio - z placu Szczepanskiego, nic nie bylo widac... ). Tylko nie wiem, czy w Twoim stanie to bylby dobry pomysl. czekaj, czekaj, bo coś mi umkło... w jakim stanie??? Odmiennym... Malgos -w ciąży jestes!!???? GRATULACJE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Editta, zawsze mozesz isc na Rynek, ja tak co roku robilam, ze szlam na 12, a potem dopiero do Pieknego Psa. W tym roku postawilismy fajerwerki gdzie inadziej zobaczyc (w Krakowie byly strasznie cienkie ostatnio - z placu Szczepanskiego, nic nie bylo widac... ). Tylko nie wiem, czy w Twoim stanie to bylby dobry pomysl. czekaj, czekaj, bo coś mi umkło... w jakim stanie??? Odmiennym... Malgos -w ciąży jestes!!???? GRATULACJE!!!!!!!! Wyluzuj Kasia... O Editte chodzilo. Czytac trzeba dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Editta, zawsze mozesz isc na Rynek, ja tak co roku robilam, ze szlam na 12, a potem dopiero do Pieknego Psa. W tym roku postawilismy fajerwerki gdzie inadziej zobaczyc (w Krakowie byly strasznie cienkie ostatnio - z placu Szczepanskiego, nic nie bylo widac... ). Tylko nie wiem, czy w Twoim stanie to bylby dobry pomysl. czekaj, czekaj, bo coś mi umkło... w jakim stanie??? Odmiennym... Malgos -w ciąży jestes!!???? GRATULACJE!!!!!!!! Nie Małgoś tylko Editta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ty się Małgoś ciesz, ze niespodzianka a nie coś prozaicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no jakby mój Szanowby by mi powiedzial, że chce mi coś kupić i właśnie siedzi i na to poluje, bo to ciężko dostać to chyba bym pypcia dostała z ciekawości.... Małgoś jak Ty to wytrzymujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ty się Małgoś ciesz, ze niespodzianka a nie coś prozaicznego Ale mowi, ze nie wie, czy mu sie to uda kupic... Kasia, no wlasnie ledwo to wytrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 kupi kupi, tylko tak mówi dla podgrzania atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Odmiennym... Malgos -w ciąży jestes!!???? GRATULACJE!!!!!!!! Małgoś, ale skoro Ci już pogratulowano, to może szkoda tego zmarnować, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no dajcie dziewczynie beton zrobić, co będzie sie w ciąży denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no dajcie dziewczynie beton zrobić, co będzie sie w ciąży denerwować aaaaaaaaaaale z drugiej strony - kobietom w ciąży się nie odmawia, nie? no to może z tym betonem było by lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 O Wiola, dobrze mowisz. Jak sie okaze, ze bede musiala do kwietnia czekac to mnie krew zaleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts