malgos2 15.12.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no dajcie dziewczynie beton zrobić, co będzie sie w ciąży denerwować aaaaaaaaaaale z drugiej strony - kobietom w ciąży się nie odmawia, nie? no to może z tym betonem było by lepiej... Myslisz, ze na Betona wydruk z USG by podzialal? To moze skombinuje od jakiejs kolezanki. Mam jedna w ciazy (co najmniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no dajcie dziewczynie beton zrobić, co będzie sie w ciąży denerwować aaaaaaaaaaale z drugiej strony - kobietom w ciąży się nie odmawia, nie? no to może z tym betonem było by lepiej... Myslisz, ze na Betona wydruk z USG by podzialal? To moze skombinuje od jakiejs kolezanki. Mam jedna w ciazy (co najmniej). czy podziała - hm... pewności nie ma.... ale nie zaszkodzi popróbować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no dajcie dziewczynie beton zrobić, co będzie sie w ciąży denerwować aaaaaaaaaaale z drugiej strony - kobietom w ciąży się nie odmawia, nie? no to może z tym betonem było by lepiej... Myslisz, ze na Betona wydruk z USG by podzialal? To moze skombinuje od jakiejs kolezanki. Mam jedna w ciazy (co najmniej). czy podziała - hm... pewności nie ma.... ale nie zaszkodzi popróbować, nie? Moze jednak go moj malz nie odstraszy. Targuje sie normalnie jak Tosinek. Ja sie do tego nie wtracam, ale jak mi sie ta sprawa jeszcze przeciagnie... To najwyzej wiecej do tego czasu zarobie i odloze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No Małgos, jak wokół Ciebie same ciężarne to już jakieś znaki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nieeee... W ciazy na antresole nie wejde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Małgoś a Ty masz jakiś pomysł, co ten małżonek chce Ci kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Mam... ale nie mam pojecia, po co mialaby tego szukac w necie... To moze cos innego wymyslil. Tez Cie zzera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Tez Cie zzera? kurde strasznie.... sorrki bo to nie moja sprawa... ale strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Tez Cie zzera? kurde strasznie.... sorrki bo to nie moja sprawa... ale strasznie To nie moze byc nic straaaasznie cennego, bo on ma za duzo osob do obdarowania, wiec na pewno nie bedzie szalal (norki, diamenty odpadaja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Tez Cie zzera? kurde strasznie.... sorrki bo to nie moja sprawa... ale strasznie To nie moze byc nic straaaasznie cennego, bo on ma za duzo osob do obdarowania, wiec na pewno nie bedzie szalal (norki, diamenty odpadaja). dobra..... norki i diamenty - nie.... ale co to jeszze może być... przecież możliwości są miliony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Tez Cie zzera? kurde strasznie.... sorrki bo to nie moja sprawa... ale strasznie To nie moze byc nic straaaasznie cennego, bo on ma za duzo osob do obdarowania, wiec na pewno nie bedzie szalal (norki, diamenty odpadaja). dobra..... norki i diamenty - nie.... ale co to jeszze może być... przecież możliwości są miliony... Raczej nic z elektroniki, bo to mi kupuje w Stanach. Sie domyslam, ze moze jakas wypasiona skrzynie na bizuterie, bo ostatnio takie w Londynie ogladalismy i mi sie strasznie podobaly. Ale w internecie by tego nie szukal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 witam wiecornie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 czyli znaczy się blisko świecidełek.... hm.... super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Hmmm... Ale to moze wcale nie byc to... Chociaz nie ukrywam, ze bym sie ucieszyla. Zreszta ze wszystkiego sie uciesze (oprocz czekoladek, bo jak dostaje w prezencie cos do jedzenia to mi sie plakac chce - taka trauma z przedszkola). Witam Duchu. A jak Ty myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a ta skrzynka to jak wygląda.... bo jato se trzymam w takiej nijakiej drewnianej więc no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a ta skrzynka to jak wygląda.... bo jato se trzymam w takiej nijakiej drewnianej więc no.... Te, co ogladalismy byly takie obite skora i wyscielane aksamitem, w srodku milion przegrodek, szufladek... Ciezkie to bylo i baaaaardzo by mi sie do mieszkanka przydalo. Gdyby nie to, ze ciezkie, to bym kupila w Anglii... Ale cholera go wie, czego on chce w tym necie szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a może go jakos podpuść, że niby gadka szmatka... i może parę puści za czym on tak tak dłubie, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 a może go jakos podpuść, że niby gadka szmatka... i może parę puści za czym on tak tak dłubie, hę? On jest lepszy w kamuflowaniu sie niz ja. Ja kurde zle album schowalam i zauwazyl. Ale zadowolil sie odpowiedzia: nie interesuj sie... I tak pewnie bedzie zaskoczony, bo w Polsce tego albumu dostac nie mozna. Bede musiala mu troche powiercic dziure w brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no wierć wierć.... skoro, jak mówisz, jest dobry, to czeka Cię wyzwanie, ale czego się nie robi by zaspokoić ciekawość, nie? a ja Cię będę dopingować, bo to o moją ciekawość tyż chodzi ... no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No dobra, sprobuje. Z newsow - przyszla moja poleczka do pokoju. Do obejrzenia w dzienniku od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts