Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

no dajcie dziewczynie beton zrobić, co będzie sie w ciąży denerwować :wink:

aaaaaaaaaaale z drugiej strony - kobietom w ciąży się nie odmawia, nie? no to może z tym betonem było by lepiej...

Myslisz, ze na Betona wydruk z USG by podzialal? To moze skombinuje od jakiejs kolezanki. Mam jedna w ciazy (co najmniej). :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaaaaaaaaale z drugiej strony - kobietom w ciąży się nie odmawia, nie? no to może z tym betonem było by lepiej...

Myslisz, ze na Betona wydruk z USG by podzialal? To moze skombinuje od jakiejs kolezanki. Mam jedna w ciazy (co najmniej). :roll:

czy podziała - hm... pewności nie ma....

ale nie zaszkodzi popróbować, nie? :wink:

czy podziała - hm... pewności nie ma....

ale nie zaszkodzi popróbować, nie? :wink:

Moze jednak go moj malz nie odstraszy. Targuje sie normalnie jak Tosinek. Ja sie do tego nie wtracam, ale jak mi sie ta sprawa jeszcze przeciagnie... :-? To najwyzej wiecej do tego czasu zarobie i odloze. :D

Tez Cie zzera? :lol: :lol: :lol:

kurde strasznie.... :oops: :oops: sorrki bo to nie moja sprawa... ale strasznie :lol: :lol:

To nie moze byc nic straaaasznie cennego, bo on ma za duzo osob do obdarowania, wiec na pewno nie bedzie szalal (norki, diamenty odpadaja). :roll:

dobra..... norki i diamenty - nie....

ale co to jeszze może być... przecież możliwości są miliony... :o

Tez Cie zzera? :lol: :lol: :lol:

kurde strasznie.... :oops: :oops: sorrki bo to nie moja sprawa... ale strasznie :lol: :lol:

To nie moze byc nic straaaasznie cennego, bo on ma za duzo osob do obdarowania, wiec na pewno nie bedzie szalal (norki, diamenty odpadaja). :roll:

dobra..... norki i diamenty - nie....

ale co to jeszze może być... przecież możliwości są miliony... :o

Raczej nic z elektroniki, bo to mi kupuje w Stanach. Sie domyslam, ze moze jakas wypasiona skrzynie na bizuterie, bo ostatnio takie w Londynie ogladalismy i mi sie strasznie podobaly. Ale w internecie by tego nie szukal... :-?

a ta skrzynka to jak wygląda.... bo jato se trzymam w takiej nijakiej drewnianej :roll: więc no....

Te, co ogladalismy byly takie obite skora i wyscielane aksamitem, w srodku milion przegrodek, szufladek... Ciezkie to bylo i baaaaardzo by mi sie do mieszkanka przydalo. Gdyby nie to, ze ciezkie, to bym kupila w Anglii... :roll: Ale cholera go wie, czego on chce w tym necie szukac... :-? :-? :-?

a może go jakos podpuść, że niby gadka szmatka... i może parę puści za czym on tak tak dłubie, hę? :oops:

On jest lepszy w kamuflowaniu sie niz ja. Ja kurde zle album schowalam i zauwazyl. Ale zadowolil sie odpowiedzia: nie interesuj sie... :roll: I tak pewnie bedzie zaskoczony, bo w Polsce tego albumu dostac nie mozna. Bede musiala mu troche powiercic dziure w brzuchu. :p