malgos2 16.12.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Na razie mam kupe problemow a nie przedsiebiorstwo. Ale noza na gardle nie mam, to moze jakos pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 To Małgoś superowo I co? będziecie prowadzić to w jakim miejscu? coś na zasadzie szkoły? czy na dojazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Małgoś oświadczam, że mam już drewno na podłodze tak się chciałam pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A gdzie masz to drewno mikopiko? Pokaz... Wiola, wszystko ma internetowo chodzic, co by koszty byly jak najmniejsze. I co by kasy mozna bylo wiecej skasowac, bo w Europie czy Ameryce bogatsze ludzie som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 łał masz łeb jak sklep, to trzmam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 łał masz łeb jak sklep, to trzmam kciuki Dzieki (przesadna nie jestem). Moze cos wyjdzie z tego. Bedzie sporo roboty, ale moze w koncu na to mieszkanie zarobie, co nie? Bo sama duzo wiecej juz nie dam rady, nie ma az takiego popytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 eee dasz radę, wierzę w Ciebie i ostro kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Małgoś oświadczam, że mam już drewno na podłodze tak się chciałam pochwalić a gdzie jakis dziennik waćpani kuda foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A gdzie masz to drewno mikopiko? Pokaz... Wiola, wszystko ma internetowo chodzic, co by koszty byly jak najmniejsze. I co by kasy mozna bylo wiecej skasowac, bo w Europie czy Ameryce bogatsze ludzie som. patrząc na tego posta wnioskuję, że dobrym ekspertem finansowym tez byś mogła być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 No przecież, ANia, nie mogłybyśmy wątpić, że Małgoś byłaby dobra we wszystkim, za co tylko się weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Nie kadzcie mi dziewczyny, bo sie czerwona robie jak burak zupelnie. AZ taka dobra we wszystkim nie jestem. Na przyklad odchudzanie zupelnie mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Bo Ty nie możesz inaczej wyglądać. Są osoby stworzone do bycia chudym i są osoby niezbyt chude. Zresztą, coś Nitka ostatnio pisała o wielorybach- no patrz wielkie a wszyscy je lubią. nie żebym porównywała Cię do wieloryba.. Poza tym, zmarszczek nie masz i innych rzeczy też nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mam zmarszczki mam... Pod oczami. Jakos tam ze soba wytrzymuje, ale uwierz mi Wiola, wygladalam duzo lepiej jeszcze pare lat temu, przed ta pieprzona tarczyca i bylo mi z tym calkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mam zmarszczki mam... Pod oczami. Jakos tam ze soba wytrzymuje, ale uwierz mi Wiola, wygladalam duzo lepiej jeszcze pare lat temu, przed ta pieprzona tarczyca i bylo mi z tym calkiem dobrze. mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 eee nie marudź, dobrze, ze to tarczyca a nic więcej, da się z tym żyć. Widzisz, mąż kocha Cię mimo wszystko, my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 No piekna podloga mikopiko. Moze sie jeszcze wycofam z betonu, co Wy na to? Bardzo mi sie podoba. Moja w gabinecie i sypialni sie nie umywa. Wiola nie narzekam, maz mnie kocha, jakie ma wyjscie? A teraz lete, bo mnie ciaga do siebie do pracowni, a jutro musimy wstac skoro swit. 7:30 jedymy w te okrrropne gory. Moze schudne cos od tego chodzenia, co? Mam zaklepana nauczycielke rosyjskiego i... hebrajskiego. Rosjanka mieszka we Wloszech, Izraelczyk w Izraelu. To dopiero bedzie miedzynarodowy koncern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Malgos chyle czola przed przedsiebiorczoscia zawsze marzyl mi sie i ciagle marzy wlasny biznes a nie najemca byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.12.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Super. Trzymam kciuki - na nic innego nie mam na razie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Brawo Dzień dobry wogle. Małgos bardzo, bardzo dziękuję, właśnie zamawiam knigi i na razie tylko jednej nie mogę znaleźć, no nic szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.12.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Małgoś - trzymam kciuki Na pewno Ci się uda Miłego wypoczynku w Zakopcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts