Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufffff ...gdybym nie miala juz okazji bo tylko z doskoku ( ale jakze skutecznie :D ) zagladam na forum to zycze wszystkim a przede wszystkim Gospodyni

Wesolych, pogodnych Swiat . 8)

Zlozylam juz wszystkie papiory w swoim ofisie - , mam za to do wykonania jeszcze masy telefonow, ze trzy spotkania przedswiateczne , jeszcze z 50 kartek do napisania a jutro koncze prace i musze sie spakowac, w sobote bede chciala pofrunac, ale jutro ma byc jakas zamiaec sniezna i nikt nic nie wie - no to jeszcze raz - Wesolych Swiat ! :D

Zartujesz :o :o :o :o :o a kto strajkuje ? ? ? obsluga techniczna ?

Wyladuje w Krakowie ? ? ? ! ! ! ! :o :o :o :o :o

Bo jak odwolaja loty jutro i ludzie z piatku spadna na sobote i niedziele ......a w niedziele kolejna burza sniezna ....... plus strajk na Okeciu .....ciekawe..... bardzo ciekawe .......spedze swieta na JFK albo w Krakowie ..:o :o :o

Mam to szczescie, ze ni cholery nie odczuwam skutkow kryzysu ! :D :o :lol: :roll: :evil:

a ja Wam powiem, że chciałabym zobaczyć naszą Małgoś rzucającą mięsiwem.... :lol: :lol: :lol: stojącą niczym zwiewna baletnica na lodzie między śniegiem a skarpą....

małgos rozszyfrujesz mi owo pipipipipipi, a nóż się czegoś naucze... :lol: :lol: :lol:

Hejka.

Kasiu, tam bylo duzo panienek i meskich organow tez... :lol: :lol: :lol: Zdjecia jakowes sa, ale nie z tego, jak rzucam miesem tylko z tego, jak na doopie zjezdzam po sniegu. Jak dorwe malzona to cos Wam wkleje.

Zla wiadomosc jest taka, ze Pan Beton nie spuscil ani zlotowki i zaczyna bredzic, ze w styczniu nie zacznie chyba. Krew mnie zaleje... :evil: :evil: :evil:

Zla wiadomosc jest taka, ze Pan Beton nie spuscil ani zlotowki i zaczyna bredzic, ze w styczniu nie zacznie chyba. Krew mnie zaleje... :evil: :evil: :evil:

pan beton chyba wie że Wam zależy, i chyba wie, że niewielu jest chętnych do tej pracy... i stąd takie zachowanie... :roll: