malgos2 18.12.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Duch juz przestal, to juz ma za soba. Teraz tylko musi wytrwac w postanowieniu. Mysle i mysle, ale chyba samo sie wymysli jak juz bedzie blisko tej rocznicy. Tylko grudzien to taki niezbyt atrakcyjny czas na jezdzenie po Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Przyszłam się wieczornie przywitać. Nie łażę teraz po chałupkach, bo coś strasznie wolno mi dzisiaj internet pracuje Chyba nawet wiem, dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Trzeba sie bylo zastanowic zanim sie poprosilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Trzeba sie bylo zastanowic zanim sie poprosilo. Iiiieeettaaaaammm ... żeby tylko to Dzięki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Spox. Nie ma problema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 jo dalej nie kusem wis..nomalnie twardy jezdem.. byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ufffff ...gdybym nie miala juz okazji bo tylko z doskoku ( ale jakze skutecznie ) zagladam na forum to zycze wszystkim a przede wszystkim Gospodyni Wesolych, pogodnych Swiat . Zlozylam juz wszystkie papiory w swoim ofisie - , mam za to do wykonania jeszcze masy telefonow, ze trzy spotkania przedswiateczne , jeszcze z 50 kartek do napisania a jutro koncze prace i musze sie spakowac, w sobote bede chciala pofrunac, ale jutro ma byc jakas zamiaec sniezna i nikt nic nie wie - no to jeszcze raz - Wesolych Swiat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 01:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Tylko nie lec w poniedzialek, zapowiadaja strajk na Okeciu. Milego pakowania, tez zycze Wesolych oczywiscie i ... lepszego 2009-ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zartujesz a kto strajkuje ? ? ? obsluga techniczna ? Wyladuje w Krakowie ? ? ? ! ! ! ! Bo jak odwolaja loty jutro i ludzie z piatku spadna na sobote i niedziele ......a w niedziele kolejna burza sniezna ....... plus strajk na Okeciu .....ciekawe..... bardzo ciekawe .......spedze swieta na JFK albo w Krakowie .. Mam to szczescie, ze ni cholery nie odczuwam skutkow kryzysu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 01:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Obsluga naziemna zapowiada na poniedzialek strajk i powiedzieli, ze jest prawie pewny. Jak wyladujesz w Krakowie to sie Toba zajme i do pociagu wsadze, nie boj zaby. http://www.wprost.pl/ar/147752/Przed-sw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzieki ! Ale moze sie dogadaja w ostatniej chwili - przeciez najwazniejsze lotniskow Polsce nie bardzo moze sobie pozwolic na takie straty tuz przed swietami gdy najwieksze natezenie ruchu ........ale kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Kazdy powinien zobaczyc teraz moja mine.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.12.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Malgos Ty wedrowcze, no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgoś - niezła wycieczka dobrze, że już do nas wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 i jeszcze małz musi kolanka masować same dobre rzeczy sie wydazyły hihi.. Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a ja Wam powiem, że chciałabym zobaczyć naszą Małgoś rzucającą mięsiwem.... stojącą niczym zwiewna baletnica na lodzie między śniegiem a skarpą.... małgos rozszyfrujesz mi owo pipipipipipi, a nóż się czegoś naucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hejka. Kasiu, tam bylo duzo panienek i meskich organow tez... Zdjecia jakowes sa, ale nie z tego, jak rzucam miesem tylko z tego, jak na doopie zjezdzam po sniegu. Jak dorwe malzona to cos Wam wkleje. Zla wiadomosc jest taka, ze Pan Beton nie spuscil ani zlotowki i zaczyna bredzic, ze w styczniu nie zacznie chyba. Krew mnie zaleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.12.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgosiu a ile masz tych metrów, bo nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgosiu a ile masz tych metrów, bo nie pamiętam Do zabetonowania 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zla wiadomosc jest taka, ze Pan Beton nie spuscil ani zlotowki i zaczyna bredzic, ze w styczniu nie zacznie chyba. Krew mnie zaleje... pan beton chyba wie że Wam zależy, i chyba wie, że niewielu jest chętnych do tej pracy... i stąd takie zachowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts