malmuc 19.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgoś fajna wyprawa Myśl co na tą 10n rocznicę to może i ja się załapię m y mamy w sierpniu ja tez bede miec w sierpniu 10-ą rocznice, ale nie wiem czy tę samą o której Wy mowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgoś fajna wyprawa Myśl co na tą 10n rocznicę to może i ja się załapię m y mamy w sierpniu ja tez bede miec w sierpniu 10-ą rocznice, ale nie wiem czy tę samą o której Wy mowicie? Ja mialam na razie poznania... Jest dla nas w zasadzie wazniejsza niz slubu, bo przeciez to wtedy wszystko sie zaczelo, a slub to byla tylko formalnosc. Bardzo przyjemna, ale formalnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgoś fajna wyprawa Myśl co na tą 10n rocznicę to może i ja się załapię m y mamy w sierpniu ja tez bede miec w sierpniu 10-ą rocznice, ale nie wiem czy tę samą o której Wy mowicie? Ja mialam na razie poznania... Jest dla nas w zasadzie wazniejsza niz slubu, bo przeciez to wtedy wszystko sie zaczelo, a slub to byla tylko formalnosc. Bardzo przyjemna, ale formalnosc. moja to ślubu poznania to będzie... 12 w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgoś fajna wyprawa Myśl co na tą 10n rocznicę to może i ja się załapię m y mamy w sierpniu ja tez bede miec w sierpniu 10-ą rocznice, ale nie wiem czy tę samą o której Wy mowicie? Ja mialam na razie poznania... Jest dla nas w zasadzie wazniejsza niz slubu, bo przeciez to wtedy wszystko sie zaczelo, a slub to byla tylko formalnosc. Bardzo przyjemna, ale formalnosc. moja to ślubu poznania to będzie... 12 w lutym No to jednak nie jest jedna od drugiej tak oddalona. Ja dopiero bede miec 2-ga w sierpniu, wiec ten slub to juz nie taki wazny sie robi. Chociaz w pierwsza rocznice na sushi poszlismy, nie powiem... Kazda okazja jest fajna, zeby na randke sie wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no to ja sie chwale, ze 10 bedzie w sierpniu a poznania minie teraz 15 lat w Nowy Rok o matko! jak on to wytrzymał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no jak wszyscy to ja też... u nas w sierpniu będzie 7 lat po ślubie, a w lipcu 12 od kiedy jesteśmy razem i 13 od kiedy się znamy... hm.... szmat czasu... a tak szybko poleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Noooo. Najwazniejsze, ze nudno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A co, jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 myślę, że wszędzie są ciekawsze i mniej ciekawe momenty.... wszystko zalezy, co się robi, by było ciekawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 E tam... Ja tam nie pamietam, kiedy mi sie ostatnio z malzem nudzilo. Zawsze jak juz nie ma kompletnie co robic, to idziemy na rower, kawke, mojito se zrobimy albo cos do jedzenia i jest gites... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 E tam... Ja tam nie pamietam, kiedy mi sie ostatnio z malzem nudzilo. Zawsze jak juz nie ma kompletnie co robic, to idziemy na rower, kawke, mojito se zrobimy albo cos do jedzenia i jest gites... no taaaaaak, nie wiem jak jest no u Wioli, ale u nas czasem sie nie bardzo da czas uprzyjemnić, bo "dzieci patrzą" a poza tym: rowery odpadają, bo ja nie mam sił już wozić Maćka, a sam jest jeszcze za mały kawki nie pijam mojito tyż - a szkoda... zostaje jedzenie i picie i dlatego wyglądam jak wyglądam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaale z drugiej strony... czasem se gramy w szachy z pierworodnym, puszczamy latawca z drugorodnym, chodzimy na place i sale zabaw, byliśmy juz nawet z nimi w kinie gramy w gry planszowe objadamy się żelkami i koniecznie jajeczniczką, dmuchamy świeczki na tortach.... gramy w piłkarzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Heloł, u mnie jak u Nitki w maju 7 lat po slubie a w kwietniu 12 lat od 1 randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No widzisz Kasia, zawsze sie da cos wymyslec. Nawet jak problemy som to nie jest nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 U mnie nudno nie jest, bo nie bardzo mamy kiedy. Jak to z dzieckiem...ale brakuje mi niektórych rzeczy, które razem robiliśmy przed ciążą...ja jestem łazik i wędrowniczek. Teraz budując dom na nic nie mamy czasu, ciągle tylko o domu i dziecku gadamy...jakoś się chyba powoli zaczynam dusić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wiola, Julka rosnie, niedlugo bedziesz ja mogla wysylac do kolezanek na noc i wtedy sobie polazicie... My sobie wlasnie zrobilismy pieczone kasztany i radochy byla kupa, bo gdzies tak z 3/4 byla zgnita... I "choinke" mamy... Araucaria excelsa. Czytalam, ze w domu moga jej opasc igielki. Mam nadzieje, ze nie opadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 arakuarie mam 2 w doniczkach, boskie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 arakuarie mam 2 w doniczkach, boskie sa I w domu ja masz? Nie opadaja Ci igielki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 arakuarie mam 2 w doniczkach, boskie sa brrr..brzmi jak kurara..nomalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts