Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś fajna wyprawa :D

Myśl co na tą 10n rocznicę to może i ja się załapię :wink: m y mamy w sierpniu 8)

ja tez bede miec w sierpniu 10-ą rocznice, ale nie wiem czy tę samą o której Wy mowicie? :roll:

Ja mialam na razie poznania... Jest dla nas w zasadzie wazniejsza niz slubu, bo przeciez to wtedy wszystko sie zaczelo, a slub to byla tylko formalnosc. Bardzo przyjemna, ale formalnosc. :roll:

Myśl co na tą 10n rocznicę to może i ja się załapię :wink: m y mamy w sierpniu 8)

ja tez bede miec w sierpniu 10-ą rocznice, ale nie wiem czy tę samą o której Wy mowicie? :roll:

Ja mialam na razie poznania... Jest dla nas w zasadzie wazniejsza niz slubu, bo przeciez to wtedy wszystko sie zaczelo, a slub to byla tylko formalnosc. Bardzo przyjemna, ale formalnosc. :roll:

moja to ślubu :D

poznania to będzie... :roll:

:o 12 w lutym :o

moja to ślubu :D

poznania to będzie... :roll:

:o 12 w lutym :o

No to jednak nie jest jedna od drugiej tak oddalona. Ja dopiero bede miec 2-ga w sierpniu, wiec ten slub to juz nie taki wazny sie robi. Chociaz w pierwsza rocznice na sushi poszlismy, nie powiem... Kazda okazja jest fajna, zeby na randke sie wyrwac. :)

E tam... Ja tam nie pamietam, kiedy mi sie ostatnio z malzem nudzilo. Zawsze jak juz nie ma kompletnie co robic, to idziemy na rower, kawke, mojito se zrobimy albo cos do jedzenia i jest gites...

no taaaaaak,

nie wiem jak jest no u Wioli, ale u nas czasem sie nie bardzo da czas uprzyjemnić, bo "dzieci patrzą" :lol: :lol: :lol: :lol:

a poza tym:

rowery odpadają, bo ja nie mam sił już wozić Maćka, a sam jest jeszcze za mały

kawki nie pijam :)

mojito tyż - a szkoda...

zostaje jedzenie i picie i dlatego wyglądam jak wyglądam.... :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaale z drugiej strony...

czasem se gramy w szachy z pierworodnym,

puszczamy latawca z drugorodnym,

chodzimy na place i sale zabaw,

byliśmy juz nawet z nimi w kinie :)

gramy w gry planszowe

objadamy się żelkami

i koniecznie jajeczniczką,

dmuchamy świeczki na tortach....

gramy w piłkarzyki

:lol:

U mnie nudno nie jest, bo nie bardzo mamy kiedy. Jak to z dzieckiem...

ale brakuje mi niektórych rzeczy, które razem robiliśmy przed ciążą...

ja jestem łazik i wędrowniczek. Teraz budując dom na nic nie mamy czasu, ciągle tylko o domu i dziecku gadamy..

.jakoś się chyba powoli zaczynam dusić..

Wiola, Julka rosnie, niedlugo bedziesz ja mogla wysylac do kolezanek na noc i wtedy sobie polazicie... :roll:

My sobie wlasnie zrobilismy pieczone kasztany i radochy byla kupa, bo gdzies tak z 3/4 byla zgnita... :lol: :lol: :lol:

I "choinke" mamy... Araucaria excelsa. Czytalam, ze w domu moga jej opasc igielki. Mam nadzieje, ze nie opadna.