monia i marek 20.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzień dobry! pieczecie? sprzatacie? -bo ja zero Ja piekę dopiero dzień przed Wigilią i w Wigilię, żeby ciasta były świeże i pachnące. Dzisiaj latam na szmacie po domu i po oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images32.fotosik.pl/421/b67981d29dae04f8med.jpg Nadziei - by nie opuszczała, radości - by rozweselała, miłości - by obrodziła, dobroci - by zawsze była.... Ania z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Aniu, na tych fotkach jeszcze bardziej widać, że Dawidek do Ciebie podobny, a Nadia do taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Hejka. Dzieki za wszystkie zyczenia. Ja jeszcze mam przed soba pracowity weekend, wiec jeszcze do konca nie wpadlam w nastroj. Nie mam za duzo czasu, ale wzielam sie za wyrzucanie niepotrzebnych papierow i segregowanie innych. Uwielbiam wywalac te gory smieci, ktore nie wiadomo gdzie sie dotad miescily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ...wzielam sie za wyrzucanie niepotrzebnych papierow i segregowanie innych. Uwielbiam wywalac te gory smieci, ktore nie wiadomo gdzie sie dotad miescily. Ja właśnie robię to samo...z przerwą na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 wzielam sie za wyrzucanie niepotrzebnych papierow i segregowanie innych. Uwielbiam wywalac te gory smieci, ktore nie wiadomo gdzie sie dotad miescily. ja to mam dar przy takiej okazji wywalic połowę "potrzebnych" papierów potem mąż musi prosic o ponowne wystawienie faktury za wodę czy gaz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Chyba bede to robila do rana z przerwa na prace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam sie i zegnam wszystkich ...na razie....jeszcze raz wesolych Swiat ! Zaczynam sie przebijac do NY ........zasypalo mnie po sama szyje, psa w sniegu nie widac, tylko leje po psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No wlasnie slyszalam, ze w NY jakas straszna pogoda... To milego przebijania sie i lotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Tyle sniegu na raz to nie widzialam jeszcze nigdy w zyciu .......do NY dopiero bede starac sie dotrzec...jak byly juz jakies wypadki to bedziemy stac w rozlicznych korkach.....ale samolot moze odleciec mocno nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Choć do Was bardzo mam dziś daleko, bo Wy za górą, a ja za rzeką, to tym opłatkiem, w te Piękne Święta, chcę Wam pokazać, że Was pamiętam, że o Was myślę i że wszystkiego życzę Wam naj, naj, naj - najlepszego! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.12.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Małgoś i jeszcze ode mnmie.... Mikołajek.... http://www.dancingsantacard.com/?santa=804667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzieki Wam dziewczyny (Kasie). Szczegolnie Tobie kaska maciej duzo sily w te Swieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Z grubsza posprzątane.Nie szaleję bo na święta wyjeżdżamy do rodziców więc nie ma dla kogo stroić mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 A ja tez nie szaleje, ale araucaria juz wyglada jak chionka, mam tylko nadzieje, ze od tego nie zdechnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 A ja tez nie szaleje, ale araucaria juz wyglada jak chionka, mam tylko nadzieje, ze od tego nie zdechnie. Trzeba uważać z lampkami, żeby nie opalić igiełek, bo araukaria jest dość delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 A ja tez nie szaleje, ale araucaria juz wyglada jak chionka, mam tylko nadzieje, ze od tego nie zdechnie. Trzeba uważać z lampkami, żeby nie opalić igiełek, bo araukaria jest dość delikatna Kupilismy ledy i puscilismy je na miganie - wtedy sa najchlodniejsze. Staralam sie je tak przekrecic, zeby nie spalily igielek. Mam nadzieje, ze jakos przetrzyma, bo jest sliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 MIŁOŚCI na każdy dzień... życzy Aleksandra z rodziną http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/uvwx404100700v.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2008 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts