OK 21.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cudne A loczki mogą być nawet rozprostowane No wlasnie takie chcialam, zeby nie byly za bardzo skrecone... Cholerka, mi takie właśnie nigdy nie wyszły - włosy mam takie, że po 5 min. z trwałą jestem regularny baran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cudne A loczki mogą być nawet rozprostowane No wlasnie takie chcialam, zeby nie byly za bardzo skrecone... Cholerka, mi takie właśnie nigdy nie wyszły - włosy mam takie, że po 5 min. z trwałą jestem regularny baran Mnie pani fryzjerka powiedziala, ze wlosow z trwala a) nie wolno szuszyc szuszarka, b) nie wolno czesac na sucho (podobnie jak naturalnie kreconych). Po umyciu (a myje codziennie, wiec nie mam problemu z porannym sianem) daje pianke na loczki i wgniatam. Nastepnie zapominam, ze mam wlosy. Jesli potrzebuje, zeby mi sie cos bardziej skrecilo wieczorem, daje zel nablyszczajaco-skrecajacy i tez wgniatam. Nie ma zadnego siana ani niczego. Mam zrobiona trwala headlines nakrecona na papiloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cudne A loczki mogą być nawet rozprostowane No wlasnie takie chcialam, zeby nie byly za bardzo skrecone... Cholerka, mi takie właśnie nigdy nie wyszły - włosy mam takie, że po 5 min. z trwałą jestem regularny baran Mnie pani fryzjerka powiedziala, ze wlosow z trwala a) nie wolno szuszyc szuszarka, b) nie wolno czesac na sucho (podobnie jak naturalnie kreconych). Po umyciu (a myje codziennie, wiec nie mam problemu z porannym sianem) daje pianke na loczki i wgniatam. Nastepnie zapominam, ze mam wlosy. Jesli potrzebuje, zeby mi sie cos bardziej skrecilo wieczorem, daje zel nablyszczajaco-skrecajacy i tez wgniatam. Nie ma zadnego siana ani niczego. Nie w tym problem, mam włosy b. podatne na trwałą Jak już złapie, to od razu na amen Z utrzymaniem nie mam problemów, bo a) suszarki używam do suszenia paznokci (czyli ostatnio wcale), b) na sucho nie czeszę włosów, bo nigdy nie mam ze sobą grzebienia, a też myję codziennie Sęk w tym, że jako baran wyglądam tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cudne A loczki mogą być nawet rozprostowane No wlasnie takie chcialam, zeby nie byly za bardzo skrecone... Cholerka, mi takie właśnie nigdy nie wyszły - włosy mam takie, że po 5 min. z trwałą jestem regularny baran Mnie pani fryzjerka powiedziala, ze wlosow z trwala a) nie wolno szuszyc szuszarka, b) nie wolno czesac na sucho (podobnie jak naturalnie kreconych). Po umyciu (a myje codziennie, wiec nie mam problemu z porannym sianem) daje pianke na loczki i wgniatam. Nastepnie zapominam, ze mam wlosy. Jesli potrzebuje, zeby mi sie cos bardziej skrecilo wieczorem, daje zel nablyszczajaco-skrecajacy i tez wgniatam. Nie ma zadnego siana ani niczego. Nie w tym problem, mam włosy b. podatne na trwałą Jak już złapie, to od razu na amen Z utrzymaniem nie mam problemów, bo a) suszarki używam do suszenia paznokci (czyli ostatnio wcale), b) na sucho nie czeszę włosów, bo nigdy nie mam ze sobą grzebienia, a też myję codziennie Sęk w tym, że jako baran wyglądam tak sobie To moze musieliby Ci nakrecic na grubsze walki albo tez jakies papiloty i krocej trzymac? Ja tez mialam negatywne doswiadczenia z przeszlosci (mam z kolei bardzo proste wlosy i ostatnio zupelnie nie bylo efektu), a ta kobitka mi zrobila tak jak chcialam, wiec moze wie, o co chodzi. Nie chwalac sie - jest to najbardziej trendy fryzjerka w Krakowie. Chodzilam wczesniej do innych, rownie drogich, a ta jest dosc zdecydowana w pogladach, ale jak powie, tak zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cudne A loczki mogą być nawet rozprostowane No wlasnie takie chcialam, zeby nie byly za bardzo skrecone... Cholerka, mi takie właśnie nigdy nie wyszły - włosy mam takie, że po 5 min. z trwałą jestem regularny baran Mnie pani fryzjerka powiedziala, ze wlosow z trwala a) nie wolno szuszyc szuszarka, b) nie wolno czesac na sucho (podobnie jak naturalnie kreconych). Po umyciu (a myje codziennie, wiec nie mam problemu z porannym sianem) daje pianke na loczki i wgniatam. Nastepnie zapominam, ze mam wlosy. Jesli potrzebuje, zeby mi sie cos bardziej skrecilo wieczorem, daje zel nablyszczajaco-skrecajacy i tez wgniatam. Nie ma zadnego siana ani niczego. Nie w tym problem, mam włosy b. podatne na trwałą Jak już złapie, to od razu na amen Z utrzymaniem nie mam problemów, bo a) suszarki używam do suszenia paznokci (czyli ostatnio wcale), b) na sucho nie czeszę włosów, bo nigdy nie mam ze sobą grzebienia, a też myję codziennie Sęk w tym, że jako baran wyglądam tak sobie To moze musieliby Ci nakrecic na grubsze walki albo tez jakies papiloty i krocej trzymac? Ja tez mialam negatywne doswiadczenia z przeszlosci (mam z kolei bardzo proste wlosy i ostatnio zupelnie nie bylo efektu), a ta kobitka mi zrobila tak jak chcialam, wiec moze wie, o co chodzi. Nie chwalac sie - jest to najbardziej trendy fryzjerka w Krakowie. Chodzilam wczesniej do innych, rownie drogich, a ta jest dosc zdecydowana w pogladach, ale jak powie, tak zrobi. Na razie nie planuję, ale kiedyś podejmowałam wielokrotnie różne próby - i krócej się nie da. Jakby zero stopniowania, tylko on-off . Może za parę lat znów spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cudne A loczki mogą być nawet rozprostowane No wlasnie takie chcialam, zeby nie byly za bardzo skrecone... Cholerka, mi takie właśnie nigdy nie wyszły - włosy mam takie, że po 5 min. z trwałą jestem regularny baran Mnie pani fryzjerka powiedziala, ze wlosow z trwala a) nie wolno szuszyc szuszarka, b) nie wolno czesac na sucho (podobnie jak naturalnie kreconych). Po umyciu (a myje codziennie, wiec nie mam problemu z porannym sianem) daje pianke na loczki i wgniatam. Nastepnie zapominam, ze mam wlosy. Jesli potrzebuje, zeby mi sie cos bardziej skrecilo wieczorem, daje zel nablyszczajaco-skrecajacy i tez wgniatam. Nie ma zadnego siana ani niczego. Nie w tym problem, mam włosy b. podatne na trwałą Jak już złapie, to od razu na amen Z utrzymaniem nie mam problemów, bo a) suszarki używam do suszenia paznokci (czyli ostatnio wcale), b) na sucho nie czeszę włosów, bo nigdy nie mam ze sobą grzebienia, a też myję codziennie Sęk w tym, że jako baran wyglądam tak sobie To moze musieliby Ci nakrecic na grubsze walki albo tez jakies papiloty i krocej trzymac? Ja tez mialam negatywne doswiadczenia z przeszlosci (mam z kolei bardzo proste wlosy i ostatnio zupelnie nie bylo efektu), a ta kobitka mi zrobila tak jak chcialam, wiec moze wie, o co chodzi. Nie chwalac sie - jest to najbardziej trendy fryzjerka w Krakowie. Chodzilam wczesniej do innych, rownie drogich, a ta jest dosc zdecydowana w pogladach, ale jak powie, tak zrobi. Na razie nie planuję, ale kiedyś podejmowałam wielokrotnie różne próby - i krócej się nie da. Jakby zero stopniowania, tylko on-off . Może za parę lat znów spróbuję Jest duzy postep w tym temacie, wiec jak sprobujesz za pare lat, to na pewno cos sie da wymyslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Też tak sobie myślę Uciekam, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Też tak sobie myślę Uciekam, cześć Papapapapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 sweet girl ta minka pasuje do tej fryzurki, jak ulał nie wyglądasz, jak po piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.05.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja myślałam że te loczki to sie właśnie po piwie rozprostowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 na zdjęciach wszystko wygląda jelegancko fakt, kabel trza usunąć... pożyczę Ci młodego, w weekend chyba dotrzemy do Krakowa ale ta półka na domestos... to już nie te czasy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 sweet girl ta minka pasuje do tej fryzurki, jak ulał nie wyglądasz, jak po piwie Uwierz mi, ze bylam po niejednym piwie... Polka na domestosa musi odejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A ja myślałam że te loczki to sie właśnie po piwie rozprostowały No chyba wlasnie tak bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no wierzę, wierzę... to się dobrze trzymasz, ja po trzech piwach, to już nawet nie stoję... ale zawsze pijam warkę strong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no wierzę, wierzę... to się dobrze trzymasz, ja po trzech piwach, to już nawet nie stoję... ale zawsze pijam warkę strong Tam bylo piwo pszeniczne, robione na miejscu. Mowili, ze ma 5%. Ciagniete bylo od rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, to masz niezły łebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no, to masz niezły łebek Troche inaczej niz wszyscy rozumiem "rano". Tak gdzies od 2 po poludniu, oczywiscie z przerwami na wytrzezwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 i tak podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 i tak podziwiam Nie za bardzo jest co podziwiac ani czym chwalic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 tak tylko Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts