braza 23.12.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Cześć I lecę dalej, Księżniczka czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 beton ztreszta nikt bohaterki nie namawiał..witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Hej. Ale to bylo spotkanie towarzyskie, nie biznesowe. I zapowiadalo sie, tylko Ty Kasia wszystkich watkow nie sledzisz. Zapomnialam Wam powiedziec, ze zakupilam ksiazke: Perfekcyjna pani domu. Bardzo fajne porady sa niektore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zapomnialam Wam powiedziec, ze zakupilam ksiazke: Perfekcyjna pani domu. Bardzo fajne porady sa niektore. to Twój cel w 2009 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zapomnialam Wam powiedziec, ze zakupilam ksiazke: Perfekcyjna pani domu. Bardzo fajne porady sa niektore. to Twój cel w 2009 roku? Taaaaak. Np. jak utrzymac kwiatki w wazonie w pionowej pozycji? Wlozyc 5 starych walkow do wlosow na dno. Duzo takich roznych jest tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Małgoś, masz w domu wałki do włosów ?? to faktycznie może znalazłaś swoją drogę życiową. Tym samym ja nigdy nie będę idealną żoną czy panią domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wiola, wlasnie zaczelam sie zastanawiac, czy ja mam jakies walki... Jestem bykiem, a byki maja tendencje do bycia perfekcyjnymi paniami domu, co nie ma nic wspolnego z byciem tzw. idealna zona. Chodzi tylko o to, zeby miec czysto i porzadnie, a kto ugotuje obiad to juz jest inna sprawa. Przyda mi sie tez instrukcja prasowania koszul, bo w tym jestem srednia, a moj maz ma 5 koszul na krzyz, ktore wklada od wielkiego swieta, wiec tyle moge dla niego zrobic. Witam nowe twarze w moim watku i bardzo dziekuje za zyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niechaj spełnią się marzenia i nadzieje,które niosą ze sobą Święta Bożego Narodzenia i nadchodzący Nowy Rok!!! Ania&MAriusz http://kartki.onet.pl/_i/d/bombki01_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzieki mario i witam w moim watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzięki Malgoś! Mam nadzieję, że po Świętach się rozgoszczę na dobre, bo teraz czasu mam jak na lekarstwo....! Pozdrawiam serdecznie, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ja tez mam zaleglosci forumowe, mnoza sie te watki w zawrotnym tempie. Do zobaczenia czesciej po Swietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Małgoś, to Ty mnie nie strasz od razu perfekcyjnością, bo kompleksów o mało co nabawiłabym się przy Tobie Ja już myślałam, że chodzi o codzienny obiad z dwóch dań, posprzątane, pomyte, w oknach non stop czyste firanki i takie taam... Jak tylko o takie rzeczy, to mogę być spokojna, ze nie jest jeszcze ze mną tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.12.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Malgos to sie nie ciesze za wczasu i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzieki markotko. Ja tez na razie sie jeszcze nie ciesze, bo kto wie, co mu znowu odbije. To jest taki gosc - widocznie zalatany jak nasz Duch, ale chyba to jest solidna firma. Musialabym tylko uprzedzic sasiadow, bo halas przy szlifowaniu bedzie podobno nie do zniesienia. Wiola, ona tam pisze o obowiazkach wszystkich domownikow - Ty musisz tylko umiec zarzadzac. No i zeby tak miec wszystko zorganizowane, zeby nie trzeba bylo za wiele sprzatac, a zeby nie bylo balaganu. Czyli to, co lubimy najbardziej. A obiad z dwoch dan mozna sobie odpuscic. Moga byc kanapki, za to ladnie podane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.12.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 To wspolczuje sasiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No trudno, troche musza jeszcze pocierpiec. Wiecej takich przyjemnosci nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No i dobrze bo jak bys miala tyle czasu czekac co na ten beton to bys nigdy nie zamieszkala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts