Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej.

Ale to bylo spotkanie towarzyskie, nie biznesowe. I zapowiadalo sie, tylko Ty Kasia wszystkich watkow nie sledzisz. :wink:

Zapomnialam Wam powiedziec, ze zakupilam ksiazke: Perfekcyjna pani domu. :lol: :lol: :lol: Bardzo fajne porady sa niektore. :roll:

noooooo kochana wybacz....

tyle wątków śledzę, że ledwie się z tym łapię... ostatnio to już wogóle tylko czytam, bo na pisanie nie bardzo starcza czasu....

a że się mieliście spotkać - fakt nie doczytałam.... ale czytam, że było spoko więc bardzo się cieszę.....

a w sprawie gazety - się nie wypowiadam.... bo ja kiedyś lubiałam sobie poczytywac takie gazety dla babiszonów, ale ostatnio się przerzuciłam na Muratora - :) :) :)

a styczniowy numer kupiłam tym bardziej, boooo

primo - jest o liftingu ścian - czyli wsio o gładziach,

secundo - wejście z widokiem na salon

tertio - pułapki koloru - czyli co z czym i dlaczego łączyć....

dzień dobry....

może dodam tylko, ze jest tez o nowych przepisach dotyczących świadectwa energetycznego :)

Kasia, Ty chyba rzeczywiscie zabiegana jestes. Perfekcyjna pani domu to ksiazka Amphii, od tego programu w TVN Style. :lol: :lol: :lol: Kiedys sie z niego nabijalysmy z markotka i dlatego jak zobaczylam ksiazke to od razu kupilam. :lol: :lol: :lol:

A ja tez kiedys pasjami ogladalam obrazki w babskich gazetach, moze czasem nawet cos czytalam, a teraz kupuje wylacznie gazety o wnetrzach. :roll:

I wlasnie wstawilam ciasto marchewkowe do piekarnika. Zobaczymy, co z niego wyniknie. Przepis kombinowany z kilku. :roll: