malgos2 24.12.2008 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Tomka, bartolinka, marekmarian - dzieki. Jestem wzruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.12.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 dzien dobry, ciesze sie ze pan beton bedzie dzialalzostawiam zapach pomaranczy i spadam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 kuirna malgos podziekhować.. gdzie tyn watek z tymi propozycjami ???tez tam muszem nabasgrac ze jarekkur siem nalesy...inacy nie kcem..łon ma naprawde wiekszom wiedzem nis ja ..teoretycznom przynajmniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 24.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazda wstajeNowy Rok zaś cyfrę zmieniawszyscy wszystkim ślą życzenia Przy tak pięknej sposobnościżyczę Państwu moc radościaby wszystkim się darzyło,z roku na rok lepiej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.12.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dzieki Karinko, i witam wszystkich - u mnie jeszcze przedwigilijnie. Duchu - nie ma sprawy, nalezy Ci sie. Dobrze, zeby mozna bylo rozroznic fachowca od fachoffca na tym Forum, no nie? Melduje, ze ciasto marchewkowe udalo sie swietnie, z malymi modyfikacjami przepisu. Dzisiaj glownie wywozilam pudla gratow do mieszkanka - glownie ksiazek i prezentow z zeszlej gwiazdki, wiec jestem z lekka wykonczona. Jesli to, co sie robi w Wigilie, robi sie przez caly rok, to... bede sie przeprowadzac niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 zyjesz Malgos???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.12.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Zyje, zyje... Wczoraj musialam odpoczac po Wigilii i... glownie spalam. Dzisiaj tez leniwie. Tego mi bylo trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 leniuch!!!!!!!!a ja wciaz jestem zmuszana do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2008 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Anja, ja dzisiaj tez bylam zmuszana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 heloł, i do której Cie zmuszali, ze jeszcze spisz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.12.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Zyje, zyje... Wczoraj musialam odpoczac po Wigilii i... glownie spalam. Dzisiaj tez leniwie. Tego mi bylo trzeba. no to identycznie jak u nas Dzień dobry! ile Wam kg przybyło? bo mi ze dwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.12.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 mi ze trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.12.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 mi ze trzy no właśnie -i teraz w ciuchy sylwestrowe ciężko będzie wejśc... a do tego rodzina nas molestuje, że im tyle żarcia zostało -i każą się "gościc".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 a moja mama się obraziła, bo napiekła ciasta a zjedliśmy tylko wafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.12.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 a moja mama się obraziła, bo napiekła ciasta a zjedliśmy tylko wafle ja też najbardziej lubię wafle -dlatego ich nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Hej. Powoli sie budze, baaaaaardzo powoli. Niestety pracuje dzisiaj po poludniu, wiec nie moge leniuchowac w nieskonczonosc. Wczoraj mnie zmuszali do winka gdzies do 3:30 rano... Przytylam ze 3 kg na 100%, wprawdzie nie jadlam niczego takiego strasznego (ominelo mnie 1 swieto u tesciowej i te jej pasztety itp.), ale normalnie tyle slodkiego nie tykam. Ale jak tu nie tykac, jak mama zrobila super szarlotke a ja zrobilam super marchewkowke no i jeszcze super makowiec. Pocieszam sie, ze to zamiast obiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Hej. Powoli sie budze, baaaaaardzo powoli. Niestety pracuje dzisiaj po poludniu, wiec nie moge leniuchowac w nieskonczonosc. Wczoraj mnie zmuszali do winka gdzies do 3:30 rano... Przytylam ze 3 kg na 100%, wprawdzie nie jadlam niczego takiego strasznego (ominelo mnie 1 swieto u tesciowej i te jej pasztety itp.), ale normalnie tyle slodkiego nie tykam. Ale jak tu nie tykac, jak mama zrobila super szarlotke a ja zrobilam super marchewkowke no i jeszcze super makowiec. Pocieszam sie, ze to zamiast obiadu. Jak dobrze, że nie jestem sama Od razu mi lepiej Witanko poświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Hej. Powoli sie budze, baaaaaardzo powoli. Niestety pracuje dzisiaj po poludniu, wiec nie moge leniuchowac w nieskonczonosc. Wczoraj mnie zmuszali do winka gdzies do 3:30 rano... Przytylam ze 3 kg na 100%, wprawdzie nie jadlam niczego takiego strasznego (ominelo mnie 1 swieto u tesciowej i te jej pasztety itp.), ale normalnie tyle slodkiego nie tykam. Ale jak tu nie tykac, jak mama zrobila super szarlotke a ja zrobilam super marchewkowke no i jeszcze super makowiec. Pocieszam sie, ze to zamiast obiadu. Jak dobrze, że nie jestem sama Od razu mi lepiej Witanko poświąteczne Nie, z pewnoscia nie jestes... Na szczescie na Sylwestra mam spodnie, w ktore powinnam sie zmiescic. No i w Pradze nikt mnie nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Bańkę przyniosłam... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/18/Soap_bubble_sky.jpg/300px-Soap_bubble_sky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.12.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Jaka sliczna! Dzieki dobra kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts