kachna28 28.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Sie wklepuje numer i sie wciska "zaplac". A w czym problem? no bo ja nie umiem... a jaka jest weryfikacja? bo to karta "podarunkowa" i nie ma PINu tylko podpis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Sie wklepuje numer i sie wciska "zaplac". A w czym problem? no bo ja nie umiem... a jaka jest weryfikacja? bo to karta "podarunkowa" i nie ma PINu tylko podpis.... A jest wypukla? Jesli jest wypukla, to numer, date waznosci i z tylu masz numer cvv - trzy ostatnie cyfry na pasku na podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A jest wypukla? Jesli jest wypukla, to numer, date waznosci i z tylu masz numer cvv - trzy ostatnie cyfry na pasku na podpis. nie... ale napisali, ze można płacic w inecie.. no nic -spróbuję jutro -najwyżej mnie odrzucą ... muszę zacząc powoli zbierac AGD i poluję na lodówkę, będzie ta: http://www.megamedia.pl/_p/57/n/chlodziarko-zamrazarki-bosch-kis-38a51-p57065.jpg lub ta: http://www.megamedia.pl/_p/21/n/chlodziarko-zamrazarki-siemens-ki-38sa50-p21125.jpg tylko trochę mnie wnerwia, ze obie kosztują po 2tys, a zadna nie ma No Frost .. ale ładne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Teraz nie musi byc wypukla, ale te 3 rzeczy na pewno ma. Weryfikacji nie ma, dlatego tak latwo uzyc czyjejs karty w inecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No Frost, nie jest juz takie na topie jak kiedys zeby sie tym reklamowac hihi ale wszystkie dzialaja podobnie, bo taka jest obecna technika malgos, tych lamp jest troche to napewno jakas wypolujesz... zobacz czy ktoras aukcja nie konczy sie w sobote do poludnia, lub jakis swiateczny dzien np 6 stycznia. To jest dobry czas na zakupy... sobota jest przewanie najlepszym dniem, ludzie chca sie wyspac, pozniej gnaja na zakupy, wieczorem wychodza albo nie maja juz sily na ebay-a Wbrew pozorom najgorszym dniem do zakupow jest niedziela (oczywiscie uogolniac tez nie mozna), ludziki sie nudza i siedza w necie... to samo jest w dzien powszedni jak duzo ludzi ma w pracy luz, to szaleja hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Malgos a czy trzeba cos robic zeby bylo to PAY pal? czy poprostu placic karta? a i czy amerikan express moze byc? czy musi byc visa lub maestro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 teraz w lodowkach ludzie sobie chwala bio fresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dzieki Mohag za instrukcje. Zastanawialam sie wlasnie nad psychologia zakupow na ebayu. Anja - musisz sobie zalozyc konto na PayPalu - akceptuja Mastercard i Vise, ale mozesz tez zasilic konto paypalowe z konta w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 uhu, ja osobiscie polecam to 0-stopni.. mam Boscha z dwoma takimi szufladami juz pare lat i zlego slowa nie moge powiedziec. Zielenina trzyma sie ekstra, sery, wedliny i takie tam tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chyba muszę się przyjrzeć temu e-bayowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Koniecznie Neferko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 uhu, ja osobiscie polecam to 0-stopni.. mam Boscha z dwoma takimi szufladami juz pare lat i zlego slowa nie moge powiedziec. Zielenina trzyma sie ekstra, sery, wedliny i takie tam tez. ja jeszcze nie wiem, którą wybiorę (pewnie tą za którą mozna właśnie zapłacic kartą....) Obie -Siemens i Bosch -mają te same wymiary i funkcje oraz klasę A+, a także: "Przezroczysty pojemnik na warzywa z regulacją wilgotności i pofalowanym dnem." i obie kosztują od 1800 do 2700zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 kachna, obojetnie ktora wybierzesz - one sa identyczne. U mnie padlo na Boscha bo ma niebieskawe pojemniki w srodku, co bardziej do kuchni mi pasowalo .. Siemens ma zielonkawe tylko ja mam ta najwieksza wolnostojaca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ale te pojemniki to w srodku sa dziewczyny... W zasadzie nie musza do niczego pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ale te pojemniki to w srodku sa dziewczyny... W zasadzie nie musza do niczego pasowac. nie znasz sie wszystko musi pasowac... jak juz czlek ma prawo wyboru to trzeba z tego korzystac a ja mam takie przegiecie, ze jak lezy w pokoju poduszka z innego pokoju tz w innym kolorze niz przewidziano do tego pomieszczenia, to zaczynam sie nerwowa robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ale te pojemniki to w srodku sa dziewczyny... W zasadzie nie musza do niczego pasowac. nie znasz sie wszystko musi pasowac... jak juz czlek ma prawo wyboru to trzeba z tego korzystac a ja mam takie przegiecie, ze jak lezy w pokoju poduszka z innego pokoju tz w innym kolorze niz przewidziano do tego pomieszczenia, to zaczynam sie nerwowa robic Ja mam dobrze, bo kuchnie chce cala biala, wiec w zasadzie wszystko pasuje. Oprocz zielonych pojemnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 hihi ja tez mam biala w mieszkaniu, ale dodatki sa niebiesko-zolte, to jakby taki zielony wygladal w Rubiku tez jest biala i ten niebieski do rozowego i szarego (dodatkowe kolory) tez jakos podejdzie a z zielonym byloby do kitu ... ogolnie to teraz przezroczyste bez koloru by mi pasowaly, ale przeciez lodowki nie bede z tego powodu zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ogolnie to teraz przezroczyste bez koloru by mi pasowaly, ale przeciez lodowki nie bede z tego powodu zmieniac Nie? Ja juz dawno wybralam lodowke taniutka Sharpa i nie mam zamiaru jej zmieniac. Cala biala - opalizujaca i przezroczysta w srodku... Ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 przezroczysta szczesciaro a tak jeszcze wracajac do ebay-a - to jak cos upatrzysz sobie w jakiejs firmie za "kup teraz", to przejrzyj jeszcze wszystkie ich artykuly... takie spracjalizujace sie w czyms firmy, sprzedaja wieksza ilosc czegos tam. Przewaznie puszczaja to jako kup teraz, albo daja cene wyjsciowa... ale, ale, nieraz dla zachety wstawiaja ta rzecz od 1-euro i wteczas moze sie udac kupic cos w bardzo przystepnej cenie Tylko uwazaj, najpierw sprawdz za ile sprzedajacy to wystawil jako kup teraz... bo nieraz ida rzeczy z takich podbijanych aukcji za wiecej niz w kupnie odrazu ludzie sa jednak dziwnymi hazardzistami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Juz to zuwazylam, te lampy sa za jakies 100 euro + wysylka gratis, a ludzie sie rzucaja i licytuja za 80 euro + 30 za wysylke. Zawsze sprawdzam, co tam maja, tym sposobem w ogole zaczynam sie czyms interesowac. Trudno samemu wymyslec, co tam moga miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts