malgos2 29.12.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No to Ty dopiero jestes zahartowana Mohag! Tez myslimy o przyczepie, zeby nia jezdzic do tesciowej w Beskidy latem (jak juz kiedys mowilam - w chalupie syf i zgnilizna), ale to dopiero jak sie malz bedzie ze Stanow wyprowadzal - tam sa duuuuzo tansze. Kazdy lubi komfort, ale z doswiadczenia wiem, ze motel przy drodze niewiele sie rozni od Marriota w gruncie rzeczy, oprocz tego, ze w Marriocie nie wolno dotykac barku (w Radissonie to nawet maja laser w lodowce polaczony z recepcja - wystarczy dotknac - nie trzeba nawet pic, zeby za to skasowali) i sprzatara przychodzi skoro swit, zeby zrobic inspekcje (co by nie zdazyc np. rano odkupic co sie wypilo) i zeby sie troche potluc w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 to teraz niech mi ktoś streści te ostatnie kilka stron.... Cze Ania, ja juz nie zdaze... Moze ktos sie zlituje, albo jak mnie nie bedzie to nadrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a gdzie się znów wybierasz?? Mohag, choćbym chciała, to nie dam rady nocki poświęcić . I tak już śpię po 5 godzin... Dzieci robią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a gdzie się znów wybierasz?? Mohag, choćbym chciała, to nie dam rady nocki poświęcić . I tak już śpię po 5 godzin... Dzieci robią swoje Ania, jade jutro do Pragi i jestem pod kontrola Moni. Wysle SMS'a jak dojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a.. coś gdzieś czytałam o zbiorowym porodzie... a do mnie to kiedy wdepniesz w końcu?? Myślałam, że w Nowy Rok się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a.. coś gdzieś czytałam o zbiorowym porodzie... a do mnie to kiedy wdepniesz w końcu?? Myślałam, że w Nowy Rok się uda Ania, niech ja sie malza pozbede najpierw, wyjezdza 15-ego, potem jade do Poznania (18-19), a potem bede miec troche oddechu, obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A do tej Pragi to po co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 A do tej Pragi to po co?? Co by ciagle w Krakowie nie siedziec. Znudzilo nam sie troche. No i nigdy nie bylismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 traaa... Ty lepiej na podłogę oszczędzaj zamiast się wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 traaa... Ty lepiej na podłogę oszczędzaj zamiast się wozić Kochana, piwo 2,40 PLN, nocleg za flaszke (41 zl), benzyna na firme. Ja tam jade zaoszczedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 niektórzy to mają dobrze ja już nie pamiętam jak to jest po za naszą okolicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Masz jeszcze szanse Ania, 7 rano wyjezdzamy z Krakowa, kolo 7:30 bedziemy kolo Trzebini, mozemy Cie zabrac. Lozka beda 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.12.2008 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.12.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://www.toast.1k.pl/?od=Wiola Przyłączę sie do Ducha dzień dobry onna, odnośnie tanich lotów do Rzymu. 3 lata temu byliśmy za 1 zł +99 zł opłaty lotniskowe. Teraz już nie ma tak tanio ale szukaj w lutym na maj-czerwiec i spokojnie znajdziesz. Co do kwatery taniej to może przez kościół szukaj, bo my byliśmy u znajomych. Ale w drodze powrotnej spotkaliśmy 3- osobową rodzinę, która 2 tygodnie mieszkała w jakimś Domu Polskim czy coś takiego prowadzonym przez siostry zakonne, podobno taniocha jak nie wiem co. Małgoś, takie klimaty typowo akademickie są naprawdę superowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Malgos nie wpadlabym na to zeby leciec rano do sklepu i odkupic to co wypilam w barku w hotelu dobre szerokiej drogi, jedzcie ostroznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 No to Ty dopiero jestes zahartowana Mohag! Tez myslimy o przyczepie, zeby nia jezdzic do tesciowej w Beskidy latem (jak juz kiedys mowilam - w chalupie syf i zgnilizna), ale to dopiero jak sie malz bedzie ze Stanow wyprowadzal - tam sa duuuuzo tansze. : cos Ty przyczepy w obecnych czasach sa na tyle komfortowe ze niczego Ci nie brakuje, no i najwazniejsze - spi sie we wlasnym lozku Amerykanskie sa super, jedynie co to maja dziwna stylistyke hihi ale jak kto lubi... za to wyposazenie maja pierwsza klasa - przewaznie. Ja jestem zagorzaly podroznik karavaningowy... oczywiscie ze sa tez minusy - dla mnie dwa czyli nie mozna gnac na urlop, trzeba dostojnie posowac sie do przodu, a drugi to to ze auto trzeba miec odpowiednie. Reszta to pryszcz i sama przyjemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.12.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Masz jeszcze szanse Ania, 7 rano wyjezdzamy z Krakowa, kolo 7:30 bedziemy kolo Trzebini, mozemy Cie zabrac. Lozka beda 2. za późno przeczytałam Musieliście tak wcześnie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Małgosia już przy granicy w Cieszynie - wszystko OK, pozdrawia całe FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pozdrow Ja od nas i niech bawi sie dobrze ja dopiero jutro ziummmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.12.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pozdrow Ja od nas i niech bawi sie dobrze ja dopiero jutro ziummmm co jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts