Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No to Ty dopiero jestes zahartowana Mohag! :o Tez myslimy o przyczepie, zeby nia jezdzic do tesciowej w Beskidy latem (jak juz kiedys mowilam - w chalupie syf i zgnilizna), ale to dopiero jak sie malz bedzie ze Stanow wyprowadzal - tam sa duuuuzo tansze. 8)

Kazdy lubi komfort, ale z doswiadczenia wiem, ze motel przy drodze niewiele sie rozni od Marriota w gruncie rzeczy, oprocz tego, ze w Marriocie nie wolno dotykac barku (w Radissonie to nawet maja laser w lodowce polaczony z recepcja - wystarczy dotknac - nie trzeba nawet pic, zeby za to skasowali) i sprzatara przychodzi skoro swit, zeby zrobic inspekcje (co by nie zdazyc np. rano odkupic co sie wypilo) i zeby sie troche potluc w lazience. :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.toast.1k.pl/?od=Wiola

Przyłączę sie do Ducha :lol:

dzień dobry

onna, odnośnie tanich lotów do Rzymu. 3 lata temu byliśmy za 1 zł +99 zł opłaty lotniskowe. Teraz już nie ma tak tanio ale szukaj w lutym na maj-czerwiec i spokojnie znajdziesz. Co do kwatery taniej to może przez kościół szukaj, bo my byliśmy u znajomych. Ale w drodze powrotnej spotkaliśmy 3- osobową rodzinę, która 2 tygodnie mieszkała w jakimś Domu Polskim czy coś takiego prowadzonym przez siostry zakonne, podobno taniocha jak nie wiem co.

Małgoś, takie klimaty typowo akademickie są naprawdę superowe :lol:

No to Ty dopiero jestes zahartowana Mohag! :o Tez myslimy o przyczepie, zeby nia jezdzic do tesciowej w Beskidy latem (jak juz kiedys mowilam - w chalupie syf i zgnilizna), ale to dopiero jak sie malz bedzie ze Stanow wyprowadzal - tam sa duuuuzo tansze. 8) :

cos Ty :lol: przyczepy w obecnych czasach sa na tyle komfortowe ze niczego Ci nie brakuje, no i najwazniejsze - spi sie we wlasnym lozku :wink:

Amerykanskie sa super, jedynie co to maja dziwna stylistyke hihi ale jak kto lubi... za to wyposazenie maja pierwsza klasa - przewaznie.

Ja jestem zagorzaly podroznik karavaningowy... oczywiscie ze sa tez minusy - dla mnie dwa czyli nie mozna gnac na urlop, trzeba dostojnie posowac sie do przodu, a drugi to to ze auto trzeba miec odpowiednie. Reszta to pryszcz i sama przyjemnosc.