Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka. Ale fajne zyczenia dostalam, dzieki wszystkim! Przykro mi, ze ja nie zdazylam do Was z zyczeniami, mam nadzieje, ze mi wybaczycie.

Fotek spod prysznica nie bedzie, gdyz nikogo tam nie spotkalam. :( Moze i lepiej, bo bezdomnych tez nie... Praga fantastyczna, chociaz zimno straszliwie. Droga powrotna ze sniegiem, ale najgorzej jest teraz w ... Krakowie. Sylwester super, chociaz zupelnie inaczej niz zawsze - np. fajerwerki sa w Pradze 1 stycznia wieczorem, a w nocy ludzie odpalaja swoje wlasne na Placu Waclawa i wyglada to jak wojna. Turysci lekko zdezorientowani i tlumow tam nie ma, ale za to fajerwerki lepsze niz te miejskie w Krakowie... Nastepnym razem musze pojechac tam o jakiejs bardziej cywilizowanej porze roku i zobaczyc wszystko dokladnie, bo zwiedzania jest na dwa tygodnie.

Nastepnym razem musze pojechac tam o jakiejs bardziej cywilizowanej porze roku i zobaczyc wszystko dokladnie, bo zwiedzania jest na dwa tygodnie.

ja byłam w Pradze na 1dniowym zwiedzaniu -z przewodnikiem w dłoni -nie dało rady mimo chęci :) -do tego był upał 40 stopni, a wszędzie byliśmy biegiem, żeby wszystko zobaczyc -też planuję jeszcze raz jechac -minimum na 3 dni :)

Cze Monia, zapomnialam Ci podziekowac za przekazywanie wiesci. :D Raczej porzadnie sie zmeczylam, ale tak pozytywnie. Glowa pelna wrazen. :wink:

Kasia - my tez z przewodnikiem w dloni, ale nie mielismy wielkich ambicji i w sumie tylko Jozefova nie udalo nam sie obejrzec, a tak to wszystko co najwazniejsze mamy zaliczone. Nastepnym razem chcialabym wstapic do Kutnej Hory - chcielismy tam pojechac, ale w sumie dobrze, ze nie pojechalismy, bo ten snieg by nas zasypal zupelnie. :-?