kachna28 01.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 moniu -jak po sylwestrze? mnie glowa boli... dopiero niedawno się obudziliśmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Malgos jak po Sylwestrze? dzien dobry i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 moniu -jak po sylwestrze? mnie glowa boli... dopiero niedawno się obudziliśmy ... Hej, Kasiu Mnie tez głowa boli, choć wypiłam tylko 2 lampki wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzien dobry..... gospodyni to pewnie jeszcze szaleje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Chyba nie wróciła jeszcze, ale pisała, że jest w drodze, wszystko OK i pozdrawia wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 to dobrze, pewnie dzis do nas dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ona znowu gdzieś lata czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Hejka. Ale fajne zyczenia dostalam, dzieki wszystkim! Przykro mi, ze ja nie zdazylam do Was z zyczeniami, mam nadzieje, ze mi wybaczycie. Fotek spod prysznica nie bedzie, gdyz nikogo tam nie spotkalam. Moze i lepiej, bo bezdomnych tez nie... Praga fantastyczna, chociaz zimno straszliwie. Droga powrotna ze sniegiem, ale najgorzej jest teraz w ... Krakowie. Sylwester super, chociaz zupelnie inaczej niz zawsze - np. fajerwerki sa w Pradze 1 stycznia wieczorem, a w nocy ludzie odpalaja swoje wlasne na Placu Waclawa i wyglada to jak wojna. Turysci lekko zdezorientowani i tlumow tam nie ma, ale za to fajerwerki lepsze niz te miejskie w Krakowie... Nastepnym razem musze pojechac tam o jakiejs bardziej cywilizowanej porze roku i zobaczyc wszystko dokladnie, bo zwiedzania jest na dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No witaj wędrowniczko chyba niedługo pójdę w Twoje ślady z tym zwiedzaniem i przyczepę kampingową sobie kupię, bo nie sposób wszedzie zajechać Jedź jak będzie ciepło, znajomi mówili, że po zmroku pięknie jest, to najlepiej latem w nocy łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 W zimie caly dzien jest ciemno, wiec jak najbardziej po nocy lazilismy. Pieknie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No ale zimno, to jak tu zwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Trzeba co chwile na piwo wchodzic do knajpy. Albo jeszcze lepiej na Becherovke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wypoczęłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.01.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Nastepnym razem musze pojechac tam o jakiejs bardziej cywilizowanej porze roku i zobaczyc wszystko dokladnie, bo zwiedzania jest na dwa tygodnie. ja byłam w Pradze na 1dniowym zwiedzaniu -z przewodnikiem w dłoni -nie dało rady mimo chęci -do tego był upał 40 stopni, a wszędzie byliśmy biegiem, żeby wszystko zobaczyc -też planuję jeszcze raz jechac -minimum na 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 To ja też się wybiorę kiedyś, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Cze Monia, zapomnialam Ci podziekowac za przekazywanie wiesci. Raczej porzadnie sie zmeczylam, ale tak pozytywnie. Glowa pelna wrazen. Kasia - my tez z przewodnikiem w dloni, ale nie mielismy wielkich ambicji i w sumie tylko Jozefova nie udalo nam sie obejrzec, a tak to wszystko co najwazniejsze mamy zaliczone. Nastepnym razem chcialabym wstapic do Kutnej Hory - chcielismy tam pojechac, ale w sumie dobrze, ze nie pojechalismy, bo ten snieg by nas zasypal zupelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 berek dzifcynki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 witaj Malgos w domu Ghost a ja Cie szukalam jak wpadniesz do mnie to mam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts