kachna28 04.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry! ale się wyspałam! przestraszyłam sie prognozy z mrozami i wyjęłam nową puchową kołdrę z JYska (miała byc do nowego domku...), ale milusio się śpi -jak pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja to jestem debil totalny, jeszcze nigdy nikogo nie udało mi się na NK znaleźć, to raczej mnie znajdują, ale jak, qurna Cześć Ja uwielbiam grać w Diablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja to jestem debil totalny, jeszcze nigdy nikogo nie udało mi się na NK znaleźć, to raczej mnie znajdują, ale jak, qurna ja też raczej bywam "odnaleziona" a gram w Herosa i Simsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Hej. Ale posypalo konkretnie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Małgoś, co Tobie posypało Jeśli śnieg, to ja sobie nie życzę ... u mnie ledwo co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No snieg! Ale ILE!!! Jezdzenie na letnich oponach odpada zupelnie dzisiaj. Braza, jak chcesz kogos znalezc na n-k, to wejdz w profil Klanu Muratora i tam rozpoznasz znajome twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Niektóre buźki rozpoznaję, innych nie... na agenta to ja się jednak nie nadaję Prawa jazdy jeszcze nie mam ... nie będę się rozpisywała na ten temat ... ale nawet ja wiem, że na letnich to się zimą nie jeździ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 czy tylko u mnie dzisiaj nie pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja tez nie mam prawa jazdy, ale z doswiadczenia dni ostatnich wynika, ze zimowe opony sprawdzaja sie na sniegu i blocie posniegowym. Dopoki tego nie ma, mozna jezdzic na letnich, oczywiscie bardzo ostroznie. Jak jechalismy do Pragi cala droge byla czarna, sucha jezdnia - wtedy zimowki GORZEJ trzymaja niz letnie, gdyz sa zrobione z bardziej miekkiej gumy. Czyli to nie jest takie proste wszystko. W kazdym razie jak jest taka pogoda jak dzisiaj, to sie lepiej bez zimowek na drodze nie pokazywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 U mnie nadal sypie A my z domu wyjsć nie mozemy. Zawsze jak śnieg napada i można z zimy skorzystać, to Julka choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 U mnie tez. Zgroza jakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja właśnie wróciłam z Krakowa i stwierdzam, że tam nienajgorzej jest, bo u mnie 40km dalej jest już jak w górach - dużo więcej sniegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Malz pojechal do siostry i mowi, ze na ulicach nie jest najgorzej, tylko na osiedlu tak wyglada, bo oczywiscie nikomu sie nie chce odsniezac. Jak dobrze pojdzie pojedziemy jutro do Katowic obejrzec probke betonu. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ja juz trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja klucze mam przygotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Małgoś o jakim meblu piszesz w dzienniku? bo mało czaję dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 To zdjęcia koniecznie zrób tego betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Małgoś o jakim meblu piszesz w dzienniku? bo mało czaję dziś? O zdjatku ptaszka. Mikopiko, sprobuje, mam nadzieje, ze nie zapomne aparatu albo ze nie bede zbyt zajeta drapaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 witam..siem na slunsk wybieros? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Wybieram sie, ale z malzem, to nie pocwierkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts