magi 05.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie no, PIVO prosim na ten przyklad wychodzi mi bardzo ladnie. Ale jak zobaczylam slowo: infolinka, to sie brechalam przez pol godziny. no widzisz dzięki błysnem [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 prawiczek do lewiczka i sitoooooooo dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hej -wydałam dzisiaj kupę kasy -ale jestem szczęśliwa! czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Stahov to tam gdzie ta mini wieża Eifla na tym wzgórzu co nad Hradczanami jest ... tam gdzie ta kolejka jeździ ... tam jest obserwatorium na górze i ogród różany. Nigdy tam nie byliście???? Aaaa, tak, wiem. Nie bylismy, bo pojechalismy na 2 dni, w tym pol jednego odsypialismy po sylwestrze. Nie zdazylismy wszystkiego zobaczyc, zreszta za zimno bylo i zaszywalismy sie w knajpach. A wieze Eiffla oczywiscie widzielismy, tylko tak wialo, ze tam wjechac to zadna przyjemnosc by nie byla. Duchu, sa jeszcze "slipove wlozki" i "vlak". Magi ucz sie, ucz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hej -wydałam dzisiaj kupę kasy -ale jestem szczęśliwa! czy to normalne? A na co? Cze Anja, co tam slychowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.01.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Stahov to tam gdzie ta mini wieża Eifla na tym wzgórzu co nad Hradczanami jest ... tam gdzie ta kolejka jeździ ... tam jest obserwatorium na górze i ogród różany. Nigdy tam nie byliście???? Aaaa, tak, wiem. Nie bylismy, bo pojechalismy na 2 dni, w tym pol jednego odsypialismy po sylwestrze. Nie zdazylismy wszystkiego zobaczyc, zreszta za zimno bylo i zaszywalismy sie w knajpach. A wieze Eiffla oczywiscie widzielismy, tylko tak wialo, ze tam wjechac to zadna przyjemnosc by nie byla. tu link do hotelu/akademików - warunki takie sobie ale to tylko do spania przecież http://strahov.prague-hostels.cz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Stahov to tam gdzie ta mini wieża Eifla na tym wzgórzu co nad Hradczanami jest ... tam gdzie ta kolejka jeździ ... tam jest obserwatorium na górze i ogród różany. Nigdy tam nie byliście???? Aaaa, tak, wiem. Nie bylismy, bo pojechalismy na 2 dni, w tym pol jednego odsypialismy po sylwestrze. Nie zdazylismy wszystkiego zobaczyc, zreszta za zimno bylo i zaszywalismy sie w knajpach. A wieze Eiffla oczywiscie widzielismy, tylko tak wialo, ze tam wjechac to zadna przyjemnosc by nie byla. tu link do hotelu/akademików - warunki takie sobie ale to tylko do spania przecież http://strahov.prague-hostels.cz/ Dzieki Ci bardzo, bardzo. Warunki nie takie wazne, kiedy miasto takie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Stahov to tam gdzie ta mini wieża Eifla na tym wzgórzu co nad Hradczanami jest ... tam gdzie ta kolejka jeździ ... tam jest obserwatorium na górze i ogród różany. Nigdy tam nie byliście???? Aaaa, tak, wiem. Nie bylismy, bo pojechalismy na 2 dni, w tym pol jednego odsypialismy po sylwestrze. Nie zdazylismy wszystkiego zobaczyc, zreszta za zimno bylo i zaszywalismy sie w knajpach. A wieze Eiffla oczywiscie widzielismy, tylko tak wialo, ze tam wjechac to zadna przyjemnosc by nie byla. tu link do hotelu/akademików - warunki takie sobie ale to tylko do spania przecież http://strahov.prague-hostels.cz/ Dzieki Ci bardzo, bardzo. Warunki nie takie wazne, kiedy miasto takie fajne. a proszę a stamtąd wszędzie blisko jak się kolejką zjedzie a na pieszo to tak 15min i pod mostem karola się jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Fajnie. Trzeba tam koniecznie jeszcze raz pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Malgos mam od zaje...ania roboty, Dejw w Hannowerze, lampki mi zalatwia no i ogolnie nic nowego kredytu jeszcze ni ma ale mam kase na kafle i musze szybko kupic, bo rozpier...ole wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 To kupuj, kupuj szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 05.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 bry wieczor, szukalam sprawozdania po pobycie w Pradze, aleście nastukali... JAkie warunki w tych akademikach? Mowisz,że nie warto jechać zimą = bo mamy wolny początek lutego i chętnie byśmy powtozyli PraGĘ - JA BYLAM RAZ NA WYCIECZCE Z kUDOWEJ. Całe szczęscie, bo w takim tempie sama bym sie tylko pokręcila w kolko i nic nie zobaczyła. A tak jakiś pogląd mam na to co trzebaby zobaczyć Interesuje nas tez BUdapeszt i inne fajne miasta - moim zdaniem lepsze zimą niż latem, bo mniej gorąco... Malgoś Twoje meble i inne akcesoria mnie zadziwiają... No i chyba sobie pogrzebię po NK, ale to już nie dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 hej -wydałam dzisiaj kupę kasy -ale jestem szczęśliwa! czy to normalne? A na co? luknij w dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Onna, to zalezy, czy bedzie bardzo zimno. Trudno teraz powiedziec, jaka bedzie pogoda w lutym. Budapeszt podobal mi sie za pierwszym razem jak bylam latem, potem pojechalam pociagiem w listopadzie i bylam ciezko rozczarowana. Praga jest znacznie lepsza. Warunki w akademikach wporzo, lazienki na korytarzu, ale przynajmniej w tym moim bylo bardzo cieplo, wiec to nie byl taki problem, zeby wyjsc z pokoju i sie umyc. No i nie bylo tloku, bo studentow nie bylo wszystkich. Dla mnie bylo calkiem wporzo. A dlaczego Cie zadziwiaja moje akcesoria i meble? Dlatego, ze ich nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A ja się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 To jak jest z tymi koniami - slizgaja sie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Puk, puk.... ja tylko niesmiało zapytam - czy beton juz jest ?? a jeśli w temacie języka naszych południowych sąsiadow to hitem była wiadomość w tv sprzed 2 lat - napis "dyktatora poprawili" na tle wieszanego Saddama Husseina. I jeszcze wczorajsze pożegnanie "Wąskiej cesty" - co znaczy szerokiej drogi Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Hej malka. Na razie mialam jechac obejrzec probke, ale dzisiaj sie nie udalo. Moze w srode. Ostatnia wersja, ktora slyszalam to 20 stycznia zaczecie roboty. Oby! Czeski jest swietny a najlepsza jest wzajemna wesolosc, ktora u siebie wywolujemy. Nastepne takie dwa slowa to "cerstvy" i .... "sukac". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.01.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 To jak jest z tymi koniami - slizgaja sie czy nie? Ślizgają!!! I to jak cholera!!! Czasami własnymi ramionami trza takiego chronic przed upadkiem Czeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts