Aluland 22.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Każdy produkt posiada swoje zastosowanie np. Atlas 200 jest stosowany do posadzek o większej grubości wylewania,Mnie przy cienkim wylewaniu, zaproponowany nie popękał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Każdy produkt posiada swoje zastosowanie np. Atlas 200 jest stosowany do posadzek o większej grubości wylewania, Mnie przy cienkim wylewaniu, zaproponowany nie popękał. Budynek pracuje, ale jest zatarta siatka elewacyjna. Mam nadzieje, ze to cos da... Poza tym probka jest na minimalnej powierzchni - 1,30 x 0.90 m, a peka... Chodzi tez o to, zeby sie nie rysowalo przy normalnym uzytkowaniu podlogi - buty na obcasach, spadajacy talerz itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Będzie ok. nawet, gdy zjawi się teściowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Będzie ok. nawet, gdy zjawi się teściowa. Ale na razie nie jest OK! To co, mam wywalic grzebkow, czy ten Ceresit jest to d...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Będzie ok. nawet, gdy zjawi się teściowa. Ale na razie nie jest OK! To co, mam wywalic grzebkow, czy ten Ceresit jest to d...? Nie wiem, na odległość, kto może podać diagnozę, czy podłoże było zaimpregnowane? Jaką grubość wylali? Do jakiej grubości Ceresit był odpowiedni według zaleceń producenta? Czy był właściwie rozrobiony? Czy aby nie za bardzo szybko uległ utwardzeniu?- Odparowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Będzie ok. nawet, gdy zjawi się teściowa. Ale na razie nie jest OK! To co, mam wywalic grzebkow, czy ten Ceresit jest to d...? Nie wiem, na odległość, kto może podać diagnozę, czy podłoże było zaimpregnowane? Jaką grubość wylali? Do jakiej grubości Ceresit był odpowiedni według zaleceń producenta? Czy był właściwie rozrobiony? Czy aby nie za bardzo szybko uległ utwardzeniu?- Odparowaniu? Bylo zaimpregnowane (mialo byc...), podobno wylali 5 mm (zuzyli pol worka na te 1,17 m2), Ceresit jest na 2 - 10 mm. Czy byl wlasciwie rozrobiony itd. to nie wiem, bo nad nimi nie stalam. Moje pytanie jest takie - czy ten Ceresit to dobra wylewka i wszystko lezy po stronie wykonania, czy w ogole te wylewki roznia sie od siebie jakoscia jakos wyraznie? Np. maxit kosztuje 80 zl za worek, a Ceresit 40. Czy roznica jest tylko w cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. OK, to bede nadal szukac metoda prob i bledow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. OK, to bede nadal szukac metoda prob i bledow... spokojnie na 100 % ponad wszystko role odgrywa robocizna. zbyt szybkie pozbycie się wilgoci z masy powoduje pękanie i kruchość......, brak gruntowania podobny efekt przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. OK, to bede nadal szukac metoda prob i bledow... spokojnie na 100 % ponad wszystko role odgrywa robocizna. Maz mi tez tak mowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. OK, to bede nadal szukac metoda prob i bledow... spokojnie na 100 % ponad wszystko role odgrywa robocizna. zbyt szybkie pozbycie się wilgoci z masy powoduje pękanie i kruchość......, brak gruntowania podobny efekt przynosi Ile ja bym dala, zeby miec ten temat skonczony... Ile bierzesz za m2 wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. OK, to bede nadal szukac metoda prob i bledow... spokojnie na 100 % ponad wszystko role odgrywa robocizna. zbyt szybkie pozbycie się wilgoci z masy powoduje pękanie i kruchość......, brak gruntowania podobny efekt przynosi Ile ja bym dala, zeby miec ten temat skonczony... Ile bierzesz za m2 wylewki? potwoernie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niestety nie tylko cena jest inna właściwości także. OK, to bede nadal szukac metoda prob i bledow... spokojnie na 100 % ponad wszystko role odgrywa robocizna. zbyt szybkie pozbycie się wilgoci z masy powoduje pękanie i kruchość......, brak gruntowania podobny efekt przynosi Ile ja bym dala, zeby miec ten temat skonczony... Ile bierzesz za m2 wylewki? potwoernie dużo. Moze jednak mnie stac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 oglądałem budowę w Twojej okolicy, materiał jak i jakość prac wykonczeniowych , katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 odleglosc...koszmarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 odleglosc...koszmarna Lotniczego polaczenia chyba nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 dowcipna. ..jeszcze brak ale zapytam posła Janusza P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 dowcipna. ..jeszcze brak ale zapytam posła Janusza P. Uwielbiam go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 22.05.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts