Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć :D

kto nie lubi zimy :roll: palec w górę :wink:

naszczęście to jej ostatnie dmuchanie zimnem :x

i ja nie nawidze zimy

ja tylko lubie autem po lodzie

czasem se reczny zaciogne to tak fajnie rzuca :p

Wczoraj malz moj widzial, jak chlopaki na parkingu pod Tesco w nocy cwiczyli poslizgi.

Mój znajomy kierowca rajdowy zginął w ten sposób.

i ja nie nawidze zimy

Wczoraj malz moj widzial, jak chlopaki na parkingu pod Tesco w nocy cwiczyli poslizgi.

No tez mi sie nie wydaje, ze to takie calkiem OK jest, ale nauczyc sie jezdzic po sliskim tak pod kontrola czyjajs to bym kiedys chciala. Najpierw musze zrobic prawo jazdy. :lol: :lol: :lol:

Dzieki za wiare, trwa to juz dluzej niz ciaza slonia. :-?

i ja nie nawidze zimy

No tez mi sie nie wydaje, ze to takie calkiem OK jest, ale nauczyc sie jezdzic po sliskim tak pod kontrola czyjajs to bym kiedys chciala. Najpierw musze zrobic prawo jazdy. :lol: :lol: :lol:

Dzieki za wiare, trwa to juz dluzej niz ciaza slonia. :-?

Mój uwielbia jazdę , pasjonuje się wszystkim co z motoryzacją związane

Miał kilka razy szkolenia defensive drive prowadzony między innymi przez Maćka Wisławskiego - i poleca bardzo super sprawa , wiele można się dowiedzieć a ci co wiedzą dużo mogą się fajnie pobawić 8)

Co do betonu to ja czekam :D

O, mikopiko, a mialas isc spac. :roll: :wink: Wiecie co, przed Swietami moj malz cofajac drasnal, doslownie dotknal jakiegos gorola na parkingu, chcial 50 zl, ale malz widzial, ze nic mu sie nie stalo i spisali sie. Myslelismy, ze gosc to oleje, ale nie... polazl do PZU. Co za ludzie... Teraz nie wiadomo, czy gosciu sobie nie rozwalil zderzaka specjalnie i cholera wie, jakie jeszcze straty wymysli... :roll: Auto ubezpieczone na wszelkie strony, w dodatku w lizingu, wiec ryba to nam, ale chodzi o zasade. :-?

O, mikopiko, a mialas isc spac. :roll: :wink: Wiecie co, przed Swietami moj malz cofajac drasnal, doslownie dotknal jakiegos gorola na parkingu, chcial 50 zl, ale malz widzial, ze nic mu sie nie stalo i spisali sie. Myslelismy, ze gosc to oleje, ale nie... polazl do PZU. Co za ludzie... Teraz nie wiadomo, czy gosciu sobie nie rozwalil zderzaka specjalnie i cholera wie, jakie jeszcze straty wymysli... :roll: Auto ubezpieczone na wszelkie strony, w dodatku w lizingu, wiec ryba to nam, ale chodzi o zasade. :-?

Bo się na miejscu robi zdjęcie :):) Ehhhh...

Miałam kiedyś takiego, co mu śnieg ze zderzaka starłam ...szkoda gadać :)

Bo się na miejscu robi zdjęcie :):) Ehhhh...

Miałam kiedyś takiego, co mu śnieg ze zderzaka starłam ...szkoda gadać :)

No wiem, ale nie mial przy sobie aparatu, a bylo ciemno i komorkowym nic by nie wyszlo. :-? W dodatku PZU wyslalo do firmy totalnie nieczytelny faks a dodzwonic sie tam nie mozna. Normalnie za takie byle g... czas teraz bedziemy tracic. :evil:

Wiesz co mame kiedys wezwano na policje, ze otarla auto komus, ona nie kojarzy facet na dowod pokazal film z kamery ze mama stoi i wykreca kolo tego auta, nie ma na tym filmiku ze go zahaczyla bo nie widac ze to auto sie poruszylo, a na aucie lekko czarna maziaja. Mama dla spokoju zplacila 400zl ( bo wczesniej juz mieli kolizje i za duzo by stracila na ubezpieczeniu)bo tyle facet chcial za naprawe . Pare dni po zdarzeniu widzialam ze sladu nie ma wiec prawdopodobnie facet umyl auto bo to sie do roboty nie nadawalo. Policja mowila ze ubezpiecyzciel by go wysmial jakby wezwal do ogledzin ale za duzo miala do stracenia.

Kolejny przypadek mamy , babka ja otarla, centymetrowa ryska na zderzaku, w serwisie zaspiewali za naprawe 800zl. Jak facet mial ciemne auto to takiej ryski moglo nie byc widac, widac facet estetta dojrzal cos w swietle :)

Ech, ludziska... Zyc mi sie odechciewa. :( :( :( No wszystko ladnie, pieknie, probka zrobiona, ale... kolor jest jak z klatki schodowej i nie da sie tego barwic. Nie mam slow i normalnie plakac mi sie chce, wyc, drapac, gryzc, kopac i z powrotem plakac. :cry: :x :evil: :cry: :cry: :cry:

Jamles - witam u mnie, szkoda, ze w takim smutnym momencie. :cry: :cry: :cry:

No betonowa, ale te mieszanki maja rozne kolory. Ten akurat jest strasznie zielono-siny z czarnym kruszywem. Polysk OK, wytrzymalosc tez, ale nie chce sobie za 15 tysiecy robic czegos, co zwyczajnie nie jest ladne. Facet pokazywal nam wczesniej male probki i barwione i naturalne, ale w normalnym szarym, szarym, szarym do cholery kolorze. Jasnoszarym! A nie kurna w kolorze lastrykowego grobowca. :evil: :cry: