ghost34 07.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no to lastryko nieco odbiega w cholere od betonu nieprawdaż..?wiesz co teraz ja pogryze ten temat troche razem z paroma kolesiami..hmm mapei może cos ugryzie..albo ica..czy loba..zrobie rekonesans.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To zrob, prosze Cie, bo mnie juz rece opadaja. Facet nam pokazal jakas niby posadzke cienkowarstwowa, mocna jak cholera, ale bylo w tym kruszywo i zdaje sie, ze kumpel jego powiedzial na to "maxit", a co to jest maxit to ja dobrze wiem, mam tego probke w chalupie, wprawdzie zle zrobiona, ale gdyby mi wczesniej powiedzial, to bym wiedziala, jaki to bedzie mialo kolor. Nawet plyty chodnikowe maja kolor jasnoszary, to ja tego nie rozumiem, DLACZEGO nie mozna miec podlogi w takim kolorze??? Tlumaczyl nam, ze to by sie bal robic, a to to najmniej 10 cm, a to cos tam. Wie facet, o czym mowi, ale co mi z tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ale to jakis bezsens o czym piszesz..normalnie..nic nie jarze z tego za bardzo chcesz mocno zatarty czy jakis pumeks..? pokolorowany na jakis kolor czy surowy wyszlifowany?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie no, surowy, wyszlifowany OK, ale niech to ma jakis logiczny, szary kolor, a nie kolor lastryka. Z tego, co widze ogladajac milion roznych produktow od 2 lat, kazda wylewka ma inny "swoj" kolor i tylko Ardex mozna barwic jak sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 bzdura..epoksydem zabarwie wszuytko tak jak chce.. pomijam chlorokauczuki wszelakiej maści.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale ja nie chce epoksydu w domu, zazysz? No nie chce i juz... Cholera mnie wezmie zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Lastriko to faktycznie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No nie jest to lastryko tak zupelnie, ale taki ma kolor to cos. To kruszywo jest drobniutkie, ale czarne i gosciu mowi, ze nie da sie innego dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no to dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no to dupa Nic dodac nic ujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no to dupa Nic dodac nic ujac. Amen! Małgoś, na pewno nic się nie da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a ja na dobre wieści liczyłam i co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 spoko jasno szary normalny sie da...to naturalny kolor wylewki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.01.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 no to dupa Nic dodac nic ujac. skoro juz wszystko zostało powiedziane, to ja tylko się przywiatam... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 spoko jasno szary normalny sie da...to naturalny kolor wylewki.. No okazuje sie ze sie nie da, Malgos nie moze miec 10cm wylewki a ta moze byc szara tylko cos cienkowarstwowego a to zeby bylo mocne to robi sie z kruszywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 spoko jasno szary normalny sie da...to naturalny kolor wylewki.. No k... ja tez tak myslalam, az do dzisiaj. Widocznie szary ma wiele twarzy. Jedna z nich jest zolto-zielono-szaro-bura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.01.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 wyllooozzzuujj sie da..na 90%...spoko ..spadam do domku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Duchu, ja juz tak wyluzowuje od 2 lat prawie. Ale... nadzieja umiera ostatnia jak wczoraj napisala Neferka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Myślałam, że wszystko poszło pozytywnie, a tu kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ech, ludziska... Zyc mi sie odechciewa. No wszystko ladnie, pieknie, probka zrobiona, ale... kolor jest jak z klatki schodowej i nie da sie tego barwic. Nie mam slow i normalnie plakac mi sie chce, wyc, drapac, gryzc, kopac i z powrotem plakac. Jamles - witam u mnie, szkoda, ze w takim smutnym momencie. malgos -współczuję! powiem ci tylko, ze ja na Twoim miejscu to bym już dawno ospusciła.. pewnie z pół roku temu.... Tym bardziej, że to nie jest wcale tanie rozwiązanie -a wręcz droższe od wszystkich innych -typu drewno czy płytki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts