Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To zrob, prosze Cie, bo mnie juz rece opadaja. Facet nam pokazal jakas niby posadzke cienkowarstwowa, mocna jak cholera, ale bylo w tym kruszywo i zdaje sie, ze kumpel jego powiedzial na to "maxit", a co to jest maxit to ja dobrze wiem, mam tego probke w chalupie, wprawdzie zle zrobiona, ale gdyby mi wczesniej powiedzial, to bym wiedziala, jaki to bedzie mialo kolor. :evil: :evil: :evil: Nawet plyty chodnikowe maja kolor jasnoszary, to ja tego nie rozumiem, DLACZEGO nie mozna miec podlogi w takim kolorze??? Tlumaczyl nam, ze to by sie bal robic, a to to najmniej 10 cm, a to cos tam. Wie facet, o czym mowi, ale co mi z tego??? :cry: :cry: :cry:

Ech, ludziska... Zyc mi sie odechciewa. :( :( :( No wszystko ladnie, pieknie, probka zrobiona, ale... kolor jest jak z klatki schodowej i nie da sie tego barwic. Nie mam slow i normalnie plakac mi sie chce, wyc, drapac, gryzc, kopac i z powrotem plakac. :cry: :x :evil: :cry: :cry: :cry:

Jamles - witam u mnie, szkoda, ze w takim smutnym momencie. :cry: :cry: :cry:

malgos -współczuję! powiem ci tylko, ze ja na Twoim miejscu to bym już dawno ospusciła.. pewnie z pół roku temu.... :roll: Tym bardziej, że to nie jest wcale tanie rozwiązanie -a wręcz droższe od wszystkich innych -typu drewno czy płytki.....