Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No od plytek to na pewno, ale plytki po moim trupie. Od drewna niekoniecznie, ale to jest mniej wiecej podobny poziom. Znalazlam przed chwila podloge taka:

http://images33.fotosik.pl/437/729fc26e6a8c9106.jpg

I tez mi sie podoba. :roll: Dzisiaj nie jest najlepszy dzien na podejmowanie decyzji. :-?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No od plytek to na pewno, ale plytki po moim trupie. Od drewna niekoniecznie, ale to jest mniej wiecej podobny poziom. Znalazlam przed chwila podloge taka:

http://images33.fotosik.pl/437/729fc26e6a8c9106.jpg

to chyba som prawdziwe dechy :roll: ...

Przejedź się na zakopiankę tam obok kuchni RUST jest taki sklep "drewno świata" czy coś takiego -może się w czymś zakochasz?

Mowisz? :wink: Nie no... Najpierw musze byc 100% pewna, ze sie nie da i ze wszystkie mozliwosci zostaly wyczerpane. Moze wroce do pomyslu Ardexu? :roll: Mniej byl trwaly, ale za to duzo ladniejszy.

Jestem wstepnie umowiona z planem B na piatek lub poniedzialek. I dzieki Duchu, kombinuj. Jestescie super. :wink:

No jestesmy umowieni na telefon i mamy sie zobaczyc. Cenowo chyba wyjdzie podobnie jak Pan Beton albo troche taniej. Przynajmniej plan "B" wie, o co chodzi z wygladem (to jest jeszcze jedna koncepcja, taka jak u Editty w domu), ale moga wyjsc schody, bo podloze moze byc nie za dobre w tej chwili. Najgorsze, ze malz wyjezdza w przyszly czwartek i do tego czasu niewiele zdarzymy zalatwic. Z drugiej strony kasy zdarze troche wiecej odlozyc.

:lol: :lol: :lol:

Cytat:

Beton

Materiał ten do niedawna był stosowany tylko w obiektach przemysłowych, teraz - także we wnętrzach mieszkalnych, którym nadaje surowy, industrialny klimat. Beton wylewa się po kawałku w płytkie korytka, zostawiając szczeliny, tak by po wyschnięciu nie pękał. Potem się go szlifuje i pokrywa przezroczystą żywicą akrylową.

http://img156.imageshack.us/img156/2685/betonpi1.jpg

Cytat:

Beton

Materiał ten do niedawna był stosowany tylko w obiektach przemysłowych, teraz - także we wnętrzach mieszkalnych, którym nadaje surowy, industrialny klimat. Beton wylewa się po kawałku w płytkie korytka, zostawiając szczeliny, tak by po wyschnięciu nie pękał. Potem się go szlifuje i pokrywa przezroczystą żywicą akrylową.

malgos -to może sami dacie radę!? :wink:

za tydzien w piatek przedstawie ci koncepcje na próbce...1/1 m/kwadrat ide bo mi sie gulasz cos..dymi eheheh

gotujesz??

Sam? :o

kocham gotować..i zawsze to potrafiłem i lubiłem..tylko ze teraz po 35 roku istnienia..hehe juz widac z przodu...(nad passkiem) :lol: :lol: :wink:

ja nie wiem..

dobrze by z Tobą miała kobieta.. :roll:

mój monsz jak ma mi chociaż wodę ugotować to jest problem :roll:

a z karpiem.. to normalnie wojna w te święta była :roll: