Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to nic, ale maz moj z pewnoscia taki dobry nie bedzie. On ja za dobrze zna, lepiej niz ja. :lol: :lol: :lol: Na razie i tak w tym mieszkaniu rodzice mieszkaja, wiec wszyscy sie tam nie pomieszcza, ale istnieje taka mozliwosc. Na razie z ta dzialka to nie wiem, jak bedzie, ale gdybysmy za jakis czas mieli wiecej kasy, to lepiej byloby ja splacic, zeby ona mogla przynajmniej z dlugow jakos wyjsc, a my moglibysmy cos tam wykombinowac, tylko nie wiem, czy ona na to pojdzie. Chyba ze tak bebechami walnie o glebe, ze nie bedzie miala wyjscia. Dziewczyna ma swietny zawod, jest grafikiem, jest bardzo zdolna, moglaby krocie zarobic, ale jest po prostu jakas dziwna. Jak sie z nia gada, to jest super zaradna, ale jak przychodzi do zarobienia kasy, to juz gorzej. :-?

Taaa, manadzerow miala baaaaardzo wielu, jeden lepszy od drugiego. :lol: :lol: :lol: Jak miala ta knajpe to bardzo chcielismy jej wszyscy pomoc. Chodzilam po necie, na sylwestra zalatwilam jej 50 osob siedzac na forach zaledwie kilka dni. Ale ona jest niekumata internetowo i ogolnie komputerowo (grafik bez komputera to dobry zart), tu najwiecej traci...

Małgoś, szkoda chałupy :roll: Ja bym próbowała negocjować i chociaż na raty szwagierkę spłacić.

Monia, na razie nie mam kasy na nic, a tesciowa jezdzi tam zaciekle, bo tylko jej sie chce ogrodu pilnowac i tego wszystkiego. Mysle, ze wiele sie zmieni jak juz chlop moj na stale sie tu przeniesie. Wtedy moze cos pomyslimy, bo na razie to ja bym sie musiala wszystkim zajac, a nie chce mi sie zupelnie. :roll: Jedyne, co mnie kusi, to to, ze bym mogla Was wszystkie na ognisko zaprosic, ale nie wiem, czy to sie oplaca tak na raz... :lol: :lol: :lol: