wiolasz 09.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja tam nie wiem, czy byłabym taka dobra. Nie mówię o działce, tylko o mieszkaniu gdyby coś. A działka? Najlepiej dla szwagierki i jej rodziny, gdyby faktycznie poszła działka na pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jesssu, takiej kobiecie to już na pewno nie pozwoliłabym doby we własnym mieszkaniu spędzić bo już nie wybiosłaby sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja to nic, ale maz moj z pewnoscia taki dobry nie bedzie. On ja za dobrze zna, lepiej niz ja. Na razie i tak w tym mieszkaniu rodzice mieszkaja, wiec wszyscy sie tam nie pomieszcza, ale istnieje taka mozliwosc. Na razie z ta dzialka to nie wiem, jak bedzie, ale gdybysmy za jakis czas mieli wiecej kasy, to lepiej byloby ja splacic, zeby ona mogla przynajmniej z dlugow jakos wyjsc, a my moglibysmy cos tam wykombinowac, tylko nie wiem, czy ona na to pojdzie. Chyba ze tak bebechami walnie o glebe, ze nie bedzie miala wyjscia. Dziewczyna ma swietny zawod, jest grafikiem, jest bardzo zdolna, moglaby krocie zarobic, ale jest po prostu jakas dziwna. Jak sie z nia gada, to jest super zaradna, ale jak przychodzi do zarobienia kasy, to juz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Moze jej porządny manager potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Taaa, manadzerow miala baaaaardzo wielu, jeden lepszy od drugiego. Jak miala ta knajpe to bardzo chcielismy jej wszyscy pomoc. Chodzilam po necie, na sylwestra zalatwilam jej 50 osob siedzac na forach zaledwie kilka dni. Ale ona jest niekumata internetowo i ogolnie komputerowo (grafik bez komputera to dobry zart), tu najwiecej traci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Małgoś, szkoda chałupy Ja bym próbowała negocjować i chociaż na raty szwagierkę spłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Małgoś, szkoda chałupy Ja bym próbowała negocjować i chociaż na raty szwagierkę spłacić. Monia, na razie nie mam kasy na nic, a tesciowa jezdzi tam zaciekle, bo tylko jej sie chce ogrodu pilnowac i tego wszystkiego. Mysle, ze wiele sie zmieni jak juz chlop moj na stale sie tu przeniesie. Wtedy moze cos pomyslimy, bo na razie to ja bym sie musiala wszystkim zajac, a nie chce mi sie zupelnie. Jedyne, co mnie kusi, to to, ze bym mogla Was wszystkie na ognisko zaprosic, ale nie wiem, czy to sie oplaca tak na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jak to spłacisz i będzie Twoje, to i ognisk moze być więcej, wiec się opłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 I te Twoje pieczonki bysmy zrobily... Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ale chyba u Ciebie one sie wczesniej dokonaja niz na "mojej" wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie jestem taka pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kurcze, to moze pod moim mieszkankiem zrobimy? Wspolnota planuje cos tam pokombinowac z otoczeniem bloku, moze bedzie miejsce na ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Tiaaa, dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dawno tu nie bylo zadnego alkoholu... To moze na podniesienie cisnienia? http://images28.fotosik.pl/312/2abad25d1e60058e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Małgoś, ale tego Krupniku, to już z lekka ubyło Piłaś już dzisiaj sama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Przylaza do mnie i mnie opijaja stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kuirna siem sałapiew wresszcie na jaki alkohol a musem potrenoffać bo jutro dom łognia..spotkanie fhorumowo hubowe momy w rybcu..a to zawsek ni pseleffki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No dobra, to niech się nie marnuje - zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 kuirna siem sałapiew wresszcie na jaki alkohol a musem potrenoffać bo jutro dom łognia..spotkanie fhorumowo hubowe momy w rybcu..a to zawsek ni pseleffki hehe Temu panu już wystarczy ale ja chętnie maleńkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts