Irma 10.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 kurcze, to Ty masz dziennik???przeczytałam wywiadbardzo mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Małgosiu śliczna ta lampa też mi się taka marzyła, tylko miejsca na nią brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Małgosiu śliczna ta lampa też mi się taka marzyła, tylko miejsca na nią brak pasowałaby Ci w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Hej. Dzieki Monia za lustro, bede je obserwowac. Ania, jak sie okaze jutro, ze wylicytowalam druga taka lampe (przez glupote), to mozesz miec taka sama... Ja tez sie bede teraz zastanawiac gdzie ja wsadze, ale Ty tez mowilas na poczatku, ze nie masz miejsca na naroznik, a w koncu sie znalazlo. Irma, fajnie, ze Ci sie podobal wywiad. Sama rzucilam na niego okiem po latach i tak jakos mi sie dziwnie zrobilo... Jaka ja mloda wtedy bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 nio ale skosy ujmują miejsca na takie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie do konca wiadomo ile ona ma rozpietosci... Ale jak mi nie wejdzie do mojego pokoju, to na dol do sypialni ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 wygląda na sporą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Aniu, Twój pokój przecież niemały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Aniu, możliwe, że będę jutro w OBI (nie wiem na pewno, ale może się uda). Chcesz jakieś nasionka kwiatowe (ja mam na uwadze kupno cynii i maciejki)gdyby były? Czekam też na dalie i irysy, ale nie wiem czy już będą w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no, ale duży też nie nie chodzi mi o wielkość, tylko o to, że mam skos w tym pokoju i pod nim nie ma jej jak postawić a pozostałe ściany są pootwierane. Mam wejście do kuchni i do tego pokoju na jednej, naroznik na całej drugiej ścianie, skos i balkon na trzeciej a na ostatniej kwaty i będzie za rok jeszcze jedno wejście do pokoju. Wszystkie kąty obstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Aniu, możliwe, że będę jutro w OBI (nie wiem na pewno, ale może się uda). Chcesz jakieś nasionka kwiatowe (ja mam na uwadze kupno cynii i maciejki)gdyby były? Czekam też na dalie i irysy, ale nie wiem czy już będą w sprzedaży a jeszcze nad tym nie myślałam ale obawiam się, że nie będę miała juz tego gdzie upchnąć... wolę jeszcze ciut miejsca uskrobać na jakąś różyczkę... chyba, że ogrodzenie przestawię bardziej w ulicę.... ale maciejka tak pięknie pachnie... moim dzieciństwem i pierwszą miłością... a kiedy się to sieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Chyba w kwietniu, ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 a, to ja jeszcze pomyślę nad maciejką, ale później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 W wikipedii pisza, ze w kwietniu i zeby pachniala dluzej to zeby siac w 2-tygodniowych odstepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 OK,dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Do jutra, w realu albo w wirtualu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Małgosiu, Ty zawsze jeszcze możesz się z Monią spotkać u mnie na kawce Może jeszcze kogoś do tego zwerbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Mam nadzieje, ze w koncu do tego dojdzie. Bardzo bym w koncu chciala Nadusie zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Mam nadzieje, ze w koncu do tego dojdzie. Bardzo bym w koncu chciala Nadusie zobaczyc. no, to na co czekasz?? ja jestem cały czas w domu, jak coś to nawet transporcik załatwię, Ty musisz tylko wsiąść i wysiąść z pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzień dobry Lampa duuuża ale fajna, taka do minimalistycznego wnętrza mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts