wiolasz 11.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 och, farciaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Udalo mi sie psim swedem i musialam szybko znikac a czas biegl baaaaaaardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 hej hej!! ja już jestem małgoś miło było cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ciebie tez oczywiscie. I witaj w komentach. Szkoda, ze nie moglam dluzej zostac, ale obowiazki mnie wzywaly niestety. W tygodniu zawsze jest mi latwiej czas wyskrobac niz w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Yyyy, sie pogubilam tak nas duzo bylo. Anja, Wusia, Monia, Efilka, markotka, mario, skaba... Na pewno o kims zapomnialam. no ja juz dawno załuje że mnie tam nie było i Was nie zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Yyyy, sie pogubilam tak nas duzo bylo. Anja, Wusia, Monia, Efilka, markotka, mario, skaba... Na pewno o kims zapomnialam. no ja juz dawno załuje że mnie tam nie było i Was nie zobaczyłam A nie mowilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.01.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Yyyy, sie pogubilam tak nas duzo bylo. Anja, Wusia, Monia, Efilka, markotka, mario, skaba... Na pewno o kims zapomnialam. no ja juz dawno załuje że mnie tam nie było i Was nie zobaczyłam A nie mowilam? ale u mnie cięzko z taka spontaniczną i nie planowaną decyzją no chyba ze chłopaki ze mna by przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 11.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ciebie tez oczywiscie. I witaj w komentach. Szkoda, ze nie moglam dluzej zostac, ale obowiazki mnie wzywaly niestety. W tygodniu zawsze jest mi latwiej czas wyskrobac niz w weekend. niestety u mnie w tygodniu nie ma szans.. praca.. dzieci ważne, że chociaż kawkę moglyśmy razem wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Małgoś, dziękuję za sympatyczne spotkanie - miło było Cię poznać na żywo http://img147.imageshack.us/img147/5226/merci3vf6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Monia, dzieki Ci tez. Mam nadzieje, ze powtorzymy u Ani niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Monia, dzieki Ci tez. Mam nadzieje, ze powtorzymy u Ani niebawem. Byłoby miło, zwłaszcza, że Ania pokrzywdzona, bo dzisiaj nie była z nami Małgos, a jak tam druga lampa? Kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.01.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Małgosiu dzięki za spotkanko - miło był poznać! Zaraz wrzucę w moich komentarzach wspólne fotki, żeby nie było że to ściema była...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Małgosiu dzięki za spotkanko - miło był poznać! Zaraz wrzucę w moich komentarzach wspólne fotki, żeby nie było że to ściema była...! ja też lecę obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Monia, dzieki Ci tez. Mam nadzieje, ze powtorzymy u Ani niebawem. Byłoby miło, zwłaszcza, że Ania pokrzywdzona, bo dzisiaj nie była z nami Małgos, a jak tam druga lampa? Kupiłaś? Przelicytowali mnie. Zostawie ja sobie na pozniej. Moze jednak ta pierwsza pojdzie do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Małgosiu dzięki za spotkanko - miło był poznać! Zaraz wrzucę w moich komentarzach wspólne fotki, żeby nie było że to ściema była...! Mnie tez bylo milo. Mam nadzieje na powtorke, moze w jakiejs lepszej knajpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Malgos strasznie sie ciesze ze sie poznalysmy, mam nadzieje ze te setki nastepnym razem nie beda wypelnione wada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Malgos strasznie sie ciesze ze sie poznalysmy, mam nadzieje ze te setki nastepnym razem nie beda wypelnione wada I ze nie bedziesz autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Małgosia dzięki normalnie same co najmilsze kobietki sie pojawiły - nie mówie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Malgos strasznie sie ciesze ze sie poznalysmy, mam nadzieje ze te setki nastepnym razem nie beda wypelnione wada I ze nie bedziesz autem. jak będzie autem, to zostanie na noc u mnie na budowie - mam tam łóżka piętrowe (damy Anię na parter, coby nie spadła w nocy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Malgos strasznie sie ciesze ze sie poznalysmy, mam nadzieje ze te setki nastepnym razem nie beda wypelnione wada I ze nie bedziesz autem. jak będzie autem, to zostanie na noc u mnie na budowie - mam tam łóżka piętrowe (damy Anię na parter, coby nie spadła w nocy ) o o o to ja zostane na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts