ghost34 11.01.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 zyje dycha i nie dwie dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 No jasne. Po takim energetyzujacym spotkaniu i 8 h pracy jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.01.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 no to fajnie, będę miala towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A Ty w pracy czy po prostu nie spisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.01.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 w pracy musze się jeszcze co jakiś czas oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 To nie odrywaj sie od Forum za czesto. To grozi powaznymi zaleglosciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.01.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 zauważylam :/ malgos, Ty uściślij w sowim dzienniku co kupiłąś - dywanik, fotel, czy pampę a zorienotowalaś sie z tymi zaslonkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 buu, widzę że towarzystwo przeploszylam. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 zauważylam :/ malgos, Ty uściślij w sowim dzienniku co kupiłąś - dywanik, fotel, czy pampę a zorienotowalaś sie z tymi zaslonkami??? Lampe. Nie bylo Cie jak licytowalam. Nie przeploszylas towarzystwa, tylko ogladam inne cuda na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aaaaa, i teraz widze, o co chodzi z tymi zaslonkami. Niezle to sobie wymyslilas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a ja oglądam porcelanę na allegro... widzę że spotkanko jakieś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Bylo. Widzialas zdjatka? Co do porcelany to ostatnio widzialam fajna w sklepie filizanka.pl - ja lubie biala bez wzorkow i tam taka jest (z wzorkami tez maja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja już mam taką na co dzień, ale kuszą mnie niektore stare komplety, o dziwo... CHyba magia tego starego domu. Oczywiście rzadko który mi się podoba tak do końca, a jednak nie spodziewalam się że kiedyś łaskawszym okiem spojrzę na jakiekolwiek zlocenia Z bialych znalalam jeden z wytłoczonym wzorkiem. A Ty chcesz taki całkiem gładki i prossty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Taki calkiem gladki z tym, ze widzialam taki japonski zestaw do herbaty bialy, z drobniutkimi rowkami po wewnetrznej stronie. Chcialam to kupic w Stanach, ale nie mialabym jak przewiezc, a teraz sie zastanawiam, czy w Anglii nie zamowic. Wcale to nie jest takie drogie jak na porcelane, a przynajmniej oryginalne. Z drugiej strony dobrze by miec jeden a porzadny serwis jednakowy do wszystkiego w razie jakiejs powazniejszej imprezy... Do Twoich klimatow na pewno stara porcelana bardziej pasuje. Mnie sie tez taka podoba, ale akurat teraz mi odbilo na biala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a tu wiesz, zalezy. nbo ja strasznie barokowych rzeczy nie lubię - delikatne jakieś zdobienia i owszem. Ostatnio spodobal mi sie serwis z Villa Italia, oczywiście najdroższy (( o ten : http://www.villaitalia.pl/produkty/zestawyobiadowe/21/ oczywiście na firmowej stornie jest najdroższy, ale za dwa tysiące można znaleźć. To i tak drogo strasznie Jest też wersja calkiem biala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Sliczne, ale pomysl, jaki dramat, jak sie cos stlucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no dramat, fakt. Ale za to jaka motywacja żeby nie rzucać talerzami podczas kłótni My jak na razie stlukliśmy tylko znajomych talerze,jak wynajmowaliśy mieszkanie, ale na części to się odkupilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Tez mialam taka faze, ze patrzylam na te drogie zestawy, ale mi przeszlo. Czasami dobrze jest odlozyc takie ogladanie i wrocic do niego po jakims czasie. Czesto faza przechodzi. Za taka kase lepiej na jakas fajna wycieczke pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 oj, malgos,. pomarzyc sobie możńa Ja i tak wszystko prawie najtańszym kosztem robiląm. Jak patrze na niektore projekty to sobie myśłe, ile ludzie mają kasy na domy, ech... A może ja mam jeszcze takie studencko - samotnicze nawyki? Jak byly ciężkioe finansowo czasy to sie zawsze szukalo niedrogich rzeczy. Ale ja chyba nie mam zamilowania żeby drogie bylo, jakby mnie było stać na to co mi się podoba byłoby fajnie, ale chyba też mam inne priorytety... a Tobie spać się nie chce?? Miło Was bylo pooglądać na zdjęciach jakoś ostatnio ciagle widzę na forum znne nazwy miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Troche mi sie chce, do rana z Toba nie posiedze. Ja na razie mam tylko to, co dostalam w prezencie od mamy i tesciowej na dwie ostatnie gwiazdki. I na tyle moja budowa sie przeciaga, ze moge kupowac takie rzeczy powoli. Jak dojde do powaznych wydatkow, to o wszystkich widelcach od razu zapomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts