Dorfi 12.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Na początku będzie ciężko, ale da się przezyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 przeżyć się pewnie da, ale jak szkoda dzieciątko zostawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wiesz co ja juz mialam dosc siedzenia w domu, trzeba czasami odsapnac, do ludzi wrocic a nie pieluchy kaszki sloiczki i atiti i tiutiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Markotko a ile siedziałaś w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Tylko wtedy dobrze miec kogos zaufanego, z kim mozna dziecko zostawic. Zlobek wg mnie to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dario rok z jednym, potem rok pracy i rok z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A mnie było dobrze na wychowawczym. Tyle, że przez cały czas dorabiałam na umowę o dzieło, więc nie traciłam kontaktu z zawodową rzeczywistością. Teraz też mam zamiar pójść na wychowawczy (inna sprawa, że po opłaceniu niani i dojazdów do pracy z mojej pensji i tak zostałoby zero). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja nie mam z kim dzieci zostawić, a niania... nie wiem, czy wystarczyłoby mi wypłaty, żeby ją opłacić teraz sobie liczą dobrze takie panie... ale Dawidka do przedszkola chyba puszczę od września Bo dzieci lubi, a mnie to juz ma dość serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja drugie puszczę do złobka jak skończy rok. Moze będzie mniej dzikie niż pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 13.01.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień Dobry jejku nadążyćza Wami sięnie da tyle piszecie ... jak z tym betonem. Małgoś a ile m2 takiego czegoś kosztuje??? dasz mi namiar na jakąś stronę www to sobie o tym poczytam chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Z ta dzikością to różnie bywa. Mój już trzeci rok chodzi do przedszkola a dzisiaj znowu był płacz, że chce być z mamusią. Ubeczał się, usmarkał, ja się cała upocilam i znowu spóźnienie w pracy. Od czasu do czasu miewa takie napady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No właśnie, jak beton? wiadomo coś juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry Małgoś, co z betonem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Co z betonem małgos? (rozumiem że to zamiennik dzień dobry? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 fajny zamiennik Małgosia pewnie dopiero się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hej. Spokojnie, spokojnie. Od rana dzialam, a wczoraj jak zapowiadalam - troszke musielismy sie upic. Tym razem z radosci. Rozmowa bardzo konstruktywna, dostaniemy probki, to, ze jest siatka to kila, ale na szczescie spekania nie wybily na wierzch, wiec znaczy, ze juz to nie pracuje i beda wylane dwie warstwy wylewki. I zycie wyglada znacznie przyjemniej, i cena baaaardzo przyjemna 170 za m2. Editta, jesli jeszcze tu zagladasz: DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI. Na razie sie nie ekscytuje, zeby znowu nie zapeszyc, ale widze swiatelko w tunelu calkiem wyrazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ciekawe czym zapewni warstwe szczepna pomiędzy warstwami..witanko prosze zguby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Super wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ale fajnie ja myślę (od początku tak myslałam), że plan B napewno Cię nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Nie wiem Duchu, malz z nim rozmawial. W kazdym razie nawet gdyby zdzierali siatke i naprawiali wylewke to cena bedzie taka sama. Jessssu, moze sie w koncu skonczy to gonienie kroliczka, co? Ania, ja tez tak myslalam, ale chcialam byc fair w stosunku do gosci, ktorzy sie wczesniej napatoczyli i przez nich czas stracilam tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts