Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie było dobrze na wychowawczym. Tyle, że przez cały czas dorabiałam na umowę o dzieło, więc nie traciłam kontaktu z zawodową rzeczywistością. Teraz też mam zamiar pójść na wychowawczy (inna sprawa, że po opłaceniu niani i dojazdów do pracy z mojej pensji i tak zostałoby zero).

Gość justyna_m

Dzień Dobry

jejku nadążyćza Wami sięnie da tyle piszecie ... jak z tym betonem. Małgoś a ile m2 takiego czegoś kosztuje??? dasz mi namiar na jakąś stronę www to sobie o tym poczytam chętnie.

Hej. Spokojnie, spokojnie. Od rana dzialam, a wczoraj jak zapowiadalam - troszke musielismy sie upic. Tym razem z radosci. 8) Rozmowa bardzo konstruktywna, dostaniemy probki, to, ze jest siatka to kila, ale na szczescie spekania nie wybily na wierzch, wiec znaczy, ze juz to nie pracuje i beda wylane dwie warstwy wylewki. I zycie wyglada znacznie przyjemniej, i cena baaaardzo przyjemna 170 za m2. Editta, jesli jeszcze tu zagladasz: DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI. :D Na razie sie nie ekscytuje, zeby znowu nie zapeszyc, ale widze swiatelko w tunelu calkiem wyrazne. :D :D :D

Nie wiem Duchu, malz z nim rozmawial. W kazdym razie nawet gdyby zdzierali siatke i naprawiali wylewke to cena bedzie taka sama. :roll: Jessssu, moze sie w koncu skonczy to gonienie kroliczka, co?

Ania, ja tez tak myslalam, ale chcialam byc fair w stosunku do gosci, ktorzy sie wczesniej napatoczyli i przez nich czas stracilam tylko. :-?