Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra spełniłem prosbę waćpani teraz spadam roboty mam od cholery..a w nocy wstaje o 3 i jade do łodzi i wawki..w piatek bedzin w sobote gliwice we wtorek posen szlag mnie trai z tymi jazdami..echhh świat z okna budowy, biura i samochodu ogladam cały ro..nio :evil:

szerokiej i bezpiecznej drogi, Duszku :wink:

Hejka. Wlasnie zalozylam firme. I bede miec dzisiaj probki betonu. Czy zycie nie jest piekne?

Duchu, Kasia jest z Sandomierza, tak, tak, tak. :lol: :lol: :lol:

Małgoś, jaką firmę założyłaś?? :o :o

A taka tam spolka z o.o. Chce ludzi zatrudniac, zeby dla mnie uczyli przez internet, zebym sama nie musiala gardla zdzierac. :wink:

Wiolasz!?? :o jak możesz!? co to ma znaczyc: "lepsza niż kachny?!" :o :evil:

Co do terminu -to wolę, żeby bylo cieplej i "jaśniej" -to dlużej na polku posiedzimy -a poza tym przy tej frekwencji -to chyba polowa będzie w namiocie spała :D

Duchu -byłam dzisiaj w Abak-u -poradzili mi Uzin :) A bejcę sopur moga mi sprowadzic -bo jest pod zamowienie :) a co do ceny -to mi facio powiedział 15zl/m :wink:

Wiolasz!?? :o jak możesz!? co to ma znaczyc: "lepsza niż kachny?!" :o :evil:

Co do terminu -to wolę, żeby bylo cieplej i "jaśniej" -to dlużej na polku posiedzimy -

Kasia, wybacz ale ja nigdy parapetówy nie robiłam, boję sie ze kicha wyjdzie to wolę podglądnąć u Ciebie. No przecież się nie przyznam, że się boję, nie?

Z tych samych też powodów jak i innych nie zależących ode mnie też chcę kiedy będzie ciepło.