ghost34 14.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dobra spełniłem prosbę waćpani teraz spadam roboty mam od cholery..a w nocy wstaje o 3 i jade do łodzi i wawki..w piatek bedzin w sobote gliwice we wtorek posen szlag mnie trai z tymi jazdami..echhh świat z okna budowy, biura i samochodu ogladam cały ro..nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dobra spełniłem prosbę waćpani teraz spadam roboty mam od cholery..a w nocy wstaje o 3 i jade do łodzi i wawki..w piatek bedzin w sobote gliwice we wtorek posen szlag mnie trai z tymi jazdami..echhh świat z okna budowy, biura i samochodu ogladam cały ro..nio szerokiej i bezpiecznej drogi, Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Hejka. Wlasnie zalozylam firme. I bede miec dzisiaj probki betonu. Czy zycie nie jest piekne? Duchu, Kasia jest z Sandomierza, tak, tak, tak. Małgoś, jaką firmę założyłaś?? A taka tam spolka z o.o. Chce ludzi zatrudniac, zeby dla mnie uczyli przez internet, zebym sama nie musiala gardla zdzierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Małgoś, a czego Ty uczysz? Pamiętam, że cos mówiłaś o obcokrajowcach, których uczyłas polskiego...Dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dobrze kojarzysz. Z tym, ze teraz chce to rozszerzyc na inne jezyki, zbieram ekipe native speakerow z roznych stron. Niestety zanim dostane wszystkie numerki i papierki, to jeszcze troche czasu uplynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No to super, Małgosiu - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzieki Monia, mam nadzieje, ze cos bedzie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Małgoś, moje gratulacje i obyś jak najszybciej przeszła prze te wszystkie bzdety biurokratyczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No i git Małgoś. Tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzieki dziewczyny, na razie mam ze 40 stron wnioskow do wypelnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.01.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wiolasz!?? jak możesz!? co to ma znaczyc: "lepsza niż kachny?!" Co do terminu -to wolę, żeby bylo cieplej i "jaśniej" -to dlużej na polku posiedzimy -a poza tym przy tej frekwencji -to chyba polowa będzie w namiocie spała Duchu -byłam dzisiaj w Abak-u -poradzili mi Uzin A bejcę sopur moga mi sprowadzic -bo jest pod zamowienie a co do ceny -to mi facio powiedział 15zl/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wiolasz!?? jak możesz!? co to ma znaczyc: "lepsza niż kachny?!" Co do terminu -to wolę, żeby bylo cieplej i "jaśniej" -to dlużej na polku posiedzimy - Kasia, wybacz ale ja nigdy parapetówy nie robiłam, boję sie ze kicha wyjdzie to wolę podglądnąć u Ciebie. No przecież się nie przyznam, że się boję, nie? Z tych samych też powodów jak i innych nie zależących ode mnie też chcę kiedy będzie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Malgos super z ta firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 http://img301.imageshack.us/img301/1214/witajrg7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Małgoś - gratulki Trzymam kciuki, żeby firmka szybko zaczęła przynosić znaczące dochody A jak betonik? dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jak wszytskie beda sie parapetowac jak bedzie cieplo to juz widze imprezki co weekend przez cale wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jak wszytskie beda sie parapetowac jak bedzie cieplo to juz widze imprezki co weekend przez cale wakacje to całkiem niezły sposób na spędzienie wakacji, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No zwlaszcza, ze raczej nie planuje wyjazdow zagramanice bo nei ebdzie za co wiec wakacje sa do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Hej dziewczyny. Malz mi polecial i smutno mi jak cholera. Niby powinnam byc do tego przyzwyczajona, a za kazdym razem jest gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 HejTo najwyższy czas skończyć te odloty i przyloty. Co On, bocian, że będzie tak sezonowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts