braza 16.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Przyszłam Ci nawtykać, że Perła Bałtyku to jedna jest na tym świecie i na pewno nie jest to Ustka No, to Ci nawtykałam, dusza moja odetchnęła, a teraz powiedz co słychać?? I w ogóle dobry wieczór .... a może to też infantylne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No dobrze Brazunia, nie denerwuj sie. Kolobrzeg piekny, wszyscy wiemy o tym. Dobry wieczor o tej porze? Tylko dzieci mysla juz o spaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ale ciemno jest, no jest???? Jest, to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 helllo nikt tak bardzo się nie martwi o twoją posadzkę jak ja teraz Spoko, chyba masz zaufanie do tego wykonawcy. jesteś w dobrych rękach, ale chciałabym jeszcze na forum zaglądać i wrogów nie mieć ja tu prywatnie jestem, nie zawodowo Efekt ma byc typowo przemyslowy raczej (...) tym bardziej bym nie malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Editta, luuuuz. Nie powinnas sie teraz denerwowac. Troche chcialam to jasniejsze, ale skoro sie nie da, to zobacze, jak to dziala w masie. Bedziemy improwizowac. To mieszkanie jest dosc ciemne, dlatego tak panikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 też się witam i czekam na foty.... ja to się tyle osłuchałam jak to ciężko jest taki beton zrobić, że już nie mogę się doczekać jakiś efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na efekty ostateczne musicie sie uzbroic w cierpliwosc. Tylko o czym my bedziemy gadac jak sie dokona ten cud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Małgoś wczoraj na travel and living robili betonowy blat w kuchni - myślałam wtedy o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Editta, luuuuz. Nie powinnas sie teraz denerwowac. ja nie z tych co panikują. a to własnie wojetk nauczył mnie dystansu do różnych rzeczy. troche go to pracy i nerwów kosztowało pewnie jak miałam naście lat (hmm kiedy to było) ciągle się czymś martwiłam i stale miałam bóle żołądka teraz mam lepszy stosunek do życia chciałabym tylko abyś była zadowolona, a mieszkanie podobno bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nooooo... Byla taka firma w Krakowie (slownie: jedna), ktora to robila. Tak wiec... pole jest czyste. Chcialabym tez taki, bardzo, bardzo, ale jeszcze o kuchni nie mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Editta, luuuuz. Nie powinnas sie teraz denerwowac. ja nie z tych co panikują. a to własnie wojetk nauczył mnie dystansu do różnych rzeczy. troche go to pracy i nerwów kosztowało pewnie jak miałam naście lat (hmm kiedy to było) ciągle się czymś martwiłam i stale miałam bóle żołądka teraz mam lepszy stosunek do życia chciałabym tylko abyś była zadowolona, a mieszkanie podobno bardzo ładne Bole zoladka sa absolutnie niewskazane. Mieszkanie OK, nawet moze byc. Ale za to jak podloga bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na efekty ostateczne musicie sie uzbroic w cierpliwosc. Tylko o czym my bedziemy gadac jak sie dokona ten cud? noooooooo o płytkach, wannach, kuchniach, mixerach, piekarnikach, piecach do pieczenia chleba, garkach tefala.... nooooooooo dalej mam wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na efekty ostateczne musicie sie uzbroic w cierpliwosc. Tylko o czym my bedziemy gadac jak sie dokona ten cud? noooooooo o płytkach, wannach, kuchniach, mixerach, piekarnikach, piecach do pieczenia chleba, garkach tefala.... nooooooooo dalej mam wymieniać? No dooooobra, to zakonczymy ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na efekty ostateczne musicie sie uzbroic w cierpliwosc. Tylko o czym my bedziemy gadac jak sie dokona ten cud? noooooooo o płytkach, wannach, kuchniach, mixerach, piekarnikach, piecach do pieczenia chleba, garkach tefala.... nooooooooo dalej mam wymieniać? o alkoholach, facetach, bieliźnie, pozycjach seksualnych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Na efekty ostateczne musicie sie uzbroic w cierpliwosc. Tylko o czym my bedziemy gadac jak sie dokona ten cud? noooooooo o płytkach, wannach, kuchniach, mixerach, piekarnikach, piecach do pieczenia chleba, garkach tefala.... nooooooooo dalej mam wymieniać? o alkoholach, facetach, bieliźnie, pozycjach seksualnych...... dużo lepiej choć dla mnie najbliższym tematem będą pieluchy i mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 eeeee moze będziesz piersią karmić to temat kamień i mleka nie istnieje bo to bardzo wygodne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 I oczywiscie o odchudzaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 co z tymi zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nie mam jeszcze. A zdjecia beda rozpierduchy na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 16.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 wojtek jeszcze w krakowie, jak zrobił to będą późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts