Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, trzymaj kciuki, zeby spekan nie bylo. :-? Kolor - to zalezy, czy sie zdecyduje na gola, wypolerowana, zaimpregnowana wylewke - wtedy bedzie troche plamiasty, ale nie bardzo (jak wypolerowany beton...), a jesli na pomalowanie tego dodatkowo zywica to chyba bardziej jednolity, ale nie wiem, bo probek nie widzialam.

Kolor - to zalezy, czy sie zdecyduje na gola, wypolerowana, zaimpregnowana wylewke - wtedy bedzie troche plamiasty, ale nie bardzo (jak wypolerowany beton...), a jesli na pomalowanie tego dodatkowo zywica to chyba bardziej jednolity, ale nie wiem, bo probek nie widzialam.

A jeśli kolor to jaki? ja brałabym chyba jakiś grafit -jesli jest :roll: ....

Musi sie dac... Rozwalanie to wiesz... Balagan, kontener i hektogodziny pracy. Taka siatka, jak sie uda kupic pol albo mniejsza rolke to przynajmniej szybko sie zaklada (tak mysle). Mozna by dalej probowac zalewac zywica, ale podobno konca (dna) nie widac i nie ma sensu tego robic, bo moze sie okazac, ze wleje sie 30 litrow (x 70 zl) i dalej to samo. :roll: Pocieszajace jest tylko to, ze z parkietem byloby to samo. W pokojach grzebki to zrobily na slowo honoru (z pamietnym frezowaniem do sasiada) i jakos to jest, ale jak dlugo, tego tez nie wiadomo. W gabinecie bylo w miare, ale w sypialni bylo dosc fatalnie. Na szczescie tam jest tylko Barlinek. Gorzej, jak ja zrobie szafe, a po jakims czasie sie okaze, ze pod Barlinkiem taka kicha, ze trzeba to rozwalic. Ale moze teraz nie bede o tym myslec, co? :roll:

Oj markotko, to sie da zrobic, tylko juz sama stracilam rachube za ile... :-? Przez to, ze grzebki zaslonily siatka ta wylewke, nie bylo od poczatku widac o co chodzi. Zreszta nawet gdyby bylo widac to i tak wszystko wyszlo w praniu.

Na pocieszenie kupilam sobie gazete z samymi bialymi wnetrzami i napawalam sie wracajac do domu... :roll: