anjamen 18.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 to czekamy na efekty. z pewnoscia wartokiedy bedzie koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Gdzie Wy wszystkie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Hej. Zbieram sie i jade w Posen. 7 h 20 min. jesli sie nie spozni. Efekty chyba pod koniec tygodnia, czy jakos tak. Jutro naprawa tego dramatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Malgos -proszę wytłumacz mi "łopatologicznie" jak w końcu ma wyglądac ta podloga? czy kolor bedzie jednolity czy "plamiasty"? Bedą te spękania czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kasia, trzymaj kciuki, zeby spekan nie bylo. Kolor - to zalezy, czy sie zdecyduje na gola, wypolerowana, zaimpregnowana wylewke - wtedy bedzie troche plamiasty, ale nie bardzo (jak wypolerowany beton...), a jesli na pomalowanie tego dodatkowo zywica to chyba bardziej jednolity, ale nie wiem, bo probek nie widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kolor - to zalezy, czy sie zdecyduje na gola, wypolerowana, zaimpregnowana wylewke - wtedy bedzie troche plamiasty, ale nie bardzo (jak wypolerowany beton...), a jesli na pomalowanie tego dodatkowo zywica to chyba bardziej jednolity, ale nie wiem, bo probek nie widzialam. A jeśli kolor to jaki? ja brałabym chyba jakiś grafit -jesli jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kolor jest.. pewnie betonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Kolor jest betonowy, raczej po ciemnej stronie. Grafitowy Kasia moglby byc, gdybys pociagnela go zywica. Editta taki ma wlasnie. Ja raczej wolalabym go rozjasnic, ale jeszcze zobacze jak to wyglada w calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.01.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 nie lubię się pchać w beton .... Gwoździk .... ale Twój .... nie wygląda tak betonowo ... więc się dziś wbiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Editta ma bardzo fajny beton, baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 No i jak się beton sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Hej, jestem z powrotem. Gwozdzik - witaj w moich komentach. Mam nadzieje, ze jednak kiedys sie wbijesz u mnie w cos, co bedzie przypominalo beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Malgos i co teraz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Teraz mata zbrojaca. Jutro sie dowiem, czy mozna kupic pol rolki, bo cala rolka na 100 m2 kosztuje 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Tzn da sie to ratowac bez rozwalania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Musi sie dac... Rozwalanie to wiesz... Balagan, kontener i hektogodziny pracy. Taka siatka, jak sie uda kupic pol albo mniejsza rolke to przynajmniej szybko sie zaklada (tak mysle). Mozna by dalej probowac zalewac zywica, ale podobno konca (dna) nie widac i nie ma sensu tego robic, bo moze sie okazac, ze wleje sie 30 litrow (x 70 zl) i dalej to samo. Pocieszajace jest tylko to, ze z parkietem byloby to samo. W pokojach grzebki to zrobily na slowo honoru (z pamietnym frezowaniem do sasiada) i jakos to jest, ale jak dlugo, tego tez nie wiadomo. W gabinecie bylo w miare, ale w sypialni bylo dosc fatalnie. Na szczescie tam jest tylko Barlinek. Gorzej, jak ja zrobie szafe, a po jakims czasie sie okaze, ze pod Barlinkiem taka kicha, ze trzeba to rozwalic. Ale moze teraz nie bede o tym myslec, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Trzeba byc dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Oj markotko, to sie da zrobic, tylko juz sama stracilam rachube za ile... Przez to, ze grzebki zaslonily siatka ta wylewke, nie bylo od poczatku widac o co chodzi. Zreszta nawet gdyby bylo widac to i tak wszystko wyszlo w praniu. Na pocieszenie kupilam sobie gazete z samymi bialymi wnetrzami i napawalam sie wracajac do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 spękania jakby artystyczne były ważne, że już się coś zaczęło, do betonu bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts