Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

masz kurcze lipe koles sie za to wzioł profesjonal jak widze..polerka z tarcza czy kamieniami usunoł to co miał usunać..ja pierdziele jak mozna było spierd..aż tyle ..w wylewkach..masakra to juz nitus miała lepsze a takiej fuchy dawno nie widziałem..jak u niej mysle ze wygrywasz konkus na spierdzielona wylewkę..

Wiesz co, rzeczywiscie szal nastanie, bo wisi w powietrzu. W gazetach jest tego coraz wiecej, tylko robic nie ma komu. Ktos tu ma szanse zostac bardzo bogaty. :wink: Obejrzalam sobie duzo zdjec takich wnetrz, jak lubie i jedyne co mi na niektorych z nich przeszkadza, to ten pierdzielony gres... :roll:

no..

toś podsumowała :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no właśnie! u mnie gres bedzie na połowie domu! nawet na schodach miał byc -ale "wyhamowałam" w porę :D

Wiesz co, rzeczywiscie szal nastanie, bo wisi w powietrzu. W gazetach jest tego coraz wiecej, tylko robic nie ma komu. Ktos tu ma szanse zostac bardzo bogaty. :wink: Obejrzalam sobie duzo zdjec takich wnetrz, jak lubie i jedyne co mi na niektorych z nich przeszkadza, to ten pierdzielony gres... :roll:

no..

toś podsumowała :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no właśnie! u mnie gres bedzie na połowie domu! nawet na schodach miał byc -ale "wyhamowałam" w porę :D

To dobrze, bo moglabys potem nie wyhamowac. :roll: :lol:

Nooo... Te wylewki robili z 20 lat temu. Pocieszam sie, ze pod parkiet tez by to trzeba naprawiac, dobrze mowie? :roll:

no na tym z pewnoscia nie wolno połozyć w zasadzie nic...naprawa byłaby nieodzowna..ale musiałnbym to widzieć na zywca aby cos poradzic i podjac jakiekolwiek decyzje ..kruszy sie to??...to strop taki jest czy wylewka na styro??

Nooo... Te wylewki robili z 20 lat temu. Pocieszam sie, ze pod parkiet tez by to trzeba naprawiac, dobrze mowie? :roll:

no na tym z pewnoscia nie wolno połozyć w zasadzie nic...naprawa byłaby nieodzowna..ale musiałnbym to widzieć na zywca aby cos poradzic i podjac jakiekolwiek decyzje ..kruszy sie to??...to strop taki jest czy wylewka na styro??

Czy sie kruszy tego nie wiem, to chyba jest wylewka (strop jest z plyt betonowych), ale na czym, tego nie wiemy. :-? Cdn. w piatek. :roll:

kurcze w piatek mnie nie bedzie chyba to tez skuja..:((

Nie, w piatek ma przyjsc ta mata i ja zaleja wylewka po prostu. I ma byc dobrze, a jak nie bedzie to... nie ma takiej mozliwosci. Szpary zostaly przemierzone jakims przyrzadem, ponoc jakichs tam napiec nie ma, co by mogly byc. A jak cos wylezie na zewnatrz to juz trudno, moze to nie bedzie az tak widoczne. :roll:

Tak, po tej siatce elew. nie ma juz sladu (poza zakurzonymi scianami k^^%$#$ jego mac). Mata zbrojaca z wlokna szklanego jest firmy PCI. Ma przyjechac z Niemiec.

http://www.basf-cc.pl/pl/produkte/chemia_bud/uzupelniajace/wzmocnienia/armiermatte/Documents/armiermatte_pl2.pdf

2200 za rolke, u mnie wyjdzie pol... No drogie, ale przynajmniej robota mnie nie kosztuje dodatkowo, a z ta zywica to by bylo cholera wie jak dluga robota. A ona tez tania nie jest... :roll: :roll:

Nie mam watpliwosci, ze to jest profeska, tylko musialam dzisiaj podjac meska decyzje, czy ja chce ta mate i powiedzialam, ze chce, wiec sie upewniam, ze slusznie. :roll:

dobre a nawet bardzo dobre rozwiazanie 1100zł to loozznnoo..zaden koszt ..o zywicy z klamrami pisałem ci w kotekscie kilku peknięć a nie pajęczyny na całości.. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a035.gif

Nie musze miec faktury - nie ma obowiazku wystawiania faktur osobie fizycznej. Mam potwierdzenia odbioru kazdej kwoty na pismie i jego kosztorysy, w ktorych przymierzal sie do robienia tej posadzki. Moglabym jakiegos tricku uzyc - wziac go do czegos i mu nie zaplacic, ale nie chce go juz widziec...