Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej. Laptopek poszedl do laptopkowego szpitala. Wiola, uwazaj, bo to g... mi sie w Skype zaleglo. Informatyk mi powiedzial, ze z tymi spyware'ami wiekszosc antywirusow sobie nie radzi, wiec moj tez nie. :( Teraz bedzie walczyl o odzyskanie moich plikow. Mam nadzieje, ze skutecznie. :-?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No niestety... Tylko ze mnie dopadlo tak konkretnie, ze w ogole odpalic sie nie dalo. Wczoraj pisalam na Skype z malzem i nagle on dostal jakis link do pdfu, ze niby ode mnie. To musial ten wirus robic. :-? Nie ma madrych na te badziewia. Pierwszy raz dzieje mi sie cos takiego... :-?

Hejo

Hej. Laptopek poszedl do laptopkowego szpitala. Wiola, uwazaj, bo to g... mi sie w Skype zaleglo. Informatyk mi powiedzial, ze z tymi spyware'ami wiekszosc antywirusow sobie nie radzi, wiec moj tez nie. :( Teraz bedzie walczyl o odzyskanie moich plikow. Mam nadzieje, ze skutecznie. :-?

O kurczę :o znaczy zarażasz? Dobra, jak wyzdrowiejesz a ja już wrócę do domciu z wygnania to pogadamy wtedy, bo musimy umówić się na spotkanko, choćby krótkie :lol:

Hej... Miko... Dajesz jak Kachna. :lol: :lol: :lol: Beton jest pod kontrola, w przeciwienstwie do mojego kompa. Poszedl juz na straty, ale informatyk walczy o odzyskanie mojej pracy dokt. :-? Przy okazji zostalam zmuszona do kupienia nowego laptopka. I to jest dobra wiadomosc, ale ta praca... :-? :-? :-?

Irma, a co mam zrobic teraz? :roll: :roll: :roll: Mleko sie rozlalo. Najgorsze jest to, ze wiele odzyskanych plikow jest uszkodzonych. :-? No ale skoro nic nie moge na to poradzic, to wkurzanie sie juz tu wiele nie pomoze. Dzialac trzeba... :roll: Na szczescie mam pomoc informatyka i on wie, co ma ratowac w pierwszej kolejnosci. Mam nadzieje, ze mu sie uda. :roll:

Na szczescie chociaz betonik jest w dobrych rekach. :wink: