malgos2 22.01.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hej. Laptopek poszedl do laptopkowego szpitala. Wiola, uwazaj, bo to g... mi sie w Skype zaleglo. Informatyk mi powiedzial, ze z tymi spyware'ami wiekszosc antywirusow sobie nie radzi, wiec moj tez nie. Teraz bedzie walczyl o odzyskanie moich plikow. Mam nadzieje, ze skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ciebie też dopadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 coś za dużo tych wirusów ostatnio wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No niestety... Tylko ze mnie dopadlo tak konkretnie, ze w ogole odpalic sie nie dalo. Wczoraj pisalam na Skype z malzem i nagle on dostal jakis link do pdfu, ze niby ode mnie. To musial ten wirus robic. Nie ma madrych na te badziewia. Pierwszy raz dzieje mi sie cos takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mnie z tą klawiaturą też pierwszy raz dzieje sie cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No i okazuje sie, ze zwykly antywirus, nawet najlepszy, nie daje sobie rady. Informatyk kazal mi cos tam zainstalowac, co nie chodzi caly czas tylko sie uruchamia czasami. Przez to nie spowalnia systemu. Jak to bede miec, to Wam powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejo Hej. Laptopek poszedl do laptopkowego szpitala. Wiola, uwazaj, bo to g... mi sie w Skype zaleglo. Informatyk mi powiedzial, ze z tymi spyware'ami wiekszosc antywirusow sobie nie radzi, wiec moj tez nie. Teraz bedzie walczyl o odzyskanie moich plikow. Mam nadzieje, ze skutecznie. O kurczę znaczy zarażasz? Dobra, jak wyzdrowiejesz a ja już wrócę do domciu z wygnania to pogadamy wtedy, bo musimy umówić się na spotkanko, choćby krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry..... słysze, że komputerki nawalają.... to jak Małgos do nas dotrze? jak laptopik w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mój mąż dzwonił, żeby na onet nie wchodzić bo jakis wirus szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hej. Laptopek dalej w szpitalu i odzyskuja mu dane. Potrwa to ze dwa dni... Masakra totalna. W zasadzie to nie wiem, czy to wirus, czy fizyczne uszkodzenie, ale chyba jakis wirus. Dobrze, ze mam chociaz drugiego kompa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 beton super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Beton musi być super - po takim czasie... ...doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 eeeee fajnie teraz tylko drewienko na to i będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Hej... Miko... Dajesz jak Kachna. Beton jest pod kontrola, w przeciwienstwie do mojego kompa. Poszedl juz na straty, ale informatyk walczy o odzyskanie mojej pracy dokt. Przy okazji zostalam zmuszona do kupienia nowego laptopka. I to jest dobra wiadomosc, ale ta praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 nie robiłaś kopii? Ja tak miałam jak magisterkę pisałam...na szczęście miałam kopię ale 2/3 ... resztę musiałam uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Mam wydrukowane co najwazniejsze, ale nie wszystko... Mam tam dziesiatki plikow - teraz nie pamietam, czego mi moze brakowac dokladnie. Badzmy dobrej mysli jednak, ze mu sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.01.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 matko, ja bym szalała ze strachu, ależ Ty masz nerwy! A botonik widzę powolutku się wyłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Irma, a co mam zrobic teraz? Mleko sie rozlalo. Najgorsze jest to, ze wiele odzyskanych plikow jest uszkodzonych. No ale skoro nic nie moge na to poradzic, to wkurzanie sie juz tu wiele nie pomoze. Dzialac trzeba... Na szczescie mam pomoc informatyka i on wie, co ma ratowac w pierwszej kolejnosci. Mam nadzieje, ze mu sie uda. Na szczescie chociaz betonik jest w dobrych rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Mam wydrukowane co najwazniejsze, ale nie wszystko... Mam tam dziesiatki plikow - teraz nie pamietam, czego mi moze brakowac dokladnie. Badzmy dobrej mysli jednak, ze mu sie uda. trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zobaczymy, co sie da zrobic... I jak tu przeciwdzialac takim przypadkom? Backup - jasne, ale tak robic codziennie to byloby szalenstwo jakies. To strasznie dlugo trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts