kachna28 25.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 czy malowac po wierzchu zywica czy nie. ja bym dała tą żywicę.. a jaki byłby ew. kolor? ten beżowy -obecny odcień wygląda dośc interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Tak chyba wyschla pierwsza warstwa wylewki przez te spekania pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 czy malowac po wierzchu zywica czy nie. ja bym dała tą żywicę.. a jaki byłby ew. kolor? ten beżowy -obecny odcień wygląda dośc interesująco Jesli bysmy dawali to bylby to kolor betonu, tylko o dwa tony jasniejszy. Jasnoszary po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Jak wyschnie, to się okaże! Odnoszę wrażenie, że to ocenić z meblami! Braza, gdybym ja miala meble... Ale masz racje, sprobuje to sobie wyobrazic i zadecyduje wtedy. Pomalowac zawsze mozna gdyby sie okazalo, ze jest absolutnie za ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 nie -za ciemno to nie będzie jeśli faktycznie to jasnoszary a ściany chybe zostają białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Kasia, jaki to bedzie kolor to dopiero bedzie widac po szlifowaniu i impregnowaniu. Sciany oczywiscie zostaja biale!!! Do tego chce kanape biala w "gazete", stol jakis prosty i miejsce do pracy dla malza - wszystko dosc jasne. Meble w kuchni chce biale z niebieskim blatem jak sie uda. Wiecej mebli nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a na razie przed nami jeszcze piekna i śnieżna zima, jakiej dawno w Polsce nie było. Super! kracz kracz a jak mi tynki nie wyschną to Cię znajdę i zatłukę małpo stara!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a na razie przed nami jeszcze piekna i śnieżna zima, jakiej dawno w Polsce nie było. Super! kracz kracz a jak mi tynki nie wyschną to Cię znajdę i zatłukę małpo stara!!! To sa grozby karalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiecej mebli nie przewiduje. a kołyska i komódka na pieluchy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dandi, jaki z Ciebie ostry facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiecej mebli nie przewiduje. a kołyska i komódka na pieluchy?! No wlasnie tych nie przewidziano. Najwyzej w sypialni beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Albo ten dom rodzinny, o którym wspominałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Albo ten dom rodzinny, o którym wspominałaś Ta walaca sie chalupa znaczy sie? Milion lat swietlnych trwalaby jej naprawa. Powoli dochodze do wniosku ze jezeli cos by tam bylo robione to elementy ozdobne sie zachowa, a reszta fruuuu... Z tym, ze to chyba nie jest dzialka budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 to zmienisz jej przeznaczenie na bdowlana, zwłaszcza, że chałupa była/jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dandi, jaki z Ciebie ostry facet w życiu bym sobie na to nie pozwolił gdyby DPSia nie była moim kumplem od pieroga... a komplementowanie Jej małpiszonami to moja terapia w celu wyzbycia się strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Tak myslalysmy Dandi... Sa na szczescie jeszcze na Forum tacy, ktorzy lapia wszelkie specyficzne poczucia humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 no ja mam nadzieję - w przeciwnym razie miałbym bana od redakcji na wniosek poobrażanych forumowiczów a od DEPSI porządne wpied.l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Od Depsi to i tak porządny wpier..ol dostaniesz, nie martwijsię jak mawiałą moja Ś.P. Babcia Tak sobie zajrzałam znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Moj laptopek stary dalej w szpitalu... Skanowanie potrwa jeszcze 23 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a na razie przed nami jeszcze piekna i śnieżna zima, jakiej dawno w Polsce nie było. Super! kracz kracz a jak mi tynki nie wyschną to Cię znajdę i zatłukę małpo stara!!! To sa grozby karalne. Stara??? Kuffa, stara????!!!! Poczekaj, gówniarzu, jak będziesz miał moje lata za dwa lata to się policzymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts