kachna28 25.01.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Poczekaj, gówniarzu, jak będziesz miał moje lata za dwa lata to się policzymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a na razie przed nami jeszcze piekna i śnieżna zima, jakiej dawno w Polsce nie było. Super! kracz kracz a jak mi tynki nie wyschną to Cię znajdę i zatłukę małpo stara!!! To sa grozby karalne. Stara??? Kuffa, stara????!!!! Poczekaj, gówniarzu, jak będziesz miał moje lata za dwa lata to się policzymy!!! Dolej mu, niech ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dolej mu, niech ma... świnia!!!!! to moja któraśtam wizyta tu ale po raz pierwszy cos po sobie zostawiam i co...? i pstro - od razu na odlew po ryju... gospodyni od siedmiu boleści pfffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dolej mu, niech ma... świnia!!!!! to moja któraśtam wizyta tu ale po raz pierwszy cos po sobie zostawiam i co...? i pstro - od razu na odlew po ryju... gospodyni od siedmiu boleści pfffffffffffff Wycytuj mnie... Go ahead! Spoko Dandi, schowasz sie u mnie na antresoli, Depesia Cie nie dosiegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a co tu sie dzieje? pluja na siebie, masakra! beton fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Z nudow to wszystko, bo Ciebie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 na chwile z oczu Was spuscic... Malgos a kiedy skoncza beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Chlopaki tak pedza, ze mozliwe, ze 3-4 dni i bedzie finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.01.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No ładnie!!! Kilka dni nieobecności a tu lodowisko wylewają!!! Ale fajnie będzie się poślizgać! Ps. Byłam dzisiaj pod Krakowem, ale tam za ciepło na lód Pps. Pięknie kurde... pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzieki Rasia. Z Ciebie to taki sam nocny marek jak ze mnie. Pieknie to dopiero bedzie mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dolej mu, niech ma... świnia!!!!! to moja któraśtam wizyta tu ale po raz pierwszy cos po sobie zostawiam i co...? i pstro - od razu na odlew po ryju... gospodyni od siedmiu boleści pfffffffffffff Wycytuj mnie... Go ahead! Spoko Dandi, schowasz sie u mnie na antresoli, Depesia Cie nie dosiegnie. Ręce Depsi są długieeeeee, a gniew strasznyyyyyyy!!!!! Dandiiii...masz prze...bane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Braza, nie plosz mi gosci. Jeszcze mam pakamere na klodke zamykana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Okey, żartowałam... Depsia to sama słodycz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 policzymy!!! Bosz - ja naprawdę pojadę pod te sosny jak się już rozwiośni - nie wytrzymam. No przeciez ona jest niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Sobie przyszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cześć dziewczyny i chłopaki. Mam taki młyn, że tylko tyle dzisiaj mogę - infantylne 'dzień dobry' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 tylko tyle dzisiaj mogę - infantylne 'dzień dobry' Dzień dobry Dżesiko, tfu..., Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzien dobry. Cisnienie dzisiaj jest chyba w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dolej mu, niech ma... świnia!!!!! to moja któraśtam wizyta tu ale po raz pierwszy cos po sobie zostawiam i co...? i pstro - od razu na odlew po ryju... gospodyni od siedmiu boleści pfffffffffffff Wycytuj mnie... Go ahead! Spoko Dandi, schowasz sie u mnie na antresoli, Depesia Cie nie dosiegnie. Jak zechcę to i tak go złapię. Chyba, że z wiosną przyjedzie, tak, jak gada. To może mu odpuszczę, bo gości nie bijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cisnienie dzisiaj jest chyba w piwnicy. Cześć, przepraszam, Witam Panią, ... niech Pani nie narzeka... na jesieni postaramy się je Pani podnieść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts