Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cisnienie dzisiaj jest chyba w piwnicy. :-?

Cześć, :oops:

przepraszam,

Witam Panią,

... niech Pani nie narzeka... na jesieni postaramy się je Pani podnieść ... :D

"Pania magister" chciales powiedziec? :lol: :lol: :lol:

Witam panie doktorze - profesorze. Cisnienie mam juz podniesione - informatyk sie nie odzywa. Pewnie nie wie, jak mi powiedziec, ze moja praca poszla sie... :-?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cisnienie mam juz podniesione - informatyk sie nie odzywa. Pewnie nie wie, jak mi powiedziec, ze moja praca poszla sie... :-?

....informatykiem może być super ... nie odzywa się, bo pewnie nie ma odpowiednich narzędzi aby to odzyskać ....

... jak dobrze zapłacisz dobrej firmie to dane odzyskasz .... na bank

PS. Cały czas się człowiek uczy Pani Magister in spe Doktor .... bez względu na tytuł naukowy :D :D :D

Dotyczy to też starych upierdliwych pryków :D

Upierdliwe pryki maja to do siebie, ze im sie wydaje, ze sa genialne i nieomylne, dlatego wlasnie sa prykami.

...ale to do mnie, prawda ????.... :o :o :o

Zwariowales? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: Uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Nieeeee... To nie do Ciebie, bo po pierwsze nie jestes stary, po drugie nie jestes upierdliwy a po trzecie... wiesz co... :lol: :lol: :lol:

Upierdliwe pryki maja to do siebie, ze im sie wydaje, ze sa genialne i nieomylne, dlatego wlasnie sa prykami.

...ale to do mnie, prawda ????.... :o :o :o

Zwariowales? :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: Uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Nieeeee... To nie do Ciebie, bo po pierwsze nie jestes stary, po drugie nie jestes upierdliwy a po trzecie... wiesz co... :lol: :lol: :lol:

Nie musi być stary, nie musi byc upierdliwy, ale może być pryk, no nie :wink:

Cześc wszystkim :D

Gwoździk mnie znienawidzi :-? :roll:

masz szóstkę .... :D :D :D :D

...broń się na wiosnę ... bo jeszcze zapomnę .... :D

Nie zapomnisz, spokojny Twoj lepek... :wink:

Braza, ale dajesz... Wg slownika jezyka polskiego pryk to pogardliwie: człowiek zniedołężniały, dziad, staruch. Pryk musi byc stary, nie ma wyjscia. :roll:

masz szóstkę .... :D :D :D :D

...broń się na wiosnę ... bo jeszcze zapomnę .... :D

Nie zapomnisz, spokojny Twoj lepek... :wink:

Braza, ale dajesz... Wg slownika jezyka polskiego pryk to pogardliwie: człowiek zniedołężniały, dziad, staruch. Pryk musi byc stary, nie ma wyjscia. :roll:

Iieeetaaaammm ... jakoś dopasujemy :roll: :wink: :D

Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. :-?

a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? :wink:

No wlasnie dlatego. :-? Na przyklad drzwi sosnowe sprzedawane sa bez zawiasow. Nie chce klamek, a w OBI jest tylko jeden rodzaj galek, sa okrrropne. Chcialam jakies opaski maskujace do futryn, ktorych oczywiscie nie ma. No i drzwi wejsciowe chcialam stalowe, ale te najtansze sa jakies strasznie okopane, a oczko lepsze nie wiem czy nie za grube... :-?

Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. :-?

a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? :wink:

No wlasnie dlatego. :-? Na przyklad drzwi sosnowe sprzedawane sa bez zawiasow. Nie chce klamek, a w OBI jest tylko jeden rodzaj galek, sa okrrropne. Chcialam jakies opaski maskujace do futryn, ktorych oczywiscie nie ma. No i drzwi wejsciowe chcialam stalowe, ale te najtansze sa jakies strasznie okopane, a oczko lepsze nie wiem czy nie za grube... :-?

to się idzie do pierwszej z brzegu hurtowni budowlanej i zamawia z katalogu :)