malgos2 26.01.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cisnienie dzisiaj jest chyba w piwnicy. Cześć, przepraszam, Witam Panią, ... niech Pani nie narzeka... na jesieni postaramy się je Pani podnieść ... "Pania magister" chciales powiedziec? Witam panie doktorze - profesorze. Cisnienie mam juz podniesione - informatyk sie nie odzywa. Pewnie nie wie, jak mi powiedziec, ze moja praca poszla sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cisnienie mam juz podniesione - informatyk sie nie odzywa. Pewnie nie wie, jak mi powiedziec, ze moja praca poszla sie... ....informatykiem może być super ... nie odzywa się, bo pewnie nie ma odpowiednich narzędzi aby to odzyskać .... ... jak dobrze zapłacisz dobrej firmie to dane odzyskasz .... na bank PS. Cały czas się człowiek uczy Pani Magister in spe Doktor .... bez względu na tytuł naukowy Dotyczy to też starych upierdliwych pryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Upierdliwe pryki maja to do siebie, ze im sie wydaje, ze sa genialne i nieomylne, dlatego wlasnie sa prykami. Kurcze ten info... wczoraj o 2 po poludniu mowil, ze jakims narzedziem skanuje dysk i ze to potrwa jeszcze 23 h. Moze sie przeciagnelo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 eeeee może cos mu wypadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Albo czegos jeszcze innego probuje i szkoda mu kasy na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Upierdliwe pryki maja to do siebie, ze im sie wydaje, ze sa genialne i nieomylne, dlatego wlasnie sa prykami. ...ale to do mnie, prawda ????.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Upierdliwe pryki maja to do siebie, ze im sie wydaje, ze sa genialne i nieomylne, dlatego wlasnie sa prykami. ...ale to do mnie, prawda ????.... Zwariowales? Uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Nieeeee... To nie do Ciebie, bo po pierwsze nie jestes stary, po drugie nie jestes upierdliwy a po trzecie... wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 masz szóstkę .... ...broń się na wiosnę ... bo jeszcze zapomnę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Upierdliwe pryki maja to do siebie, ze im sie wydaje, ze sa genialne i nieomylne, dlatego wlasnie sa prykami. ...ale to do mnie, prawda ????.... Zwariowales? Uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Nieeeee... To nie do Ciebie, bo po pierwsze nie jestes stary, po drugie nie jestes upierdliwy a po trzecie... wiesz co... Nie musi być stary, nie musi byc upierdliwy, ale może być pryk, no nie Cześc wszystkim Gwoździk mnie znienawidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 masz szóstkę .... ...broń się na wiosnę ... bo jeszcze zapomnę .... Nie zapomnisz, spokojny Twoj lepek... Braza, ale dajesz... Wg slownika jezyka polskiego pryk to pogardliwie: człowiek zniedołężniały, dziad, staruch. Pryk musi byc stary, nie ma wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Gwoździk mnie znienawidzi Nie boj .... jak to Pawlak mówił ... ten z filmu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 przyszlam sie tylko przywitac i spadam spac.... ale jestem na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja też - czytam, jestem na bieżąco, ale czasu mi brak na pisanie Buziaki zostawiam, Małgosiu :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzieki kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 masz szóstkę .... ...broń się na wiosnę ... bo jeszcze zapomnę .... Nie zapomnisz, spokojny Twoj lepek... Braza, ale dajesz... Wg slownika jezyka polskiego pryk to pogardliwie: człowiek zniedołężniały, dziad, staruch. Pryk musi byc stary, nie ma wyjscia. Iieeetaaaammm ... jakoś dopasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 tez jestem... widziałam foty tafli betonu i trzymam dalej kciukasy będę wieczorkiem.... pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Hej, polerowanie bedzie pewnie jutro i w czwartek lub ewentualnie jeszcze w piatek. Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? No wlasnie dlatego. Na przyklad drzwi sosnowe sprzedawane sa bez zawiasow. Nie chce klamek, a w OBI jest tylko jeden rodzaj galek, sa okrrropne. Chcialam jakies opaski maskujace do futryn, ktorych oczywiscie nie ma. No i drzwi wejsciowe chcialam stalowe, ale te najtansze sa jakies strasznie okopane, a oczko lepsze nie wiem czy nie za grube... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? No wlasnie dlatego. Na przyklad drzwi sosnowe sprzedawane sa bez zawiasow. Nie chce klamek, a w OBI jest tylko jeden rodzaj galek, sa okrrropne. Chcialam jakies opaski maskujace do futryn, ktorych oczywiscie nie ma. No i drzwi wejsciowe chcialam stalowe, ale te najtansze sa jakies strasznie okopane, a oczko lepsze nie wiem czy nie za grube... to się idzie do pierwszej z brzegu hurtowni budowlanej i zamawia z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts