braza 27.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Lodowisko normalnie http://img299.imageshack.us/img299/1554/dsc017761958981jg6.jpg Podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? No wlasnie dlatego. Na przyklad drzwi sosnowe sprzedawane sa bez zawiasow. Nie chce klamek, a w OBI jest tylko jeden rodzaj galek, sa okrrropne. Chcialam jakies opaski maskujace do futryn, ktorych oczywiscie nie ma. No i drzwi wejsciowe chcialam stalowe, ale te najtansze sa jakies strasznie okopane, a oczko lepsze nie wiem czy nie za grube... to się idzie do pierwszej z brzegu hurtowni budowlanej i zamawia z katalogu Gdzie mam taka hurtownie? Kasia, litosci... Braza, lodowisko to dopiero bedzie w czwartek lub piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Gdzie mam taka hurtownie? Kasia, litosci... no nie przesadzaj! skoro nawet w gupim Sandomierzu som -to w Krakowie nie ma??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Gdzie mam taka hurtownie? Kasia, litosci... no nie przesadzaj! skoro nawet w gupim Sandomierzu som -to w Krakowie nie ma??!!! Nazwe prosze... Hurtownia czego to jest, drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Gdzie mam taka hurtownie? Kasia, litosci... no nie przesadzaj! skoro nawet w gupim Sandomierzu som -to w Krakowie nie ma??!!! Nazwe prosze... Hurtownia czego to jest, drzwi? nie -no taka ogólna- np paneli, listew, klamek, płytek itp - u nas taka na każdym zakręcie -na wystawie zero -z katalogu -wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jak mi znajdziesz taka, w ktorej sa drzwi stalowe za mniej niz 1000, to Cie ozloce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jak mi znajdziesz taka, w ktorej sa drzwi stalowe za mniej niz 1000, to Cie ozloce. a jakie to mają byc dokładnie? takie ogólne do mieszkania? kolor? okleina? wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jak mi znajdziesz taka, w ktorej sa drzwi stalowe za mniej niz 1000, to Cie ozloce. a jakie to mają byc dokładnie? takie ogólne do mieszkania? kolor? okleina? wymiary? Wejsciowe do mieszkania, stalowe, biale. Szerokosc 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Małgoś, wpadłam, żebyś wiedziała, że czytam, zaglądam i jestem z Tobą sercem i duszą podczas prac betonowych. Są jakies nowe wieści?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Małgoś jestem pod wrażeniem!!! W końcu będzie upragniony beton czekam na końcowy efekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dzieki moje dobre wrozki, Monia - jestes kochana. Wiesci sa takie, ze najpozniej w piatek bedzie wszystko wypolerowane i wtedy przyjdzie mi zdecydowac, czy chce to jeszcze malowac czy zostawie kolor wylewki. Jest juz blizej niz dalej, a dzisiaj dostalam tel., ze nic nie popekalo jak na razie, wiec to jest dobry znak. Justynko - witam w moich komentach. No coz... Mam nadzieje, ze juz niedlugo bede mogla powiedziec, ze oplacalo sie nie poddawac bez walki. Teraz mam satysfakcje, ze ja wiedzialam od ponad roku o tym produkcie i to nie ja bylam nienormalna, tylko fachoffcow brakowalo. Na szczescie to juz jest przeszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja jutro spotkam się z Małgoś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja sie nie spotkam z Malgos. Tez sie ciesze bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Myślę, że jesteś jedną z niewielu osób, które chcą mieć beton w mieszkaniu i nie dziwię się akurat, że ciężko jest ze znalezieniem dobrych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Uuuuu... Tu sie mylisz kochana... Zobaczysz, jaki tu sie ruch zrobi, jak juz bedzie gotowa podloga. Wiele osob chcialoby miec beton, tylko boja sie przechodzic przez to samo co ja i odpuszczaja, albo w ogole mysla, ze to jest niemozliwe. To jest takie bledne kolo. Nie chca bo nie ma, a nie ma, bo nie chca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja jutro spotkam się z Małgoś :) Ale Wam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A ja jutro spotkam się z Małgoś :) Ale Wam dobrze Nooooooo... Moze chcesz dolaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jestem lodowisko jak powiedziała Braza bardzo fajne... ciekawi mnie czy ten beton jest jakiś samopoziomujący czy oni go tak równiuteńko zagłaskali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Troche samopoziomujacy jest, ale nie za bardzo. Takie zdolne chlopaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Troche samopoziomujacy jest, ale nie za bardzo. Takie zdolne chlopaki... łooooooo to super.... bo wygląda idealnie... i cieszy że nie popękał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts