Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za to... bylam w OBI poogladac jeszcze raz drzwi i ten temat mnie przerasta po prostu. :-?

a dlaczego? przecież chyba chciałaś najprostsze-z prostych? :wink:

No wlasnie dlatego. :-? Na przyklad drzwi sosnowe sprzedawane sa bez zawiasow. Nie chce klamek, a w OBI jest tylko jeden rodzaj galek, sa okrrropne. Chcialam jakies opaski maskujace do futryn, ktorych oczywiscie nie ma. No i drzwi wejsciowe chcialam stalowe, ale te najtansze sa jakies strasznie okopane, a oczko lepsze nie wiem czy nie za grube... :-?

to się idzie do pierwszej z brzegu hurtowni budowlanej i zamawia z katalogu :)

Gdzie mam taka hurtownie? :-? Kasia, litosci... :-?

Braza, lodowisko to dopiero bedzie w czwartek lub piatek... :)

Gdzie mam taka hurtownie? :-? Kasia, litosci... :-?

no nie przesadzaj! skoro nawet w gupim Sandomierzu som -to w Krakowie nie ma??!!! :o

Nazwe prosze... Hurtownia czego to jest, drzwi? :o :o :o

nie -no taka ogólna- np paneli, listew, klamek, płytek itp - u nas taka na każdym zakręcie -na wystawie zero -z katalogu -wszystko :)

Dzieki moje dobre wrozki, Monia - jestes kochana. Wiesci sa takie, ze najpozniej w piatek bedzie wszystko wypolerowane i wtedy przyjdzie mi zdecydowac, czy chce to jeszcze malowac czy zostawie kolor wylewki. Jest juz blizej niz dalej, a dzisiaj dostalam tel., ze nic nie popekalo jak na razie, wiec to jest dobry znak. :D

Justynko - witam w moich komentach. No coz... Mam nadzieje, ze juz niedlugo bede mogla powiedziec, ze oplacalo sie nie poddawac bez walki. 8) Teraz mam satysfakcje, ze ja wiedzialam od ponad roku o tym produkcie i to nie ja bylam nienormalna, tylko fachoffcow brakowalo. Na szczescie to juz jest przeszlosc.

Uuuuu... Tu sie mylisz kochana... Zobaczysz, jaki tu sie ruch zrobi, jak juz bedzie gotowa podloga. Wiele osob chcialoby miec beton, tylko boja sie przechodzic przez to samo co ja i odpuszczaja, albo w ogole mysla, ze to jest niemozliwe. To jest takie bledne kolo. Nie chca bo nie ma, a nie ma, bo nie chca... :-?