Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam w ten sloneczny poranek. :x

Ide sie spotkac z Neferka. :D :D :D Wroce jak sie nagadamy, czyli nigdy. :p

...wróć szybko.... bo podobno coś mam powtórzyć ... :D

Posadzki Ci już wyschły? Czy dalej się lśnią jak ....

...... nie kończę bo wyjdzie jak zwykle 8) :D

Podłoga jest ZAJEBISTA.

Ma fakturę taką aksamitną - nie wiem jak to Wam opisać.

To taki beton , ktory jest zrobony nie z dodatkiem kruszywa czy piasku ale miałkiego pyłu.

Dzięki temu jest taki właśnie jakby aksamitny i ma śliczny kolor - szary, ale taki trochę z mlekiem.

Mnie sie baaaaardzo podoba.

Bardziej co prawda spodobała mi się Małgoś- jako kobieta konkretna i z jajem :):)

Serdecznie dziekuję Małgoś za czekoladę w fajnej knajpie i spędzony czas i za możkiwość spotkania Cię :) Buziaczki :)

Hej. Fajnie, ze juz jestes, bo juz sie balam, ze gdzies utknelas na tej tfu! Zakosrance. :lol: :lol: :lol:

Mam nadzieje, ze tego tortu nie zalujesz, przechodzilam kolo Wentzla w Gal. Krakowskiej (nota bene zero butow, cos sie porobilo z tymi sklepami), ale gdzie jest na Rynku to naprawde nie wiem...

Male pytanko co do tej stolarni. Oni sa z Radomysla, dobrze znalazlam? Dzwonic, pisac? :roll:

oooooo znów się wetnę....

jeśli to o tych od ADAMA - to tak... a najlepiej pojechać i pomacać... może i Kachnę nawiedzić :) ja bym mogła Kachnę nawiedzić... u niej teraz same zmiany :)

... i mysle, że warto lekko napomknąc może o naszym forum... bo byłabyś już kolejna... więc może co taniej by było :roll:

Kasia, ja chce prosta rzecz i to oni raczej powinni przyjechac, co by te otwory wymierzyc... No bo chyba nie beda tego robic na oko, co?

ooooooo nie nie... nie to miałam na mysli.... myslałam, że jak pomacasz ich katalog i gotowe drzwi na wystawce to Ci coś innego wpadnie jeszcze w oko....

ja tam jestem taka, że MUSZEM pomacać :)

a pan na pewno przjedzie i zrobi pomiar... zobaczysz jaki on fajny.. taki nieśmiały :lol:

Małgosia, ja to jeszcze mam pytanie odnośnie tego betonu, bo to dla mnie ciekawa sprawa na podłogę. :)

Jak to wszystko zaschnie, to ten beton będzie potraktowany jakimś kolorem :roll: Czy jakąś farbą, czy żywicą. :roll: Bo ja kompletnie nie w temacie :oops:

Kiedyś widziałam zdjęcia z remontu starej, chyba 300 letniej chłupy i dziewczyna zrobiła podobną podłogę, tylko z tego co pamiętam, to jakaś żywica była w kolorze brudno-szarym:-?

Witaj zyrafo, fajnie, ze wpadlas. :D

Najpierw beton zostanie wypolerowany, potem zaimpregnowany i mozna go tak zostawic. Mozna tez pomalowac go zywica na dowolny kolor. Mozna od poczatku zrobic podloge tylko z zywicy, ale ja akurat nie chcialam, dla mnie beton jest jednak szlachetniejszym materialem.