malgos2 27.01.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Troche samopoziomujacy jest, ale nie za bardzo. Takie zdolne chlopaki... łooooooo to super.... bo wygląda idealnie... i cieszy że nie popękał Mysle, ze bedzie OK. I przynajmniej wreszcie mam przyjemnosc z kims rozsadnym wspolpracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ładny beton, ładnie błyszczy lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jeszcze nie blyszczy klamczucho. Fajnie, ze wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam w ten sloneczny poranek. Ide sie spotkac z Neferka. Wroce jak sie nagadamy, czyli nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 no cześć.... w Warszawce też świeci ha ha ha.... życze miłego macanko-spotkanka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dzieki, na pewno bedzie mile, chociaz to, co mam za oknem jest nieludzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witam w ten sloneczny poranek. Ide sie spotkac z Neferka. Wroce jak sie nagadamy, czyli nigdy. ...wróć szybko.... bo podobno coś mam powtórzyć ... Posadzki Ci już wyschły? Czy dalej się lśnią jak .... ...... nie kończę bo wyjdzie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wyschly, wygladaja jak aksamit, Neferka swiadkiem. Lsnic beda niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 fotki, fotki...ja wzrokowiec jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 foty foty, bo jakies stare w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No foty to beda jak jutro cos sie zacznie dziac. Dzisiaj to tylko balagan i wyschniete wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Podłoga jest ZAJEBISTA. Ma fakturę taką aksamitną - nie wiem jak to Wam opisać. To taki beton , ktory jest zrobony nie z dodatkiem kruszywa czy piasku ale miałkiego pyłu. Dzięki temu jest taki właśnie jakby aksamitny i ma śliczny kolor - szary, ale taki trochę z mlekiem. Mnie sie baaaaardzo podoba. Bardziej co prawda spodobała mi się Małgoś- jako kobieta konkretna i z jajem :) Serdecznie dziekuję Małgoś za czekoladę w fajnej knajpie i spędzony czas i za możkiwość spotkania Cię Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Hej. Fajnie, ze juz jestes, bo juz sie balam, ze gdzies utknelas na tej tfu! Zakosrance. Mam nadzieje, ze tego tortu nie zalujesz, przechodzilam kolo Wentzla w Gal. Krakowskiej (nota bene zero butow, cos sie porobilo z tymi sklepami), ale gdzie jest na Rynku to naprawde nie wiem... Male pytanko co do tej stolarni. Oni sa z Radomysla, dobrze znalazlam? Dzwonic, pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 oooooo znów się wetnę.... jeśli to o tych od ADAMA - to tak... a najlepiej pojechać i pomacać... może i Kachnę nawiedzić ja bym mogła Kachnę nawiedzić... u niej teraz same zmiany ... i mysle, że warto lekko napomknąc może o naszym forum... bo byłabyś już kolejna... więc może co taniej by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kasia, ja chce prosta rzecz i to oni raczej powinni przyjechac, co by te otwory wymierzyc... No bo chyba nie beda tego robic na oko, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kasia, ja chce prosta rzecz i to oni raczej powinni przyjechac, co by te otwory wymierzyc... No bo chyba nie beda tego robic na oko, co? ooooooo nie nie... nie to miałam na mysli.... myslałam, że jak pomacasz ich katalog i gotowe drzwi na wystawce to Ci coś innego wpadnie jeszcze w oko.... ja tam jestem taka, że MUSZEM pomacać a pan na pewno przjedzie i zrobi pomiar... zobaczysz jaki on fajny.. taki nieśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 OK, to co, dzwonic do niego, czy maila wyslac? Bo ja tez niesmiala jestem... Nie ukrywam, ze chodzi mi o cene atrakcyjnom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Małgosia, ja to jeszcze mam pytanie odnośnie tego betonu, bo to dla mnie ciekawa sprawa na podłogę. Jak to wszystko zaschnie, to ten beton będzie potraktowany jakimś kolorem Czy jakąś farbą, czy żywicą. Bo ja kompletnie nie w temacie Kiedyś widziałam zdjęcia z remontu starej, chyba 300 letniej chłupy i dziewczyna zrobiła podobną podłogę, tylko z tego co pamiętam, to jakaś żywica była w kolorze brudno-szarym:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Witaj zyrafo, fajnie, ze wpadlas. Najpierw beton zostanie wypolerowany, potem zaimpregnowany i mozna go tak zostawic. Mozna tez pomalowac go zywica na dowolny kolor. Mozna od poczatku zrobic podloge tylko z zywicy, ale ja akurat nie chcialam, dla mnie beton jest jednak szlachetniejszym materialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czyli rozumiem, że Ty tylko wypolerujesz i zaimpregnujesz? Ciekawe i bardzo rzadko spotykane rozwiązanie na podłogę Będę więc podglądać efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts