malgos2 28.01.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czyli rozumiem, że Ty tylko wypolerujesz i zaimpregnujesz? Ciekawe i bardzo rzadko spotykane rozwiązanie na podłogę Będę więc podglądać efekty. No w PL rzadko, bo malo kto to robi, ale akurat we Wroclawiu masz wykonawce wspolpracujacego z firma Ardex. Waham sie co do tego malowania po wierzchu - z jednej strony moge osiagnac jasniejszy kolor, z drugiej strace szlachetnosc materialu. A to juz jest nieodwracalne. Zadecyduje jak juz bedzie zrobione, a pomalowac w zasadzie mozna zawsze. Zapraszam do podgladania efektow, nie tylko betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ja mam drewnianą podłogę, ale lubie popatrzeć sobie na inne, często bardzo ciekawe pomysły. Dziekuję, będę wpadać, a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie namawiam bron Boze na beton, ale na wpadanie jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czyli rozumiem, że Ty tylko wypolerujesz i zaimpregnujesz? Ciekawe i bardzo rzadko spotykane rozwiązanie na podłogę Będę więc podglądać efekty. No w PL rzadko, bo malo kto to robi, ale akurat we Wroclawiu masz wykonawce wspolpracujacego z firma Ardex. Waham sie co do tego malowania po wierzchu - z jednej strony moge osiagnac jasniejszy kolor, z drugiej strace szlachetnosc materialu. A to juz jest nieodwracalne. Zadecyduje jak juz bedzie zrobione, a pomalowac w zasadzie mozna zawsze. Zapraszam do podgladania efektow, nie tylko betonowych. malgoś, niech Cię ręka boska broni pomalować!!! normalnie pojadę do tego Krakowa(tfu, tfu) i stłukę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Czyli rozumiem, że Ty tylko wypolerujesz i zaimpregnujesz? Ciekawe i bardzo rzadko spotykane rozwiązanie na podłogę Będę więc podglądać efekty. No w PL rzadko, bo malo kto to robi, ale akurat we Wroclawiu masz wykonawce wspolpracujacego z firma Ardex. Waham sie co do tego malowania po wierzchu - z jednej strony moge osiagnac jasniejszy kolor, z drugiej strace szlachetnosc materialu. A to juz jest nieodwracalne. Zadecyduje jak juz bedzie zrobione, a pomalowac w zasadzie mozna zawsze. Zapraszam do podgladania efektow, nie tylko betonowych. malgoś, niech Cię ręka boska broni pomalować!!! normalnie pojadę do tego Krakowa(tfu, tfu) i stłukę! A skad wiesz, jak pomalowany zywica beton wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie namawiam bron Boze na beton, ale na wpadanie jak najbardziej. Wiem Gosiu Mój mąż by mnie prędzej ...zabetonował, niż pozwoliłby mi na betonową podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 żywicą, tak, ale nie na kolorzywicą to chyba najczęściej się robi, a ja myslałam, ze ty chcesz na kolor bo piszesz, ze nie do zmiany...więc se zrozumiałam, ze chcesz zamalować.kurna pisz jaśniej bo mi ciśnienie skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nie namawiam bron Boze na beton, ale na wpadanie jak najbardziej. Wiem Gosiu Mój mąż by mnie prędzej ...zabetonował, niż pozwoliłby mi na betonową podłogę A moj wrecz przeciwnie... Mam tylko nadzieje, ze pod jego nieobecnosc dobrze zadecyduje z tym wykonczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 żywicą, tak, ale nie na kolor zywicą to chyba najczęściej się robi, a ja myslałam, ze ty chcesz na kolor bo piszesz, ze nie do zmiany...więc se zrozumiałam, ze chcesz zamalować. kurna pisz jaśniej bo mi ciśnienie skacze Nie no... dobrze rozumiesz, tylko nie calkiem. I zywica i na kolor... Nie ma sensu tego pokrywac przezroczysta zywica - od tego jest impregnat akrylowy jak do kamienia. A jaki efekt daje ta kolorowa zywica tego jeszcze nie wiem, bo nie widzialam probek. Jak sie okaze, ze podloga jest bardzo ciemna i ze mi to przeszkadza, to wtedy mozna pomiziac jasnoszara zywica, czujesz bluesa? No ale wiem, wiem... Mam tego nie robic, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 taka głęboka szarość betonu jest jak dla mnie najpiękniejsza...stłuc nie stłukę(nie chciało by mi się jechać do Krakowa ), ale szkoda by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A gdzie zdjęcia schnącego betonu??? Czy się tak cały czas błyszczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja bym Cie chetnie poznala na zywca. I moze Editta by sie pojawila... To moze jednak zaryzykuje. A powaznie, tez sie przekonuje coraz bardziej do tej mysli, zeby zostalo bez malowania, a jak mowie - pomalowac zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A gdzie zdjęcia schnącego betonu??? Czy się tak cały czas błyszczy??? Braza - patrz relacja Neferki. Wszystko jest wyschniete i wyglada jakby bylo z aksamitu. Ale to jest przed szlifowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja bym Cie chetnie poznala na zywca. to przyjedź do mojego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja bym Cie chetnie poznala na zywca. to przyjedź do mojego lasu Na pewno kiedys zrobie objazd wokol stolycy. Obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Małgosia, chyba znalazłam Cię na NK. Chyba, bo na 99,9% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A gdzie zdjęcia schnącego betonu??? Czy się tak cały czas błyszczy??? Braza - patrz relacja Neferki. Wszystko jest wyschniete i wyglada jakby bylo z aksamitu. Ale to jest przed szlifowaniem. No to po szlifowaniu będzie się jeszcze bardziej błyszczeć Rany, fajnie to wygląda!!!! Dobra, od 20 min. idę spać ... trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A gdzie zdjęcia schnącego betonu??? Czy się tak cały czas błyszczy??? Braza - patrz relacja Neferki. Wszystko jest wyschniete i wyglada jakby bylo z aksamitu. Ale to jest przed szlifowaniem. No to po szlifowaniu będzie się jeszcze bardziej błyszczeć Rany, fajnie to wygląda!!!! Dobra, od 20 min. idę spać ... trzymajcie się Ale nie bardziej niz mokre. Wytrzymajcie jeszcze chwile. Jutro pewnie juz beda jakies wstepne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Dobranoc. Słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Tobie tez. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts