Magda 34 29.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Co do zdrówka, to uważaj na siebie, bo teraz grypsko panuje A co dziennika, to niestety nie mam, bo nic nie buduję. Ale przymierzam się do gruntownego remontu kuchni, więc może jak mi któraś dobra dusza pozwoli to powklejam linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Spokojnie, zajmiemy sie Toba... Chyba na grype nic sie nie poradzi, ale z tego, co pamietam przy grypie nie boli gardlo. Moze to normalne przeziebienie. Nie mam chyba nawet temperatury, tak mnie tylko muli. A musze sie zebrac w sobie, bo mozliwe, ze dzisiaj juz finito prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Spokojnie, zajmiemy sie Toba... Dzięki, mam taką cichą nadzieję Teraz uciekam robić obiad. Będę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hej betoniarko potem wpadnę teraz muszę młodego powietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja tez wroce z wiesciami wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hm.... darowałaś jej to betoniarko ? nie noo.... Malgos nam choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nitu, a Ty ignorujesz moje pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 jaaaaaaaaaaaaaaaaa???? a skąd!!! a jakie pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 OK, to co, dzwonic do niego, czy maila wyslac? Bo ja tez niesmiala jestem... Nie ukrywam, ze chodzi mi o cene atrakcyjnom. ooooooo mam znalazłam.... ja myslę, że możesz napisać, że wiesz, że był w warszawie u dwóch psiapsółek z forum ( bo on wie, że my z forum) i że chciałabyś go zaprosić do siebie....do Krakowa... pan za przyjazd nie bierze kasy... potem robi wycene według modelu drzwi i rodzaju drewna na jaki się zdecydujesz.... i ....... albo się dogadujecie, albo nie ... ot wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Myslisz, ze to jest dobry pomysl, zeby do pana stolarza wyslac maila, a potem zadzwonic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 OK, to co, dzwonic do niego, czy maila wyslac? Bo ja tez niesmiala jestem... Nie ukrywam, ze chodzi mi o cene atrakcyjnom. ooooooo mam znalazłam.... ja myslę, że możesz napisać, że wiesz, że był w warszawie u dwóch psiapsółek z forum ( bo on wie, że my z forum) i że chciałabyś go zaprosić do siebie....do Krakowa... pan za przyjazd nie bierze kasy... potem robi wycene według modelu drzwi i rodzaju drewna na jaki się zdecydujesz.... i ....... albo się dogadujecie, albo nie ... ot wsio OK. Dzieki. Ja juz jestem zdecydowana na model drzwi, moze bedzie latwiej w ten sposob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja tak zrobiłam.... zwłaszcza, że pan kojarzy swoje maile... co dobrze o nim świadczy mojego maila z listopada pamiętał pod koniec grudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a jakie te drzwi Ci pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Takie... Tylko niepomalowane, z sosny + opaska maskujaca. http://img89.imageshack.us/img89/9230/da6p4365805wf1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.01.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam się szybciutko bo mam gości i nie wypada mi siedzieć w internecie. Cieszę się że udało Ci się zrobić w końcu ten beton. Prezentuje się na razie bardzo dobrze. Bardzo jestem ciekawa końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hm.... darowałaś jej to betoniarko ? nie noo.... Malgos nam choruje siostry japonki się nie obrażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Hej. Widzialam juz prawie zrobiony beton i kolorek piekny tylko zdjecia sa nie za bardzo, bo bez lampy, a z lampa kolor wychodzil przeklamany. Chyba jutro zrobie, juz po impregnacji i w dziennym swietle. Poza tym przezylam szok, bo panowie korytarz myli mopem. Z tego wszystkiego wszyscy sie zlecieli - i prezes wspolnoty i hydraulik do poprawki licznikow. Normalnie sensacja w calym bloku - takiej porzadnej ekipy jeszcze nie widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A te drzwi to musi być sosna ... bo te białe bardzo ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 na ból gardła i początek anginy to babcia dawała nam lody ja przyniosłam deser z maślanki może ból wygoni smacznego Małgoś http://www.kwestiasmaku.com/blog/files/page99_blog_entry412-deser_z_maslanki.jpg a i czytam od dawna o Twoich zmaganiach i mam nadzieję, że już niedługo będzie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Braza, ja je chce miec biale od strony korytarza, a po wewnetrznej kazde inne (w lazience lustro, w odjechanym WC tkanina, w sypialni namalowany dab a w moim pokoju bambus). Z tym, ze nie musi mi tego malowac stolarz. Ostatecznie mam malorza w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts