Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co do zdrówka, to uważaj na siebie, bo teraz grypsko panuje :(

A co dziennika, to niestety nie mam, bo nic nie buduję. :(

Ale przymierzam się do gruntownego remontu kuchni, więc może jak mi któraś dobra dusza pozwoli to powklejam linki :oops: :oops:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spokojnie, zajmiemy sie Toba... :lol: :lol: :lol:

Chyba na grype nic sie nie poradzi, ale z tego, co pamietam przy grypie nie boli gardlo. Moze to normalne przeziebienie. Nie mam chyba nawet temperatury, tak mnie tylko muli. A musze sie zebrac w sobie, bo mozliwe, ze dzisiaj juz finito prac. 8)

OK, to co, dzwonic do niego, czy maila wyslac? Bo ja tez niesmiala jestem... :lol: :lol: :lol: Nie ukrywam, ze chodzi mi o cene atrakcyjnom.

ooooooo mam znalazłam....

ja myslę, że możesz napisać, że wiesz, że był w warszawie u dwóch psiapsółek z forum ( bo on wie, że my z forum) i że chciałabyś go zaprosić do siebie....do Krakowa...

pan za przyjazd nie bierze kasy... potem robi wycene według modelu drzwi i rodzaju drewna na jaki się zdecydujesz.... i ....... albo się dogadujecie, albo nie ... ot wsio :)

OK, to co, dzwonic do niego, czy maila wyslac? Bo ja tez niesmiala jestem... :lol: :lol: :lol: Nie ukrywam, ze chodzi mi o cene atrakcyjnom.

ooooooo mam znalazłam....

ja myslę, że możesz napisać, że wiesz, że był w warszawie u dwóch psiapsółek z forum ( bo on wie, że my z forum) i że chciałabyś go zaprosić do siebie....do Krakowa...

pan za przyjazd nie bierze kasy... potem robi wycene według modelu drzwi i rodzaju drewna na jaki się zdecydujesz.... i ....... albo się dogadujecie, albo nie ... ot wsio :)

OK. Dzieki. 8) Ja juz jestem zdecydowana na model drzwi, moze bedzie latwiej w ten sposob...

Hej. Widzialam juz prawie zrobiony beton i kolorek piekny tylko zdjecia sa nie za bardzo, bo bez lampy, a z lampa kolor wychodzil przeklamany. Chyba jutro zrobie, juz po impregnacji i w dziennym swietle.

Poza tym przezylam szok, bo panowie korytarz myli mopem. :o :o :o Z tego wszystkiego wszyscy sie zlecieli - i prezes wspolnoty i hydraulik do poprawki licznikow. Normalnie sensacja w calym bloku - takiej porzadnej ekipy jeszcze nie widzieli. :wink:

na ból gardła i początek anginy to babcia dawała nam lody :roll:

ja przyniosłam deser z maślanki :lol:

może ból wygoni :lol:

smacznego Małgoś :D

http://www.kwestiasmaku.com/blog/files/page99_blog_entry412-deser_z_maslanki.jpg

a i czytam od dawna o Twoich zmaganiach

i mam nadzieję, że już niedługo będzie koniec :D