Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej. No dobra, dobra, beton bedzie pewnie dzisiaj, zaraz tam jade. Zdjecia mi nie wyszly za bardzo to raz, walczylam z gigabajtami i grypa to dwa, a podoba mi sie, podoba Edytko to trzy. Kolor jest jasniejszy niz ten na probce i o ile nie sciemnieje jakos strasznie po impregnacie, to bedzie super. 8) Sorry, ze cos malo entuzjazmu wykazuje, ale ten komp i ta grypa mnie wykonczyly. Ale podoba mi sie (na razie :wink: ).

Dzieki Dobra Wrozko. Juz dzisiaj jest lepiej chyba. Wczoraj (dzisiaj) do 5:30 rano walczylam z odzyskanymi plikami, a i tak sie wszystko nie odzyskalo... Poza tym musze wywalic co sie nie nadaje do uzytku, bo mi zajmuje miejsce na nowym kompie. Jak ja uwielbiam te urzadzenia. :-?

Duchu, miales przyjechac do Krakau wczoraj. Byles czy bedziesz? :roll:

OKejos Duchu, ja w poniedzialek tez kolo 4 bede free i nawet na piwo moge wtedy isc.

Z nowosci. Przychodze do mieszkania a tam... ZAPIANKOWANE drzwi. K*&^%a jego mac i spolka. Zapukalam do sasiadki obok, ktorej maz z tych nerwowych, wiec jego podejrzewalam. Okazalo sie, ze zlot byl sasiadow, ze dzieci mdleja na IV pietrze od impregnatu. NO ZESZ K&^^%$A jak zapiankowali drzwi to na IV pietrze przestaly mdlec???? :evil: :evil: :evil: :evil: Telefonu gnoje do mnie wykonac nie mogli. I wiecie co? Okazuje sie, ze ci z boku to chyba wcale nie beda tacy najgorsi, sasiadka jest bardzo mila. Moze jej maz troche mniej, ale nie wiem, bo nie rozmawialam z nim nigdy. Cisnienie mi tak skoczylo, ze malo nie zemdlalam w taksowce. :evil: :evil: :evil:

A ad rem - podloga sciemniala pod wplywem impregnatu, ale za to plamki sie zlaly i "skleily". Jak moj malzon bedzie marudzil, to sie kiedys to na inny kolor pomaluje. Dla mnie jest chyba OK, ale nie przygladalam sie az tak bardzo, bo mnie tak kretyni wk^%$#ili.