malgos2 29.01.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam Cie Gosiu w komentach. Te lody to niezly pomysl, tylko chyba nie mam... Za wirtualne dziekuje. Czy mi sie wydaje, czy Cie widzialam na N-K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a nocnego sklepu w pobliżu niet na NK? chmmmm i sie nie ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No wlasnie niet... Ale mam zimna becherovke w zamrazalniku. Sie ujawnilam wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Aaaaaa, no to ekstra, a tego molorza to Ci z lekka zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ale z napojami to ostrożnie lecem na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Braza, moge Ci malorza pozyczyc czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Braza, moge Ci malorza pozyczyc czasami... Uważaj, bo jeszcze Go wykorzystam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2009 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Przyniesiono mi czesc plikow ze starego laptoka i musze sie nimi bawic teraz... Nie zachowaly sie normalne nazwy, tylko numerki... Plikow sa dziesiatki tysiecy, wiec wybaczcie, ze sie nie odzywam za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 czesc Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witam ale nadrabiac niebedem..beton sie robi ktos chorował i ktos ma lapka new..tyle słapałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzień Dobry oooo Duszek wróćił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 wpadłam zobaczyć szalejące emocje coś cichawo malgos wal całą prawdę, podoba się czy nie? a jak inne uwagi to możne być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Małgoś, gdzie ten beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Hej. No dobra, dobra, beton bedzie pewnie dzisiaj, zaraz tam jade. Zdjecia mi nie wyszly za bardzo to raz, walczylam z gigabajtami i grypa to dwa, a podoba mi sie, podoba Edytko to trzy. Kolor jest jasniejszy niz ten na probce i o ile nie sciemnieje jakos strasznie po impregnacie, to bedzie super. Sorry, ze cos malo entuzjazmu wykazuje, ale ten komp i ta grypa mnie wykonczyly. Ale podoba mi sie (na razie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Małgosiu - zdrówka duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Dzieki Dobra Wrozko. Juz dzisiaj jest lepiej chyba. Wczoraj (dzisiaj) do 5:30 rano walczylam z odzyskanymi plikami, a i tak sie wszystko nie odzyskalo... Poza tym musze wywalic co sie nie nadaje do uzytku, bo mi zajmuje miejsce na nowym kompie. Jak ja uwielbiam te urzadzenia. Duchu, miales przyjechac do Krakau wczoraj. Byles czy bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 malgos w poniedziałek okolo poludnia bede ale free okolo 15-16 bede na jakis czas ..jak na razie mam normalnie obstrukcje,,z metrazem do wykonania..i terminami..szlag mnie trafia..bo pieniazki za ty nie ida za bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Malgos -zdrowiej i wrzucaj foty!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 OKejos Duchu, ja w poniedzialek tez kolo 4 bede free i nawet na piwo moge wtedy isc. Z nowosci. Przychodze do mieszkania a tam... ZAPIANKOWANE drzwi. K*&^%a jego mac i spolka. Zapukalam do sasiadki obok, ktorej maz z tych nerwowych, wiec jego podejrzewalam. Okazalo sie, ze zlot byl sasiadow, ze dzieci mdleja na IV pietrze od impregnatu. NO ZESZ K&^^%$A jak zapiankowali drzwi to na IV pietrze przestaly mdlec???? Telefonu gnoje do mnie wykonac nie mogli. I wiecie co? Okazuje sie, ze ci z boku to chyba wcale nie beda tacy najgorsi, sasiadka jest bardzo mila. Moze jej maz troche mniej, ale nie wiem, bo nie rozmawialam z nim nigdy. Cisnienie mi tak skoczylo, ze malo nie zemdlalam w taksowce. A ad rem - podloga sciemniala pod wplywem impregnatu, ale za to plamki sie zlaly i "skleily". Jak moj malzon bedzie marudzil, to sie kiedys to na inny kolor pomaluje. Dla mnie jest chyba OK, ale nie przygladalam sie az tak bardzo, bo mnie tak kretyni wk^%$#ili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No nie powiem -miło Ci się "współżycie" z sąsiadami zaczyna Dobrze, ze "tylko" zapiankowali (chociaż to kur..stwo moim zdaniem) a nie zrobili jakiejś większej afery -typu Policja itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts