Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Policje to ja powinnam wezwac, ze do wlasnego mieszkania nie moge sie dostac. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A ten sk&^^$yn zarzadca wspolnoty byl przy tym, a jak do niego zadzwonilam to glupa palil. Wymiekl, jak zadzwonilam jeszcze raz i powiedzialam, ze wysle wspolnocie fakture na 10 tysiecy za zniszczenie posadzki. Idioci. :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hłe hłe ..anja..niezle..ale epoksyd naprawde wali na maksa jesli rzeczywiscie to był epoksyd ..ale wspołlokatorzy to debile jakies..tasma ..aluminiowa izolujaca 12 zeta kosztuje w casto..jak juz im kużwa tak przeszkadzało..albo wykonawca powinien to zrobic jak to w bloku było..

. Okazalo sie, ze zlot byl sasiadow, ze dzieci mdleja na IV pietrze od impregnatu. NO ZESZ K&^^%$A jak zapiankowali drzwi to na IV pietrze przestaly mdlec???? :evil: :evil: :evil: :evil:

sorrrrrrryyy......

tak tylko zapytam....

a musieli te drzwi piankować.... a okno otworzyć w mieszkaniu na IV pietrze nie łatwiej by było ? :roll: wszak to nie mógł byc smród nie wiem jaki?

łoj.... kiepski tam pomyslunek widze mają.... nawet rzekłabym że ciut podobny do tego z mojego podwórka :)

a zapytam, na którym to piętrze Ty urzędujesz... że na czwartym mdleli :roll:

pytam nie bez kozery, bo u mnie w bloku przyszła sąsiadka z dołu idowadniać mi, że moje dzieci tupiąc psują sufit sąsiadce z góry :o a to psiapsiółki były :x