Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej.

Depesia - Ty to masz pomysly. :D O tym nie pomyslalam, ale myslalam o zainstalowaniu jakiegos hasliwego alarmu. Jak tylko zaczna majstrowac przy drzwiach to beda mieli noc z glowy... :roll: Atrape kamery sobie zakupie, swietny pomysl. Jade tam zrobic zdjecia i zobaczymy, co zalatwie...

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosia, mówiłam o tym, co Ci się przydarzyło meżowi. On powiedział, że zniszczenie mienia powyżej 250 zł jest już przestępstem.

Mówił też, żeby się to nie obróciło przeciwko Tobie. Z poszkodowanej - przestęczyni :p Bo jak Ci udowodnią, że przez te akryle ktoś doznał uszczerbku na zdrowiu, to jeszcze Ty będziesz winna. Ale to tylko hipoteza :wink:

On już się spotykał z takimi przypadkami, dlatego o tym wspomniał.

Magda, ale wiesz, po pierwsze ja tego nie uzywam i ja sie znac na chemii nie musze, po drugie uszczerbek na zdrowiu to jeszcze trzeba by udowodnic. Jak mozna udowodnic, ze cos smierdzi, jak tego juz nie ma? Czy mozna udowodnic poziom smrodu? :lol: :lol: :lol: Poza tym czy opiankowanie drzwi wplynelo na poziom smrodu u baby na IV pietrze? Skoro system wentylacji jest taki, ze jak dwa pietra nizej sie powiedzmy maluje, to u Ciebie smierdzi, to chyba cos jest nie tak z tym systemem wentylacji... :-? Moze cos jest pozatykane, ja sie na tym nie znam... Poza tym, ze w poniedzialek lub wtorek jeszcze raz to musza zaimpregnowac i pomaluja mieszkanie nie przewiduje wiecej jakichs powaznych smrodow, ale tym ludziom przeszkadza raz pyl, raz smrod, raz smieci wynoszone (bo ja place caly rok za wywoz smieci, a jak raz na 2 lata ktos wrzuci maly worek scinkow plyt gipsowych to jest afera na caly blok), raz im sufit peka od robot na moim suficie itd. itd. Jeszcze takiej ekipy, ktora by im dogodzila nie bylo. Nastepnym razem moze w ogole wywaza drzwi i beda mieli ochote cos sobie u mnie pozmieniac, bo im bedzie przeszkadzalo...

Dobra Gosiu, koniec tematu. Idziesz i zgłaszasz. Wg mpnie prawo jest po twojej stronie. Bez dwóch zdań. :p :p Z chołotą nie ma się co patyczkować. Ja w każdym razie trzymam kciukasy :p

To był tylko komentarz faceta, który spotkał się już z niejedną taką sytuacją :p 8) Ja się tego wszystkiego nasłucham od niego i dlatego taka sceptyczna jestem :wink: :wink:

Aaaa, ale jak się Go zapytałam, czy by poszedł na policję, jakby to były jego drzwi, to mi powiedział, że tak (a on z tych bojowych).

A co mu tu będą ku@#$%$%a mać drzwi niszczyli. !!!! :lol: :lol:

Dobra Gosiu, koniec tematu. Idziesz i zgłaszasz. Wg mpnie prawo jest po twojej stronie. Bez dwóch zdań. :p :p Z chołotą nie ma się co patyczkować. Ja w każdym razie trzymam kciukasy :p

To był tylko komentarz faceta, który spotkał się już z niejedną taką sytuacją :p 8) Ja się tego wszystkiego nasłucham od niego i dlatego taka sceptyczna jestem :wink: :wink:

Aaaa, ale jak się Go zapytałam, czy by poszedł na policję, jakby to były jego drzwi, to mi powiedział, że tak (a on z tych bojowych).

A co mu tu będą ku@#$%$%a mać drzwi niszczyli. !!!! :lol: :lol:

o i to jest dobre nastawienie :evil:

Małgoś :p walcz kochana :p

aaa, dzień doberek :D

Zgraj te zdjęcia na płytkę. A najlepiej na dwie i drugą zostaw u siebie. Komputery mają, to sobie odtworzą albo wydrukują. Płyta może być dowodem w sprawie tak samo jak nagranie z kasety.

Na Twoim miejscu bym nie odpuściła. Powtórzę za panem Wołodyjowskim "jak się nie będą Ciebie bali, to się będą z Ciebie śmiali". Dzisiaj odpuścisz, to jutro Ci na głowę wejdą.

Czesc moje laski wojowniczki.

Zdjecia Wam pokaze za chwile, na razie musze cos zjesc. Dzieki Magda za wsparcie moralne. Okazalo sie, ze poniewaz jezdze taksowkami a nie samochodem wlasnym, zdjecia wystarcza (policja za biedna na jezdzenie po miescie, zeby robic ogledziny). Mam sie dowiedziec, kto prowadzi sprawe i dostarczyc mu wydrukowane zdjecia w przyszlym tygodniu. Zdalam obszerna relacje na temat wszystkich moich rozmow z sasiadami, wszelkich z nimi kontaktow, policjant sam powiedzial, ze to jacys idioci i ze prezesik bedzie wzywany na komisariat. Mam nadzieje, ze sie posika ze strachu. :lol: :lol: :lol: Jestem bardzo z siebie zadowolona, przelamalam sie i moze wreszcie przestana mi jezdzic po glowie. Dzieki Wam bardzo za wsparcie, bylo mi to bardzo potrzebne. :wink: Duza buzka.

Hej. Oczywiscie, ze tak... Poza tym dzieciom mdlejacym na IV pietrze pianka na drzwiach chyba nie pomogla, prawda? :evil: :evil: :evil: Sprawa jest zgloszona, sasiedzi sobie po pietrach obrzydliwego komisariatu polaza to zobacza, czy im sie oplaca tak sie rzadzic moja wlasnoscia. Jak powiedziala Neferka - wkroczyli na moj teren. Maja pecha... 8)

Czesc moje laski wojowniczki.

Zdjecia Wam pokaze za chwile, na razie musze cos zjesc. Dzieki Magda za wsparcie moralne. Okazalo sie, ze poniewaz jezdze taksowkami a nie samochodem wlasnym, zdjecia wystarcza (policja za biedna na jezdzenie po miescie, zeby robic ogledziny). Mam sie dowiedziec, kto prowadzi sprawe i dostarczyc mu wydrukowane zdjecia w przyszlym tygodniu. Zdalam obszerna relacje na temat wszystkich moich rozmow z sasiadami, wszelkich z nimi kontaktow, policjant sam powiedzial, ze to jacys idioci i ze prezesik bedzie wzywany na komisariat. Mam nadzieje, ze sie posika ze strachu. :lol: :lol: :lol: Jestem bardzo z siebie zadowolona, przelamalam sie i moze wreszcie przestana mi jezdzic po glowie. Dzieki Wam bardzo za wsparcie, bylo mi to bardzo potrzebne. :wink: Duza buzka.

Gosia, bardzo się cieszę. Prawdę mówiąc, to myśłałam, że zdjęcia zdjęciami, a i tak ktoś przyjedzie z policji na miejsce zdarzenia :roll: Ale widać cięcie kosztów jest chyba.

Nie rozumiem z tym własnym samochodem :roll: To znaczy, że jabyś miała własny środek transportu, to byś zawiozła Pana policjanta na miejsce???? Czy jak?? :wink:

:o to łone wszytkie zyjom jo myslołek ze som tyrom po fhorumie..

malgos jakbys tak epoksyd miala ze dwa trzy razy echh to by sie naprawde podusili heheh..a i tak nie mogliby ci nic zrobic..wiem co pisze walczyłem jeszcze ze dwa lata temu na epoksydach jako odcinaczach i impregnatach..smród straszliwy naszczescie i mapei i loba powymyslały juz dogodniejsze dla zdrowia..i nozdrzy srodki..

Żyją, żyją. A taki kontakt z policją im dobrze zrobi. Następnym razem jak Małgoś zobaczą to będą czuć respekt. :lol: :lol:

http://gifyanimowane.w.interia.pl/gify/zwierzatka/wystraszona%20myszka.gif