Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje kochane, tak by bylo wlasnie - gdybym miala swoj samochod, to bym policjanta zawiozla na ogledziny, ale poniewaz sa swiadkowie oraz zdjecia to juz ogledziny nie byly potrzebne. W sumie to dobrze, bo gdyby sasiedzi zobaczyli policyjny samochod to by zaczeli sie dogadywac na temat wspolnej wersji wydarzen a tak to ich wezmie policja z zaskoczki. :lol: :lol: :lol: Zaraz dowody przestepstwa Wam pokaze. :roll:

Malgos -pytałam dzisiaj o drzwi dla Ciebie. Polecono mi te:

http://www.kronodoor.pl/oferta.php?p1=2&p2=17

To znana firma -podpytaj w krk :)

Dzieki Kasia, dzieki, dzieki. Juz ogladam. Teraz to temat na czasie, bo drzwi porzadne miec musze. Nie wiadomo, co moim wspanialym sasiadom do lba strzeli. :-?

na policyje snacy niom..hehee gubernie generalnom inacy wlk skrót thinkowhy jak u wczysnego walysowica... :lol: :lol: :lol:

Duchu, ale ja przeciez juz bylam... :lol: :lol: :lol: Dzisiaj to zglosilam i niech sie dzieje wola nieba, teraz to juz nie moj problem. Chlopaki mi to naprawia, fakture wystawia, a niech teraz oni sie marwtia, kto za nia zaplaci, nie? :roll:

Beton wygląda świetnie, nadal się błyszczy jak lodowicho :D

Ale te drzwi ... ja pierdziu, normalnie szok przeżyłam .... Sa na świecie dobrzy ludzie, ale są też i ch...uje na kaczych łapach, szkoda tylko, że Ty trafiłaś na tych drugich :(

Braza, policjant mi powiedzial, ze im nowszy blok tym gorsi sasiedzi. Cos w tym jest. W moim teraz mieszkaja rozne pijaki i menele ale rzeczy sie rozwiazuje wprost - jak ktos cos ma, to jest krotka awanturka i jest spokoj. Ludzie generalnie chyba rozumieja, ze mieszkaja w bloku. Jak ktos nie chce miec sasiadow to prosze bardzo - kredycik, domeczek, dzialeczka w srodku lasu i fruuuuu...