Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przeczytałem i przez pierwszą stronę wątku na temat pianki montażowej miałem wrażenie że NA PEWNO coś źle zrozumiałem. Zapiankowali Ci drzwi a Ty się zastanawiasz co z tym fantem zrobić i czy iść na policję? Ja bym rybeńko poszedł na policję a i owszem ale najpierw puściłbym z dymem ich auta - wszystkich, tak dla przykładu!!!!!!!!!!

Hej. Duch mnie wlasnie zalamal, ze z randki nici...

Dorfi, dobre, nie? Ciekawe, ilu ma klientow ta kancelaria...

Dandi zastanawialam sie, zastanawialam i obywatelski obowiazek spelnilam. Nie bede wymierzac sprawiedliwosci we wlasnym zakresie. Mysle, ze szerocy w barach panowie zrobia to lepiej ode mnie. :roll: (Policje mam na mysli). :wink:

(Policje mam na mysli). :wink:

pfffffffffffff, cieniaska!

Białoruskie firmy windykacyjne nie tylko skutecznie ściagają długi... mogą pomóc też w bardziej złożónych przypadkach... takich jak przykładne ukaranie winnego piankowania nie swoich (nie z przymiotnikami piszemy łącznie czy nie?) drzwi

Kto może pomóc, zapraszam tutaj:

http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/

Licytujcie, kolejne propozycje wpisujemy jako komenty pod fantem, potem jest aktywowane.

Pomóc dzieciukowi trzeba! :D

Hej.

Dandi, bialoruska firma na tych panow nie bedzie potrzebna. To tacy nieduzi goscie z koszulami w za krotkich spodniach, glosniej krzykniesz na takiego i sie nogami nakryje. Oni tylko przed blondynkami tacy odwazni. :-? Nie swoich pisze sie osobno, ale "swoich" to zaimek zwrotno-dzierzawczy, nie przymiotnik... :roll:

Kasia, spokojnie, ja nie mam slubu koscielnego, to mi kancelaria niepotrzebna... :wink:

Gosia, tym razem nie czekalam na ucznia, tylko nie moglam spac, taka bylam podniecona spotkaniem z Duchem, do ktorego niestety nie doszlo (teraz sie boi ujawnic...). :evil: :evil: :evil:

Depesiu - zaraz oblukam sytuacje. :)

Anja, wiecej fotek chcialabym zrobic po ostatecznym wykonczeniu, listwach itd. Ale kto tu mnie pyta o zdjecia, co???

To sie musialo stac predzej czy pozniej... Musze zadzwonic do banku dowiedziec sie, czy mozna rozszerzyc ubezpieczenie, ktore juz mam. Ubezpieczenie murow obejmuje zdarzenia losowe, ale od zdarzen losowych juz jestem ubezpieczona, to po co mi dwa ubezpieczenia? :-? Tyle, ze nie wiem, czy beda chcieli te istniejaca umowe jakos zmienic. :roll: