ghost34 01.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 joannie przejdzie zawsek..moja siora wie ze jo wim..szwagier jest szkolony hehehe..domy rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ja nie mam rodzenstwa, ale z cala pewnoscia moge powiedziec ze jej przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A ja sie spotkam z Duchem, a Wy nieeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jak Wy się z duchem dogadujecie, bo ja jakoś nie zawsze kumam, co On pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale on tak tylko pisze... Na zywca to tylko telefony przeszkadzaja w romantycznych spotkaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiem, wiem. Uciekam spać. Dobranoc Gosiu. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Zobaczcie, co znalazlam... http://staczek.com/kanoniczne.html Wyobrazacie sobie, ze ktos pisze pozew do ksiedza, ze go nie dopuszczono do I Komunii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 witanko Małgoś a Ty w nocy znowu na ucznia czekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 przeczytałem i przez pierwszą stronę wątku na temat pianki montażowej miałem wrażenie że NA PEWNO coś źle zrozumiałem. Zapiankowali Ci drzwi a Ty się zastanawiasz co z tym fantem zrobić i czy iść na policję? Ja bym rybeńko poszedł na policję a i owszem ale najpierw puściłbym z dymem ich auta - wszystkich, tak dla przykładu!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Zobaczcie, co znalazlam... http://staczek.com/kanoniczne.html Wyobrazacie sobie, ze ktos pisze pozew do ksiedza, ze go nie dopuszczono do I Komunii? Hihi, albo, że ksiądz rozgrzeszenia nie dał, to go do sądu podam Ubaw po pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Hej. Duch mnie wlasnie zalamal, ze z randki nici... Dorfi, dobre, nie? Ciekawe, ilu ma klientow ta kancelaria... Dandi zastanawialam sie, zastanawialam i obywatelski obowiazek spelnilam. Nie bede wymierzac sprawiedliwosci we wlasnym zakresie. Mysle, ze szerocy w barach panowie zrobia to lepiej ode mnie. (Policje mam na mysli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 (Policje mam na mysli). pfffffffffffff, cieniaska! Białoruskie firmy windykacyjne nie tylko skutecznie ściagają długi... mogą pomóc też w bardziej złożónych przypadkach... takich jak przykładne ukaranie winnego piankowania nie swoich (nie z przymiotnikami piszemy łącznie czy nie?) drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dzien dobry, Malgos kiedy reszta fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Malgos -najpierw piszesz o romantycznych spotkaniach z Duchem -potem o kanonicznym unieważnieniu małeństwa... zaczynam się martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Kto może pomóc, zapraszam tutaj: http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/ Licytujcie, kolejne propozycje wpisujemy jako komenty pod fantem, potem jest aktywowane. Pomóc dzieciukowi trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Hej. Dandi, bialoruska firma na tych panow nie bedzie potrzebna. To tacy nieduzi goscie z koszulami w za krotkich spodniach, glosniej krzykniesz na takiego i sie nogami nakryje. Oni tylko przed blondynkami tacy odwazni. Nie swoich pisze sie osobno, ale "swoich" to zaimek zwrotno-dzierzawczy, nie przymiotnik... Kasia, spokojnie, ja nie mam slubu koscielnego, to mi kancelaria niepotrzebna... Gosia, tym razem nie czekalam na ucznia, tylko nie moglam spac, taka bylam podniecona spotkaniem z Duchem, do ktorego niestety nie doszlo (teraz sie boi ujawnic...). Depesiu - zaraz oblukam sytuacje. Anja, wiecej fotek chcialabym zrobic po ostatecznym wykonczeniu, listwach itd. Ale kto tu mnie pyta o zdjecia, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Malgos zapomnialam napisac, ze beton wyglada cudnie zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzieki Markotko. Humor mam z lekka zepsuty przez sasiadow chwilowo, ale mam nadzieje, ze niedlugo mi wroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No czytalam o tym zapiankowaniu i bylam w szoku, mam nadzieje, ze sie najedza strachu przez policje i takich numerow juz nie wytna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To sie musialo stac predzej czy pozniej... Musze zadzwonic do banku dowiedziec sie, czy mozna rozszerzyc ubezpieczenie, ktore juz mam. Ubezpieczenie murow obejmuje zdarzenia losowe, ale od zdarzen losowych juz jestem ubezpieczona, to po co mi dwa ubezpieczenia? Tyle, ze nie wiem, czy beda chcieli te istniejaca umowe jakos zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts