mikopiko 02.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 drewniane cokoły na szaro albo kamienne matowe płytkihttp://www.beltrami.pl/product/10/0/-11/8/260/bluestone_bluestone_szare_recznie_zmatowione.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Bardzo ladne. Tylko moja podloga jest ciemniejsza i odcieniem moze sie nie zgodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tu masz o bialych listwach http://forum.muratordom.pl/kto-ma-biale-listwy-przypodlogowe-pochwalcie-sie,t138408.htm?highlight=listwy%20przypodłogowe a tu o polistyrenowych http://forum.muratordom.pl/polistyrenowe-listwy-przypodlogowe,t123556.htm?highlight=listwy przypodłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzieki. Ja tam sie az tak brudzenia nie boje. Malz bedzie od czasu do czasu z walkiem i pedzlem lazil i to odswiezal, tak jak i sciany... Ale ten szary kamien fajny miko... Szkoda go na listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Linki wkleilam bo tam troche jest z czego te listwy zeby byly trwale a nie zeby ci je wybijac z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wiem, wiem... No wlasnie tam pisza, ze te poli cos tam sa slabsze, ale to tak jak ze wszystkim na Forum. Musisz miec mercedesa, bo inaczej nie zyjesz... Zobacze kosztowalyby z drewna jeszcze. Mam znowu problem z lazienka. Ostatnio zaczynam kombinowac, zeby dac od wanny do sciany szafke, ale na scianie sa liczniki i kurna jak sie do nich potem dostac... A jak nie dam tam szafki to mi zostanie takie miejsce bez sensu z watpliwa ozdoba w postaci rewizji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Moze da sie zrobic tak szafke zeby ukryc te liczniki w tej szafce z mozliwoscia dojscia do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Musialaby byc dziura w boku szafki chyba... No kurcze nie mam pojecia... Przeciez nie bede jej przesuwac za kazdym razem jak mi przyjda te pierdzielone liczniki odczytywac... A przesunac licznikow sie nie da specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 02.02.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam "wroga" zawijanych k-g na suficie . Szybko obejrzałam fotki mieszkania, nigdy nie widziałam takiego betonu. O ile dobrze zrozumiałam opisy, to w trakcie ich czytania byłam przekonana, że "odpuścisz" temat i nic z betonów nie wyjdzie. Sąsiedzi bardzo "mądrzy" i rozrzutni, ciekawe który pojechał do sklepu i zanwestował 12 zł w piankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam w komentach. Betonu nie odpuscilam jak widac i bardzo sie ciesze z tego powodu. Jeszcze nie ma ostatecznych fotek i ogolnie dosc trudno je zrobic tak, zeby oddac wyglad podlogi, ale postaram sie nastepnym razem (o ile nie bede miec znowu jakichs niespodzianek). Sasiedzi prawdopodobnie w narzedzia zbrodni wyposazeni sa dokladnie. Kto wie, co oni tam jeszcze na mnie szykuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.02.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A ten beton to czym się myje? nie chodzi o narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Chyba tym samym, czym sie myje kazda inna podloge... Woda, plyn do mycia podlog? Po to jest impregnat, zeby nie bylo z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 03.02.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Sasiedzi prawdopodobnie w narzedzia zbrodni wyposazeni sa dokladnie. Kto wie, co oni tam jeszcze na mnie szykuja? Zlokalizowałaś już mistrza pianki ? Mogą się wzajemnie "podjudzać" w tym gniewie na Twój remont. Przynajmniej mają o czym rozmawiać. Po ile lat mają sąsiedzi ? My mieszkaliśmy długo w kilku blokach. Zawsze jakiś "kierownik" klatki się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Sasiedzi prawdopodobnie w narzedzia zbrodni wyposazeni sa dokladnie. Kto wie, co oni tam jeszcze na mnie szykuja? Zlokalizowałaś już mistrza pianki ? Mogą się wzajemnie "podjudzać" w tym gniewie na Twój remont. Przynajmniej mają o czym rozmawiać. Po ile lat mają sąsiedzi ? My mieszkaliśmy długo w kilku blokach. Zawsze jakiś "kierownik" klatki się znalazł. Mistrz pianki mam nadzieje ujawni sie sam jak ekipa pojawi sie po raz kolejny i znowu zacznie smrodzic. Mozliwe, ze wtedy ktos sie wysypie, chociaz z drugiej strony moze nie chciec sie chlopakom z gor narazac... Najdziwniejsze jest to, ze sasiedzi maja tak srednio kolo 40-stki, czyli nie jakies staruchy okropne i wszyscy wygladaja na wyksztalconych, "porzadnych" ludzi. Kierownikow to tam jest az nadto, w tym problem. Jeden madrzejszy od drugiego. Zawsze w bloku sa jakies jaja, ale jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby sie znalazl az taki odwazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.02.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Chyba tym samym, czym sie myje kazda inna podloge... Woda, plyn do mycia podlog? Po to jest impregnat, zeby nie bylo z tym problemu. z ciekawości się pytam ale mnie głowa napiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.02.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ...wszyscy wygladaja na wyksztalconych, "porzadnych" ludzi. Kierownikow to tam jest az nadto, w tym problem. Jeden madrzejszy od drugiego. Zawsze w bloku sa jakies jaja, ale jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby sie znalazl az taki odwazny. ja mieszkałam na malutkim osiedlu zamkniętym, normalnie wszyscy byli bardzo mili ale znalazł się taki jeden, najbardziej wykształcony, najbardziej kulturalny, najbardziej wszystko i z nim były największe problemy. A raczej z jego żoną, która krótko mówiąć miała po prostu jakiegoś świra. Dopóki nie mieli dziecka ciągle skarżyli się na hałasy jakie to niby dzieci robią na podwórku...do tego stopnia, ze pewnego razu owa żona wystawiła na parapet radio! i włączyła je na cały regulator, żeby je zagłuszyć...Potrafiła też specjalnie biegać w górę i w dół po klatce i tzraskać drzwiami, w szpilkach, tylko dlatego, zeby nam maluczkim pokazać jak to jest żyć z takimi hałaśliwymi sąsiadami... no, ale piankowanie drzwi to już jest zupełnie inny kaliber chociaż w ich stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 03.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja mieszkałam na malutkim osiedlu zamkniętym, normalnie wszyscy byli bardzo mili ale znalazł się taki jeden, najbardziej wykształcony, najbardziej kulturalny, najbardziej wszystko i z nim były największe problemy. A raczej z jego żoną, która krótko mówiąć miała po prostu jakiegoś świra. Miałam IDENTYCZNĄ sąsiadeczkę . Widocznie to też normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 03.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Sasiedzi prawdopodobnie w narzedzia zbrodni wyposazeni sa dokladnie. Kto wie, co oni tam jeszcze na mnie szykuja? Zlokalizowałaś już mistrza pianki ? Mogą się wzajemnie "podjudzać" w tym gniewie na Twój remont. Przynajmniej mają o czym rozmawiać. Po ile lat mają sąsiedzi ? My mieszkaliśmy długo w kilku blokach. Zawsze jakiś "kierownik" klatki się znalazł. Mistrz pianki mam nadzieje ujawni sie sam jak ekipa pojawi sie po raz kolejny i znowu zacznie smrodzic. Mozliwe, ze wtedy ktos sie wysypie, chociaz z drugiej strony moze nie chciec sie chlopakom z gor narazac... Najlepiej, żeby się ujawnił, wtedy "łatwiej" sprawę załatwić. Te drzwi wejściowe to będziesz wymieniała ? na fotkach słabo widzę jak to dokładnie wygląda. Ja w bloku wymieniałam drzwi, bo nie chciałam słyszeć o czym moja sąsiadka ględzi i bardzo to pomogło. I najistotniejsze KIEDY się przeprowadzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Małgosiu, piękna podłoga ale się błyszczy o co chodzi z tą pianką i resztą? Próbowałam się wczytać, ale ząbkujemy i jestem strasznie na wyrywki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Hej laski. Ania, na stronie 131 sa zdjecia z miejsca przestepstwa. Sasiadom przeszkadza moja podloga, wiec sobie wpierdzielili pianke montazowa pod drzwi. To tak w skrocie. No i sprawa jest na policji. A teraz ide szukac listew, co mi je editta zaproponowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts