malgos2 03.02.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 O te chodzi... (ukradzione od robert sitek). On pisze, ze sa aluminiowe, szer 2 na 1,5 i ze byly super tanie... Tylko gdzie sie szuka takich? No i jeszcze musialabym malza zapytac, co sadzi. http://images41.fotosik.pl/56/41c3f198227c3c5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 aż przeczytałam wszystko cztery strony wstecz ja pier... co to kurwa za debilizm jest?? Małgoś nie popuszczaj, bo takim dziadom się nie daruje ciekawe co potem wymyślą jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No... Teraz sie nie moge na policje dodzwonic, a mialam sie umowic, zeby zdjecia oddac. Do ktorej oni tam k&^%a pracuja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 no, chyba cały czas tam pracują przynajmniej u nas to o każdej porze są dostępni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No tak, ale mam telefon do jakiegos tam pokoju, nie na policje tak ogolnie... Poza tym jak to zglaszalam za pierwszym razem to mialam numer na lokalny komisariat. Warto go miec, bo latwiej sie dodzwonic w sprawach powiedzmy mniejszej wagi no i ma sie do czynienia z kims personalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jestem, chociaż nie bardzo w temacie! Czy dobrze rozumiem, że listw szukasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Te listwy ta katowniki aluminiowe, musisz szukac firmy co sie zajmuje stala http://www.tuplex.pl/cms/upload/profile_aluminiowe_akcesoria.pdf http://katalog.pf.pl/Ma%C5%82opolskie/blachy-pr%C4%99ty-rury-W6P0R10C-m10.html http://www.metale.pl/wykaz/listafirm.php?w=p&t=18&k=134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzieki Marta, jak zwykle niezastapiona w takich sprawach. Tak Braza, na tapecie temat listew. Jeszcze musi przejsc opinie malza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cześć Małgoś ...poczytałem o tej "akcji piankowej" .... zachowanie sąsiadów bezsensowne i idiotyczne. Powiedz mi, czy Ty z nimi rozmawiałaś o tej sprawie?Skąd wiesz, że to konkretnie ci a nie inni ? starałem się uważnie czytać ale chyba mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Hej. Wiem, ze jacys, nie wiem konkretnie ktorzy... Od tego jest wlasnie policja, zeby sie sprobowala dowiedziec... Ja nikogo konkretnie nie mam podstaw podejrzewac, ale przypuszczam, ze byla to madrosc zbiorowa, wiec teraz zbiorowo niech sobie pochodza na komisariat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Małgoś komisariat nic tu nie pomoże ... ...ja bym pogadał z niektórymi sąsiadami......wątpię, by wszyscy byli debilami ... spróbował wyczaić czy wszyscy z klatki toczą z Tobą wojnę ... i gdyby choć jeden się znalazł, co spokojnie potrafi z Tobą pogadać o zaistniałej sytuacji, uderzyć strategią wielkich chęci ale małych możliwości (przecież znasz taką) ... po czasie reszta z klatki i tak znała będzie szczegóły Twojej rozmowy ... ...może wtedy wyluzują ... Dobry sąsiad jest lepszy niż 20 zamków w drzwiach ... pamiętaj o tym również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 małgoś u dobroszki w komentarzach na stronach 19 i 20 jest trochę ciekawych linków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 przypuszczam, ze byla to madrosc zbiorowa... ...raczej głupota ... ...ale w zbiorową nie wierzę. Był prowodyr i wykonawca (może w jednym wcieleniu) ...reszta przytakiwała ... i czekała na efekty. I na mądrość tej reszty liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No tak, tylko ja juz gadalam z tym i owym wczesniej. Wydawalo mi sie, ze to normalni ludzie. Nie bede teraz po raz kolejny z sercem na dloni wyskakiwac, kiedy oni maja tylko taki pomysl, zeby mi obrzydzic zycie. Juz kiedys mowilam jednemu takiemu kumplowi mojego najblizszego sasiada, zeby mu przekazal, ze mnie jest bardzo przykro z powodu wszelkich niedogodnosci, ale ze piwo ma u mnie itd. itd. Nie wiem, czy to ten sam znowu podskakuje, nie chce sie domyslac. Moze to ktos inny tym razem. Mysle, ze najwiekszy wpierdziel nalezy sie prezesikowi wspolnoty, bo to jest facet, ktory kasuje nas miesiac w miesiac za swoje uslugi, mieszka pietro nizej i wszystkim sie interesuje tylko nie tym, czym powinien. To on powinien do mnie zadzwonic i wszyscy powinni wiedziec, ze on jest ze mna w kontakcie w razie czego. To by zalatwilo wszelkie problemy. I mam nadzieje, ze wizyta na policji uswiadomi mu, gdzie jest jego miejsce i co powinien robic w takich sytuacjach. Wiem o tym, ze lepiej miec sasiadow dobrych, ale skoro oni juz sa debilami, to juz jest sytuacja zastana... Znajda sie pewnie i tacy, ktorzy beda normalni. Najpierw musze tam zamieszkac... A zanim to zrobie to chyba jakiegos kaukaza albo bernardyna sobie sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 małgoś u dobroszki w komentarzach na stronach 19 i 20 jest trochę ciekawych linków Juz lece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No to teraz wiem więcej ... sorki, że naraziłem Cię na opowiadanie tego samego po raz kolejny ... ale w komentach się trochę zagubiłem... ...faktycznie trudna sytuacja .. ... chyba jakiegos kaukaza albo bernardyna sobie sprawie... ... dokupiłbym jeszcze Haski - zaje...ście wyje jak nie ma pana w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Spoko, Gwozdziku. Ciesze sie, ze tyle osob sie tym interesuje. Nie chcialabym wyjsc na jakas przewrazliwiona na swoim punkcie... Lubie miec spokoj i nie chce wojen, ale to nie ja ja wypowiedzialam... Haski to dobry pomysl, tylko wiem, ze potrafi jeszcze mieszkanie do gory nogami wywrocic z tesknoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A zanim to zrobie to chyba jakiegos kaukaza albo bernardyna sobie sprawie... Bernardyna polecam z reką na sercu -ale nie do bloku -biedna psinka by się zamęczyła Kup jakiegoś ujadającego 24h yorka -one najbardziej zawzięte są i lubią zżerac wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ...betonu Ci nie pogryzie ... ....dość o sąsiadach ... zabieraj się do pracy Doktorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Masz racje Gwozdziku... Powinnam... Tylko te cholerne pliki jeszcze sa w fazie odzyskiwania i przez to jestem kompletnie wybita z rytmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts