Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, ale mam telefon do jakiegos tam pokoju, nie na policje tak ogolnie... Poza tym jak to zglaszalam za pierwszym razem to mialam numer na lokalny komisariat. Warto go miec, bo latwiej sie dodzwonic w sprawach powiedzmy mniejszej wagi no i ma sie do czynienia z kims personalnie... :roll:

Cześć Małgoś

...poczytałem o tej "akcji piankowej" .... zachowanie sąsiadów bezsensowne i idiotyczne.

Powiedz mi, czy Ty z nimi rozmawiałaś o tej sprawie?

Skąd wiesz, że to konkretnie ci a nie inni ?

starałem się uważnie czytać ale chyba mi umknęło

Małgoś

komisariat nic tu nie pomoże ... :(

...ja bym pogadał z niektórymi sąsiadami......wątpię, by wszyscy byli debilami ...

spróbował wyczaić czy wszyscy z klatki toczą z Tobą wojnę ... i gdyby choć jeden się znalazł, co spokojnie potrafi z Tobą pogadać o zaistniałej sytuacji, uderzyć strategią wielkich chęci ale małych możliwości (przecież znasz taką) ... po czasie reszta z klatki i tak znała będzie szczegóły Twojej rozmowy ...

...może wtedy wyluzują ...

Dobry sąsiad jest lepszy niż 20 zamków w drzwiach ... pamiętaj o tym również.

No tak, tylko ja juz gadalam z tym i owym wczesniej. Wydawalo mi sie, ze to normalni ludzie. Nie bede teraz po raz kolejny z sercem na dloni wyskakiwac, kiedy oni maja tylko taki pomysl, zeby mi obrzydzic zycie. Juz kiedys mowilam jednemu takiemu kumplowi mojego najblizszego sasiada, zeby mu przekazal, ze mnie jest bardzo przykro z powodu wszelkich niedogodnosci, ale ze piwo ma u mnie itd. itd. Nie wiem, czy to ten sam znowu podskakuje, nie chce sie domyslac. Moze to ktos inny tym razem. Mysle, ze najwiekszy wpierdziel nalezy sie prezesikowi wspolnoty, bo to jest facet, ktory kasuje nas miesiac w miesiac za swoje uslugi, mieszka pietro nizej i wszystkim sie interesuje tylko nie tym, czym powinien. To on powinien do mnie zadzwonic i wszyscy powinni wiedziec, ze on jest ze mna w kontakcie w razie czego. To by zalatwilo wszelkie problemy. I mam nadzieje, ze wizyta na policji uswiadomi mu, gdzie jest jego miejsce i co powinien robic w takich sytuacjach. :-? Wiem o tym, ze lepiej miec sasiadow dobrych, ale skoro oni juz sa debilami, to juz jest sytuacja zastana... Znajda sie pewnie i tacy, ktorzy beda normalni. Najpierw musze tam zamieszkac... A zanim to zrobie to chyba jakiegos kaukaza albo bernardyna sobie sprawie... :roll:

No to teraz wiem więcej ... sorki, że naraziłem Cię na opowiadanie tego samego po raz kolejny ... ale w komentach się trochę zagubiłem...

...faktycznie trudna sytuacja ..

... chyba jakiegos kaukaza albo bernardyna sobie sprawie... :roll:

... dokupiłbym jeszcze Haski - zaje...ście wyje jak nie ma pana w domu ... :D :D :D

Spoko, Gwozdziku. Ciesze sie, ze tyle osob sie tym interesuje. Nie chcialabym wyjsc na jakas przewrazliwiona na swoim punkcie... Lubie miec spokoj i nie chce wojen, ale to nie ja ja wypowiedzialam...

Haski to dobry pomysl, tylko wiem, ze potrafi jeszcze mieszkanie do gory nogami wywrocic z tesknoty... :lol: :lol: :lol: