Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
Lepiej... Winowajca. Narzucal panienkami i organami meskimi i powiedzial (ladnie powiedziane), ze mnie wyeksmituje. :lol: :lol: :lol:

Dostal juz wezwanie. :roll: Prezesik go pewnie podkablowal...

ale jaja :roll: :roll: :roll:

To jest idiota, swir po prostu. Drze ryja, wali miesem, i on mi mowi, ze nie ma zamiaru na zadna policje isc i co ja mam zamiar z tym wezwaniem zrobic. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zamiast mnie ladnie przeprosic i prosic o wycofanie wniosku o sciganie. Malz poszedl po karte, ma zamiar go opierdzielic telefonicznie, ze mnie straszy. Aaaaa, i ze przeciez ja mu zapylilam mieszkanie. Wynika z tego, ze on tylko czekal na taka okazje. To chyba jeszcze gorzej dla niego, co? :roll:

Ja? Grzebki zapylily korytarz i jak frezowali podloge to istotnie, przez jakies dziury wentylacyjne pyl wpadl do niego. Bylo o tym jakis czas temu. Trzeba bylo kazac grzebkom za to zaplacic, mnie przy tym nie bylo. Poza tym skad grzebki mialy wiedziec, jak jest zbudowana wentylacja? :roll: Oczywiscie on ze mna wtedy nie gadal, a trzeba bylo...

Groźby karalne ? Zadzwoń do pana policjanta, powiedz, że się boisz, że nawrzeszczał na Ciebie w brzydkich słowach i na koniec dodaj, że powiedział, że ma w d..pie policję :):) :lol: 8)

dokładnie to samo miałam zaproponować.

od początku założenie jest że policja wymierza sprawiedliwość - niech ma więc jak najwięcej sposobności 8)

teraz już 'jarzę'

zastanawiałam się czy nie zwinęłaś mu mieszkania sprzed nosa :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acha, on jeszcze powiedzial, ze mam napisac kartke, jak dlugo bedzie trwal remont. No to ja, ze nie bede sie nikomu tlumaczyc z tego, co robie we wlasnym mieszkaniu. A on... ZE JEMU MAM MOWIC, BO ON TU DLUZEJ MIESZKA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

W ogóle sie nie stresuj. Zadzwoń do miłego pana policjanta (który jak widać działa szybko).

Wtedy ten pan nie będzie musiał iść na komisariat - komisariat przyjdzie do niego :) Ale będzie bal :) Nie zapomnij o tekście, że ma policję w d..upie- oni to kochają :)

my mamy takich sąsiadów. jak się wprowadzaliśmy (oczywiście wcześniej remont) to mi babka powiedziała że dobre obyczaje nakazują żeby się przejść po sąsiadach i ich poinformować że będzie remont i jak długo będzie trwał. ja szczerze mówiąc się przeszłam ale ta babka na innym piętrze więc wybacz - nie będę latać po wszystkich w całym bloku. na koniec dodała że oni tu lata mieszkają i tu wszyscy jak w rodzinie i że powinnam się dostosować do panujących tu reguł i takie tam bla bla bla.

i co? przez ostatnie trzy miesiące miała remont z wierceniem świątek piątek (including niedziela). myślisz że się pofatygowała? :x :lol: