malgos2 03.02.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nie ma to jak wsparcie moralne na Forum Irma - to dziala jak balsam. Zadne uzywki niepotrzebne (choc miedzy nami mowiac bechorvke chyba zaraz se strzele). Gdybym wiedziala, ile bedzie trwal moj remont, to bym im wytapetowala ta kartka sciany. Ale nie wiem i bedzie trwal tyle, ile bede chciala, zeby trwal. Kij im do tego. Dzieki Neferko za rade. Musze rano wczesnie wstac, bo mialam dzwonic do sekretariatu, zeby mi powiedzieli, kto te sprawe prowadzi i komu mam zdjecia doniesc. Ale sprawa widze jest tak rozwojowa, ze jeszcze sie skonczy na grozbach karalnych i cholera jeszcze wie czym. Bym sie nie zdziwila, gdyby prezesik i cala reszta sasiadow byla mi wdzieczna, ze ktos mu nosa przytarl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Małogoś, słuchaj się Nefer. Słusznie prawi kobietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pamiętaj - jesteś biedną, małą, samotną, nieszczęśliwą, szykanowaną przez brutalnego, owłosionego neandertala istotką . Zrób buźkę w ciup, złóż rączki w małdrzyk i roztocz przed policjantem wizję burzy jaka napadła Cię telefonicznie Za 15 min wyprowadzą sąsiada w kajdankach na oczach gawiedzi ( wraz z dowodem rzeczowym w postaci puszki po piance) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzieki Magda, kto jak kto, ale Ty na pewno wiesz co mowisz... Jeszcze gnojkowi nikt nie pokazal, gdzie jego miejsce. I najsmieszniejsze jest to, ze nie mowil, ze to zrobil, bo mu smierdzialo, tylko ze ja mu rok temu zapylilam mieszkanie. No ja frezowalam podloge, jaja jakies... I on teraz w akcie zemsty mi pokaze wlasnie. I na policje nie pojdzie. A CZY JA MU KAZE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pamiętaj - jesteś biedną, małą, samotną, nieszczęśliwą, szykanowaną przez brutalnego, owłosionego neandertala istotką . Zrób buźkę w ciup, złóż rączki w małdrzyk i roztocz przed policjantem wizję burzy jaka napadła Cię telefonicznie Za 15 min wyprowadzą sąsiada w kajdankach na oczach gawiedzi ( wraz z dowodem rzeczowym w postaci puszki po piance) A co to maldrzyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pamiętaj - jesteś biedną, małą, samotną, nieszczęśliwą, szykanowaną przez brutalnego, owłosionego neandertala istotką . Zrób buźkę w ciup, złóż rączki w małdrzyk i roztocz przed policjantem wizję burzy jaka napadła Cię telefonicznie Za 15 min wyprowadzą sąsiada w kajdankach na oczach gawiedzi ( wraz z dowodem rzeczowym w postaci puszki po piance) A co to maldrzyk? Wiedziałam, że zapytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pamiętaj - jesteś biedną, małą, samotną, nieszczęśliwą, szykanowaną przez brutalnego, owłosionego neandertala istotką . Zrób buźkę w ciup, złóż rączki w małdrzyk i roztocz przed policjantem wizję burzy jaka napadła Cię telefonicznie Za 15 min wyprowadzą sąsiada w kajdankach na oczach gawiedzi ( wraz z dowodem rzeczowym w postaci puszki po piance) A co to maldrzyk? Wiedziałam, że zapytasz Mam... 2. w wyrażeniu: (złożyć) ręce w małdrzyk - (złożyć) dłonie na krzyż wewnętrznymi ich powierzchniami do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 2. w wyrażeniu: (złożyć) ręce w małdrzyk - (złożyć) dłonie na krzyż wewnętrznymi ich powierzchniami do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To samo zrodlo. Ale ja wlasnie tak robie czesto, skad wiedzialas? Acha, i sasiad bedzie filmowal, co tam... on od poczatku moje mieszkanie filmuje. I zaraz idzie na policje. To sie dobrze sklada, bo tam na niego czekaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzieki Magda, kto jak kto, ale Ty na pewno wiesz co mowisz... Małgoś, Ty się nie śmiej i nie mów, że Cię nie ostrzegałam. Teraz musisz to dokończyć po "męsku". Znaczy się z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 W ogóle sie nie stresuj. Zadzwoń do miłego pana policjanta (który jak widać działa szybko). Wtedy ten pan nie będzie musiał iść na komisariat - komisariat przyjdzie do niego Ale będzie bal Nie zapomnij o tekście, że ma policję w d..upie- oni to kochają ...nie do końca .... szczególnie po zapowiedziach drastycznych dla policjantów zmian emerytalnych .... ... mogą mieć to w d.... ... i wcale się im nie dziwię .... PS. Nie jestem policjantem. Martwi mnie to, że po zmianie ustawy emerytalnej w MSWiA , na mojej ulicy, zamiast 2 policjantów z psem pojawi się tylko pies .... i to jeszcze bez smyczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To o jakiś rozchwiany emocjonalnie jest - raz idzie raz nie idzie - jak narzeczona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 W ogóle sie nie stresuj. Zadzwoń do miłego pana policjanta (który jak widać działa szybko). Wtedy ten pan nie będzie musiał iść na komisariat - komisariat przyjdzie do niego Ale będzie bal Nie zapomnij o tekście, że ma policję w d..upie- oni to kochają ...nie do końca .... szczególnie po zapowiedziach drastycznych dla policjantów zmian emerytalnych .... ... mogą mieć to w d.... ... i wcale się im nie dziwię .... PS. Nie jestem policjantem. Martwi mnie to, że po zmianie ustawy emerytalnej w MSWiA , na mojej ulicy, zamiast 2 policjantów z psem pojawi się tylko pies .... i to jeszcze bez smyczy .... jak widać TEN policjan działa sprawnie. Więc jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nefer - obyś miała rację .... ..mam nadzieję, że Małgoś trafi na młodego i butnego glinę .... który narobi odpowiedniego służbowego szumu ..... ... mam nadzieję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wystarczy, ze ja jeszcze nie zdazylam wydrukowac zdjec, a oni juz zdazyli znalezc sprawce. Musialam panu policjantowi wpasc w oko... No wlasnie Neferko - rozchwiany to on jest. A od innych sasiadow wiem, ze wiecznie narabany chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ten jego wieczny błogostan wykorzystaj, pamiętaj!! Swołocz cholerna, zapylona jego mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale to sa jaja, bo gosciowi sie wydaje, ze jak wydrze ryja, to ja polece na policje i odwolam zeznania? Przeciez dopiero to teraz pojde i powiem, ze mnie straszy kretyn jeden. A w ogole, to odkrylam, ze on nie jest zameldowany w tym mieszkaniu. To czego od chce ode mnie???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A obowiązek meldunku nadal istnieje ... bo ja się pogubiłam. Takie swołocze powinny byc kastrowane, żeby sobie podobnych swołoczy nie płodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Otoz istnieje... A za niedopelnienie go zgodnie z art. 147 kodeksu wykroczen grozi kara grzywny, ograniczenia wolnosci lub nagany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts