Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie ma to jak wsparcie moralne na Forum Irma - to dziala jak balsam. Zadne uzywki niepotrzebne (choc miedzy nami mowiac bechorvke chyba zaraz se strzele).

Gdybym wiedziala, ile bedzie trwal moj remont, to bym im wytapetowala ta kartka sciany. Ale nie wiem i bedzie trwal tyle, ile bede chciala, zeby trwal. Kij im do tego.

Dzieki Neferko za rade. Musze rano wczesnie wstac, bo mialam dzwonic do sekretariatu, zeby mi powiedzieli, kto te sprawe prowadzi i komu mam zdjecia doniesc. Ale sprawa widze jest tak rozwojowa, ze jeszcze sie skonczy na grozbach karalnych i cholera jeszcze wie czym. Bym sie nie zdziwila, gdyby prezesik i cala reszta sasiadow byla mi wdzieczna, ze ktos mu nosa przytarl... :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pamiętaj - jesteś biedną, małą, samotną, nieszczęśliwą, szykanowaną przez brutalnego, owłosionego neandertala istotką . Zrób buźkę w ciup, złóż rączki w małdrzyk i roztocz przed policjantem wizję burzy jaka napadła Cię telefonicznie :) Za 15 min wyprowadzą sąsiada w kajdankach na oczach gawiedzi :) ( wraz z dowodem rzeczowym w postaci puszki po piance)

Dzieki Magda, kto jak kto, ale Ty na pewno wiesz co mowisz... :wink: :lol:

Jeszcze gnojkowi nikt nie pokazal, gdzie jego miejsce. 8) I najsmieszniejsze jest to, ze nie mowil, ze to zrobil, bo mu smierdzialo, tylko ze ja mu rok temu zapylilam mieszkanie. No ja frezowalam podloge, jaja jakies... :lol: :lol: :lol: I on teraz w akcie zemsty mi pokaze wlasnie. I na policje nie pojdzie. :lol: :lol: :lol: :lol: A CZY JA MU KAZE??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pamiętaj - jesteś biedną, małą, samotną, nieszczęśliwą, szykanowaną przez brutalnego, owłosionego neandertala istotką . Zrób buźkę w ciup, złóż rączki w małdrzyk i roztocz przed policjantem wizję burzy jaka napadła Cię telefonicznie :) Za 15 min wyprowadzą sąsiada w kajdankach na oczach gawiedzi :) ( wraz z dowodem rzeczowym w postaci puszki po piance)

A co to maldrzyk? :o :roll:

Wiedziałam, że zapytasz :)

Wiedziałam, że zapytasz :)

Mam... 2. w wyrażeniu: (złożyć) ręce w małdrzyk - (złożyć) dłonie na krzyż wewnętrznymi ich powierzchniami do siebie

W ogóle sie nie stresuj. Zadzwoń do miłego pana policjanta (który jak widać działa szybko).

Wtedy ten pan nie będzie musiał iść na komisariat - komisariat przyjdzie do niego :) Ale będzie bal :) Nie zapomnij o tekście, że ma policję w d..upie- oni to kochają :)

...nie do końca .... szczególnie po zapowiedziach drastycznych dla policjantów zmian emerytalnych ....

... mogą mieć to w d....

... i wcale się im nie dziwię ....

PS. Nie jestem policjantem. Martwi mnie to, że po zmianie ustawy emerytalnej w MSWiA , na mojej ulicy, zamiast 2 policjantów z psem pojawi się tylko pies .... i to jeszcze bez smyczy ....

W ogóle sie nie stresuj. Zadzwoń do miłego pana policjanta (który jak widać działa szybko).

Wtedy ten pan nie będzie musiał iść na komisariat - komisariat przyjdzie do niego :) Ale będzie bal :) Nie zapomnij o tekście, że ma policję w d..upie- oni to kochają :)

...nie do końca .... szczególnie po zapowiedziach drastycznych dla policjantów zmian emerytalnych ....

... mogą mieć to w d....

... i wcale się im nie dziwię ....

PS. Nie jestem policjantem. Martwi mnie to, że po zmianie ustawy emerytalnej w MSWiA , na mojej ulicy, zamiast 2 policjantów z psem pojawi się tylko pies .... i to jeszcze bez smyczy ....

jak widać TEN policjan działa sprawnie. Więc jest nadzieja :)

:lol: :lol: :lol: Ale to sa jaja, bo gosciowi sie wydaje, ze jak wydrze ryja, to ja polece na policje i odwolam zeznania? :o Przeciez dopiero to teraz pojde i powiem, ze mnie straszy kretyn jeden.

A w ogole, to odkrylam, ze on nie jest zameldowany w tym mieszkaniu. To czego od chce ode mnie???!!! :o