braza 03.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No to sruuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To bylo dobre, bo on mi mowi, ze ja na niego naslalam wezwanie na policje, a potem jak ja mu mowie: JA? SKAD? To szybko zmienil zeznania, ze to MYSMY WSZYSCY SASIEDZI W PIATKE ZROBILI... No to swietnie, po stowce bedzie im sie latwiej zlozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Jestem pod wrażeniem .... Jego głupoty, of course Spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Pa. Ja dopijam banie i tez ide, bo jutro od rana musze atakowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam, to się sąsiad wykazał inteligencją Faktycznie tak jak dziewczyny piszą koniecznie zgłoś ten telefon na policję i dokładnie zacytuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.02.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Niezly sasiad zostalam powalona na kolana jego zagraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Alez kochni.... nie ma się co panu dziwic.... pewnie pierszy raz "trafiła kosa na kamień", więc pan nie wie jak sobie z naszą Małgos poradzić.... a że robi głupoty.... no to przecie nam go nie będzie szkoda dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 witanko malgos..heh dałas do vivatu a głupoita somsiada nie sna granic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Małgosia, miałabyś o czym książkę napisać... to, co się u Ciebie dzieje i to od początku, to szok normalnie kryminał, jac nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzien dobry. Dzisiaj troche mi zajelo, zanim sie do pani policjantki prowadzacej dodzwonilam. Mowie jej, ze dzwonil sprawca. A ona: czyli kto? No to ja mowie nazwisko. A ona: to to jest sprawca??? Kretyn dostal wezwanie w charakterze swiadka, ale nie umie nawet przeczytac wezwania. No i sie obnazyl. Tiriririri. Ide na policje wieczorem, juz jestem umowiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 04.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 O kurcze, ale ci współczuje sąsiada Ja jak sobie przypomnę u siebie remont to aż mnie ciarki przechodzą. Tylko że ja nie przejmowałam się sąsiadami i np. całą niedzielę było grane wyburzanie ściany (tak żeby administracja za dużo nie wiedziała) albo np. cięcie diaxem kawałka parapetu o 23. Ale u mnie to remont był koleżeński więc co sobotę trzeba było podziękować kolegom za pomoc i impra do rana w czasie której zdarzało się przycinanie kawałka deski albo wiercenie w ścianie itp. Kurcze to były czasy No i wtedy też na piętrze nie miałam sąsiadów ale się dziwie że reszta za bardzo nie protestowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam nowa twarz. Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo. Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 04.02.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam nowa twarz. Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo. Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? Witam raczej przydała by się młodzież która faktycznie dała by mu do wiwatu i wtedy by się modlił aby mieć taką sąsiadkę jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam nowa twarz. Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo. Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? Witam raczej przydała by się młodzież która faktycznie dała by mu do wiwatu i wtedy by się modlił aby mieć taką sąsiadkę jak Ty No wlasnie... Zobaczymy, co sie z tego wylegnie. Lubiany to on nie jest na pewno. Beton jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tobie Małgoś wszystko z betonem się kojarzy mam wieści odnośnie naszego wyjazdu do Krakowa, plany zmieniły się lekko i na razie jesteśmy umówieni w Kraku na niedzielę, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ty... A o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Zobaczę na którą znajdę nianię, wyjechalibyśmy jak najwcześniej żeby w Ikei zakupy zrobić. to ok. 9-10 rano bylibyśmy w Krakowie. Po południu już spotykamy się z Luną, więc potem od razu do domu, żeby psa nie denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Uuuuuu... Ikea to zupelnie nie w moich stronach. No to szkoda. A po tego psa gdzie jedziecie? Fajny mi sie post strzelil... Same jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Małgoś, ....jak chcesz to mogę betonowego sąsiada przygwoździć .... chociaż z oczywistych przyczyn unikam takich betonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzieki. Mam podejrzenia, ze on sie jednak okaze miekkim flaczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts