Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alez kochni....

nie ma się co panu dziwic.... pewnie pierszy raz "trafiła kosa na kamień", więc pan nie wie jak sobie z naszą Małgos poradzić....

a że robi głupoty.... no to przecie nam go nie będzie szkoda :)

dzień dobry :lol:

Dzien dobry. Dzisiaj troche mi zajelo, zanim sie do pani policjantki prowadzacej dodzwonilam. Mowie jej, ze dzwonil sprawca. A ona: czyli kto? No to ja mowie nazwisko. A ona: to to jest sprawca??? :o Kretyn dostal wezwanie w charakterze swiadka, ale nie umie nawet przeczytac wezwania. :lol: :lol: :lol: :lol: No i sie obnazyl. Tiriririri. 8) Ide na policje wieczorem, juz jestem umowiona. :roll:

O kurcze, ale ci współczuje sąsiada :o

Ja jak sobie przypomnę u siebie remont to aż mnie ciarki przechodzą. Tylko że ja nie przejmowałam się sąsiadami i np. całą niedzielę było grane wyburzanie ściany (tak żeby administracja za dużo nie wiedziała) albo np. cięcie diaxem kawałka parapetu o 23.

Ale u mnie to remont był koleżeński więc co sobotę trzeba było podziękować kolegom za pomoc i impra do rana w czasie której zdarzało się przycinanie kawałka deski albo wiercenie w ścianie itp. Kurcze to były czasy :D

No i wtedy też na piętrze nie miałam sąsiadów ale się dziwie że reszta za bardzo nie protestowała.

Witam nowa twarz. :D Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo.

Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? :roll:

Witam :)

raczej przydała by się młodzież która faktycznie dała by mu do wiwatu i wtedy by się modlił aby mieć taką sąsiadkę jak Ty :p

Witam nowa twarz. :D Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo.

Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? :roll:

Witam :)

raczej przydała by się młodzież która faktycznie dała by mu do wiwatu i wtedy by się modlił aby mieć taką sąsiadkę jak Ty :p

No wlasnie... Zobaczymy, co sie z tego wylegnie. Lubiany to on nie jest na pewno. Beton jeden. :lol: :wink: