Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uuuuuu... Ikea to zupelnie nie w moich stronach. No to szkoda. A po tego psa gdzie jedziecie?

Fajny mi sie post strzelil... Same jedynki. :lol: :lol: :lol:

Małgoś, ale jedziemy od strony Twojej chyba. Nie?

Z Psem i jego właścicielami obecnymi spotykamy sie w Krakowie, bo jadą z Wrocławia. Jakby bliżej psów nie było, nie? :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uuuuuu... Ikea to zupelnie nie w moich stronach. No to szkoda. A po tego psa gdzie jedziecie?

Fajny mi sie post strzelil... Same jedynki. :lol: :lol: :lol:

Małgoś, ale jedziemy od strony Twojej chyba. Nie?

Z Psem i jego właścicielami obecnymi spotykamy sie w Krakowie, bo jadą z Wrocławia. Jakby bliżej psów nie było, nie? :lol:

Ale gdzie w Krakowie? :roll: Oni od Wroclawia to kolo Ikei im wygodnie. A skad Ty wiesz, gdzie ja mieszkam? :roll:

Witam nowa twarz. :D Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo.

Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? :roll:

Sorry Małgoś, chciałam jeszcze coś dopisać, ale nacisnęłam krzyżyk i potwierdziłam

Napisałam, że ten sprawca to straszny beton :lol: :lol:

Nie ubliżając temu, co masz na podłodze :lol:

Mila pani policjantka powiedziala do mnie: wiadomo, ze nie wolno tak robic tylko on sie przede mna moze wyprzec... No coz... Protokol uzupelniony, zdjecia oddane. Niestety teraz dostanie sie reszcie sasiadow, poniewaz on powiedzial do mnie, ze nie zrobil tego sam tylko "z wszystkimi sasiadami z pietra", wiec oni tez beda musieli zostac wezwani. Afera na pol bloku. No i trudno... Trza bylo do mnie dzwonic, a nie na glupie pomysly wpadac. Ciekawe, czy go beda kryc. :roll:

Editto moja kochana, przez te jajca moja wspaniala posadzka zeszla na plan dalszy. :roll: :wink:

Moj maz sie nie moze nadziwic, ze tak szybko sie wszystko dzieje, myk i pomalowane... :lol: :lol: :lol: Sam tak samo dziala - zawsze jak najszybciej stara sie uciec z roboty, ale wiesz, u nas to nie takie czeste. :wink: