wiolasz 04.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Uuuuuu... Ikea to zupelnie nie w moich stronach. No to szkoda. A po tego psa gdzie jedziecie? Fajny mi sie post strzelil... Same jedynki. Małgoś, ale jedziemy od strony Twojej chyba. Nie? Z Psem i jego właścicielami obecnymi spotykamy sie w Krakowie, bo jadą z Wrocławia. Jakby bliżej psów nie było, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Uuuuuu... Ikea to zupelnie nie w moich stronach. No to szkoda. A po tego psa gdzie jedziecie? Fajny mi sie post strzelil... Same jedynki. Małgoś, ale jedziemy od strony Twojej chyba. Nie? Z Psem i jego właścicielami obecnymi spotykamy sie w Krakowie, bo jadą z Wrocławia. Jakby bliżej psów nie było, nie? Ale gdzie w Krakowie? Oni od Wroclawia to kolo Ikei im wygodnie. A skad Ty wiesz, gdzie ja mieszkam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 "słucham" co mówisz, i pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tobie Małgoś wszystko z betonem się kojarzy mam wieści odnośnie naszego wyjazdu do Krakowa, plany zmieniły się lekko i na razie jesteśmy umówieni w Kraku na niedzielę, niestety. ta.... to tak specjalnie, żebym ja nie dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tobie Małgoś wszystko z betonem się kojarzy mam wieści odnośnie naszego wyjazdu do Krakowa, plany zmieniły się lekko i na razie jesteśmy umówieni w Kraku na niedzielę, niestety. ta.... to tak specjalnie, żebym ja nie dojechała I ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No dziewczyny, przestańcie. Teraz jadę w tym terminie bo muszę dostosować sie do psa. Ale nastepnym razem przyjadę po duperelki to będzie dogodniejszy termin. obiecuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Lete na komisariat laski doniesc zdjecia i uzupelnic protokol o wczorajsza rozmowe. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Łooooooooo matko, człowieka perę dni nie było, a tu Małgosia, i beton wylany i drzwi zapiankowane, cuda panie, cuda trzymam kciuki... znam ból walki o swoje, oj znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam nowa twarz. Wiesz, moim sasiadom przydalaby sie taka babcia, co zbiera smieci i mieszka z karaluchami, ktorej nie mogliby sie pozbyc. Moze by sie dowiedzieli, co to znaczy klopotliwe sasiedztwo. Magda, gdzie mi Twoj post zniknal? Sorry Małgoś, chciałam jeszcze coś dopisać, ale nacisnęłam krzyżyk i potwierdziłam Napisałam, że ten sprawca to straszny beton Nie ubliżając temu, co masz na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.02.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Lete na komisariat laski doniesc zdjecia i uzupelnic protokol o wczorajsza rozmowe. Trzymajcie kciuki. No to trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Mila pani policjantka powiedziala do mnie: wiadomo, ze nie wolno tak robic tylko on sie przede mna moze wyprzec... No coz... Protokol uzupelniony, zdjecia oddane. Niestety teraz dostanie sie reszcie sasiadow, poniewaz on powiedzial do mnie, ze nie zrobil tego sam tylko "z wszystkimi sasiadami z pietra", wiec oni tez beda musieli zostac wezwani. Afera na pol bloku. No i trudno... Trza bylo do mnie dzwonic, a nie na glupie pomysly wpadac. Ciekawe, czy go beda kryc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 hellooo jest dobrze myślę. wątpię żeby chcieli go kryć. teraz każdy będzie chciał zakończyć sprawę szybko i bez swojego udziału. niech blokiem zatrzęssssiiiiie, a co następnym razem może pomyślą, zanim zrobią coś podobnie durnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Editto moja kochana, przez te jajca moja wspaniala posadzka zeszla na plan dalszy. Moj maz sie nie moze nadziwic, ze tak szybko sie wszystko dzieje, myk i pomalowane... Sam tak samo dziala - zawsze jak najszybciej stara sie uciec z roboty, ale wiesz, u nas to nie takie czeste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jeszcze zdążysz się nacieszyć podłoga.... ciszą i spokojem w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Na razie ciesze sie ekipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 04.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No no! Co ja widze!!! Gratuluje! Kurcze jaka tafla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.02.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Tafla to dopiero bedzie jak jeszcze raz sie zaimpregnuje, listwy zalozy i w ogole... Nareszcie zrobi sie porzadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 wkleiłaś coś? zobacz jak kuchnia - beton http://album.alfemminile.com/album/see_449697/The-Power-s-House.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts